Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:29  |  03/08/2020

Data i hora oficial

El temps

MÉS DE 300 INFANTS I JOVES HAN GAUDIT DE QUATRE SETMANES DE JOCS, TALLERS, AIGUA I MOLTES ACTIVITATS, EN EL CASAL D'ESTIU

  • Casal d'Estiu 2019: El mussol Gran Duc visita el Casal

    Casal d'Estiu 2019: El mussol Gran Duc visita el Casal

  • Casal d'Estiu 2019: cabanes a la Torreta

    Casal d'Estiu 2019: cabanes a la Torreta

  • Casal d'Estiu 2019: cabanes a la Torreta

    Casal d'Estiu 2019: cabanes a la Torreta

25/7/2019

Enguany el Casal d'Estiu s'ha convertit en un casal científic i ha comptat amb la col·laboració de l'empresa montmelonina de lleure especialitzada en ciència, Isotròpics.

 

Algunes novetats d'enguany han estat l'activitat "toca-toca" on els infants han conviscut amb animals protegits com és el cas d’una taràntula, una serp, un camaleó o del mussol Gran Duke; la batalla de"laser tag" a la Sala Polivalent o el gran campament de tendes realitzat a tot el recinte exterior de la Torreta. Més de 50 cabanes construïdes pels infants i elaborades amb pals, roba i pinces s'han escampat per tota la zona de gespa dels jardins de la Torreta.

 

Destacar també altres activitats que ja tenen la seva continuïtat d'anteriors edicions, com és el taller intergeneracional de cuina, amb la inestimable col·laboració dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran, i per descomptat, la gimcana amb el Centre Ocupacional El Trencadís on els infants del casal han viscut en primera persona els problemes de les barreres arquitectòniques. Tot això sense oblidar-se les matinals de joc d'aigua i de piscina que els infants sempre agreixen.

 

Un grup de 40 monitors i 18 voluntaris s'ha fet càrrec de més de 300 infants inscrits al Casal d'Estiu 2019. Molts d'aquests infants i joves gaudeixen a hores d'ara d'una setmana de colònies organitzades pel CIJ Esplaia't.Data de modificació: 25/07/2019 20:28:41