Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:36  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

LA TEMPORADA ESPORTIVA DEL 2016 ES TANCA AMB LA TERCERA EDICIÓ DE LA FESTA DE L'ESPORT DE MONTMELÓ

 • Guanyadors i guanyadores de la 3a Festa de l'Esport

  Guanyadors i guanyadores de la 3a Festa de l'Esport

 • Parlament de l'alcalde, Antoni Guil

  Parlament de l'alcalde, Antoni Guil

 • Reconeixement especial a Judith Núñez

  Reconeixement especial a Judith Núñez

 • Foto de grup de tots els esportistes canditats de la 3a Festa de l'Esport de Montmeló

  Foto de grup de tots els esportistes canditats de la 3a Festa de l'Esport de Montmeló

9/2/2017

Divendres 3 de febrer a les 20 hores a la Sala Polivalent,  es va realitzar la 3a edició de la Festa de l'Esport de Montmeló que premiava i reconeixia la tasca d'esportistes, equips i persones relacionades amb l'esport, durant l'any 2016.

La dinàmica per presentar les candidatures que competien entre si era la següent: les entitats que formen el Consell Municipal de l'Esport presentaven un màxim de sis candidats per a les sis categories establertes -Millor Esportista Femenina major d'edat; Millor Esportista Femenina menor d'edat; Millor Esportista Masculí major d'edat; Millor Esportista Masculí menor d'edat; Millor Equip major d'edat i Millor Equip menor d'edat-, més dos candidats al Reconeixement Esportiu. Aquest any es van presentar un total de 28 candidatures, que van ser votades per tres representants de cadascuna de les entitats esportives que conformen el Consell Municipal d'Esports.

Amb la Sala Polivalent plena, es va anar anomenant i reconeixent la tasca de cada un dels candidats i candidates en cada categoria per conèixer, d'entre tots, el millor esportista de cadascuna d'elles. En aquesta edició, el Club Karate i el Club de Futbol Montmeló han estat els grans triomfadors en obtenir cadascun d'ells tres premis. També van obtenir un guardó representants del Club d'Escacs, de l'Associació Esportiva i de l'Associació de Rítmica. Destacar el gran paper del Club Bàsquet Montmeló que tenia representants en totes les candidatures.

La Festa de l'Esport va estar presidida per l'alcalde, Antoni Guil; la regidora d'Esports, Ariadna Ojeda i per Daniel Laga, assessor del Servei d'Esports Diputació de Barcelona. Els tres representants institucionals van fer èmfasi en la importància de l'esport per incentivar la salut, el benestar, les relacions socials i per crear un teixit associatiu ric i plural en la comunitat en la qual es viu.

Cal destacar aquest any la gran qualitat i quantitat d'esportistes femenines, especialment en les candidatures per equips. Al final de la festa, més de vuitanta esportistes van pujar a l'escenari de la Polivalent. Una excel·lent mostra de l'activitat esportiva a Montmeló que va tenir el colofó ​​final amb el Reconeixement Especial que se li va fer a la Judith Núñez Milán, campiona d'Europa amb la selecció B de bàsquet en cadira de rodes. En aquesta ocasio,van recollir el premi els pares de la Judith.
 
 
GUANYADORES I GUANYADORS DE LA 3a FESTA DE L'ESPORT DE MONTMELÓ
 
Millor esportista femenina menor de 18 anys
Diana Arias Prieto Club d'Escacs Montmeló

Millors esportistes femenines majors de18 anys
Nerea Guil Martínez CF Montmeló UE
Marina Navarro Gimeno Club Karate Montmeló

Millor esportista masculí menor de 18 anys
Carles Martínez Sánchez Club Kàrate Montmeló

Millor esportista masculí major de 18 anys
Rodrigo Rodriguez Paz Club Kàrate Montmeló

Miillor equip menors 18 anys
Prebenjamí Associació Esportiva Montmeló

Millor equip majors 18 anys
Femení Amateur CF Montmeló UE

Reconeixements
Aïda Martínez Rodríguez del Montmeló Associació de Rítmica
Luis Aliaño, Pere Tarrés i  Albert Voltes del CF Montmeló UE


Data de modificació: 09/02/2017 20:22:48