Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:04  |  19/06/2019

Data i hora oficial

El temps

FESTA DELS 80 A LA POLIVALENT: ÚLTIMS DIES PER COMPRAR LES ENTRADES

  • Los 80 Principales: Festa dels 80

    Los 80 Principales: Festa dels 80

16/1/2017

El 21 de gener, la Sala Polivalent de Montmeló es convertirà per unes hores en una Boite dels anys 80. La sala acollirà la festa concert de la banda Los 80 Principales i un dj que punxarà temes de la daurada dècada.

 

Los 80 principales (L80P) està considerada la millor banda de tribut a la música de la dècada dels anys 80. Un nodrit repertori dels èxits d'aquella època, al costat d'un so impecable i una gran posada en escena, fan que els concerts de L80P siguin garantia d'èxit i bon ambient.

 

L80P tornen per tercera vegada a Montmeló, i en aquesta ocasió els acompanyarà un Dj que després del concert de la formació, punxarà tots els èxits dels 80.

 

Les entrades ja estan a la venda. Totes les persones interessades poden adquirir la reserva d'entrada al correu electrònic de la productora que organitza dit concert: info@mundoespecial.es. El preu de l'entrada més una consumició és de 10€ si es realitza abans del dia del concert, o de 13€ a taquilla el mateix dia de la festa.

 

 Los 80 Principales: Festa dels 80

 

 

SOBRE L80P

Los 80 Principales és una proposta que rememora els èxits de la daurada dècada dels 80 tant d'àmbit nacional com internacional. El grup està format per 5 músics experimentats, alguns d'ells havien estat membres de la banda d'Ana Torroja, Lluís Llach o Antonio Orozco entre d'altres.

 

Amb els seus 4 anys de carrera, més de 300 concerts per tot l'estat i un final de gira 2013 al Palau Sant Jordi de Barcelona encaren aquesta nova temporada amb canvis importants per fer un pas endavant en el seu nou espectacle.

 

La gira 2014 es va completar amb més de 50 concerts per tot l'estat, ciutats com Badalona, ​​davant més de 10.000 persones, o Vilafranca del Penedès on van omplir la Rambla Principal, o també el seu inici de gira a la Sala Bikini de Barcelona amb ple absolut .

En els concerts podràs escoltar els "hits" més reeixits dels 80, cançons que van dibuixar la dècada més musical de tots els temps: "I want to breack free" de Queen, "My Sharonna" de The Knack, "Video Kill the Radio star "de The Buggles," Purple Rain "de Prince," La chica de ayer "de Nacha Pop," Insurrección "del Último de la Fila... un viatge en el temps que et farà vibrar de principi a fi!

 

Més informació: www.los80principales.com

 Data de modificació: 19/01/2017 11:54:41