Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:27  |  18/01/2019

Data i hora oficial

El temps

LES ACTIVITATS DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES COMENCEN DIMECRES 7 DE MARÇ

  • Activitats Dia Internacional de les Dones

    Activitats Dia Internacional de les Dones

6/3/2018

L'Ajuntament de Montmeló dóna el tret de sortida als actes del Dia Internacional de les Dones dimarts 7, a les 20 hores, de març amb la lectura del manifest d'enguany, que serà el preludi de l'espectacle "Maleïdes les guerres", a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial.

Maleïdes les gerres (i aquell qui les va fer) és una petita joia poètica i musical que ens acara als tràngols més amargs i vitals pels que transitem en aquest món cada cop més injust i desigual. Intensitat poètica, regirament dels budells, veritat profunda, tot això trobareu en aquest singular recital a càrrec de Carles Beltran (música), Lali Barenys (paraules) i Namina (cant).

Diumenge 11, a les 19.30, a la Sala Polivalent arribà la Companya Les Inconyables, amb els coneguts Monòlegs de la vagina. Aquesta obra, que el 2001 va ser triada en Estats Units per abanderar la lluita contra els maltractaments a dones, és el resultat de les entrevistes que Eve Ensler va realitzar a més de dues-centes dones per escriure la seva obra teatral del mateix títol. L'associació ADMI, organitzadora d'aquest esdeveniment, realitzarà una "taquilla inversa", és a dir, les persones assistents pagaran a final de l'obra segons creguin oportú i segon la valoració i el criteri personal.

Les activitats al voltant de la igualtat entre gèneres continuaran, en aquest cas a la biblioteca La Grua. Dimarts 13, a les 18 hores, tindrà lloc una Hora del conte molt particular, a càrrec de Lídia Clua. Mitjançant titelles i objectes de creació pròpia, s'explicaran contes infantils de Princeses i prínceps, però amb una narrativa fora dels estereotips masclistes. L'obra porta per títol Princeses blaves i prínceps encantadors.

 

Per últim, cal incloure en aquesta programació d'activitats feministes l'obra de dansa i música Aüc, el so de les esquerdes. Una obra avantguardista i radical que arribarà a la Polivalent dissabte 24 de març, a les 21 hores. Aquest espectacle s'escriu en primera persona. La violència sexual és invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror, és diversa i molt més extensa del que volem imaginar. Cinc intèrprets, moltes històries, infinites experiències i un Aüc. Aquest espectacle musico-teatral i de dansa va a càrrec de Les Impuxibles i Clara Peya. Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia.

 

 Data de modificació: 07/03/2018 11:15:11