Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:00  |  20/02/2018

Data i hora oficial

El temps

UNA TRENTENA DE PERSONES PARTICIPEN EN LA PRIMERA REUNIÓ PER DISSENYAR EL PAM 2016-2019

  • Reunió conjunta

    Reunió conjunta

  • Taller de treball en grup reduït

    Taller de treball en grup reduït

  • Taller de treball en grup reduït

    Taller de treball en grup reduït

19/04/2016

Dissabte 16 d'abril, una trentena de persones entre veïns i representants d'entitats, es van trobar al Centre de Formació i Recursos G2M per tal de debatre sobre les accions a dur a terme dins el Pla d'Acció de Mandat dels propers quatre anys.


El taller dirigit per la consultoria EDAS va començar amb una reunió conjunta per després dividir-se en quatre grups i tractar cadascun dels grups, els quatre blocs en els que s'ha dividit el PAM i on els participants anaven aportant idees sobre què farien per desenvolupar les diferents línies estratègiques.


Per finalitzar, tots els grups van posar en comú la seva feina feta. Ara la mateixa empresa, que va recollir les diferents aportacions, les inclourà en el Pla d'Acció de Mandat i les posarà en coneixement de l'equip de govern per tal que valorin la possibilitat per dur-ho a terme.


Per a tots aquells que no van poder participar en el taller però els agradaria participar en la definició del Pla d'Acció de Mandat, poden fer-ho fins el dia 5 de maig, contestant l'enquesta.


Un cop recollides les aportacions, es convocarà novament als participants al taller i a tota la ciutadania per tal de fer el retorn de quines accions s'inclouen i el perquè.Data de modificació: 21/04/2016 18:10:43