Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:21  |  29/05/2020

Data i hora oficial

El temps

ERC - Balanç d’aquests 4 anys (Crònica 21)

19/3/2019

 

Entrem al tram final de legislatura i toca fer balanç d’aquests 4 anys en què hem format part del consistori.

 

Tant des de govern com des de l’oposició, la nostra prioritat ha estat sempre la de donar veu al poble i fer que sigui més accessible la participació ciutadana en les propostes i decisions que es prenen per a tirar endavant el dia a dia del nostre poble.

 

En aquest sentit, hem impulsat i participat en la formació del Consell de Poble, que enguany ha tingut la seva primera experiència a debatre, promoure i fer possible els pressupostos participatius, una eina amb la qual els ciutadans han pogut fer propostes per al seu poble i votar-les per decidir on es destinarien una part dels diners dels seus impostos. Aquests pressupostos volem que es vagin incrementant cada any i que cada cop més gent es faci partícip d’aquesta proposta.

 

Les inversions com les remodelacions del parc del Sant Crist i la Cucurny, patis d’escoles, parcs infantils, millores en edificis públics, etc. han estat les propostes triades en aquest cas.

 

Aquesta és la idea que tenim de fer poble els republicans, un poble on el ciutadà parla i el polític escolta i actua.

 

En aquest sentit, seguim endavant preparant un equip de gent amb ganes de treballar amb i per el poble, amb una gestió propera, transparent, participativa, inclusiva i diversa, amb el nostre ADN republicà!

 

Tenim l’experiència, tenim les ganes. HO FAREM!



Data de modificació: 27/03/2019 09:33:17