Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:00  |  18/08/2018

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament dóna la benvinguda al professorat que treballarà a Montmeló aquest proper curs

  • Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

    Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

  • Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

    Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

9/9/2015

La inspectora Rosa Borras, l'Alcalde Antoni Guil, i la regidora d'Educació M. Jesús Prieto, han donat la benvinguda, un any més, a tots els i els mestres, professors i professors que aquest curs 2015-2016 treballaran als centres educatius de nostres municipi. L'acte inaugural ha tingut lloc aquest dimecres 9 de setembre a les 12 hores a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. A la presentació han assistit aproximadament una setantena de professionals de l'educació.

 

Enguany s'ha comptat amb la col•laboració de Maria Jesús Comellas, professora emèrita de la UAB, doctora en psicologia, directora GRODE i de l'Observatori de la Violència a les escoles. És dinamitzadora de l'Espai de Debat Educatiu al nostre municipi i ha presentat la ponència "Educar és ensenyar a viure"; una interessantíssima xerrada sobre la implicació de les famílies, la comunitat i els centres educatius per exercir d'educadors dels infants.

La inspectora Rosa Borras ha aprofitat l'acte per acomiadar-se del col·lectiu de professors i donar pas al nou inspector. Per a Rosa Borràs, Montmeló ha estat el poble de referència durant aquests anys de treball, ja que va ser el primer municipi amb el qual va exercir la seva tasca d'inspectora

Per la seva banda, la regidora d'Educació M. Jesús Prieto, ha donat les gràcies a la figura de la inspectora per tota la feina realitzada durant aquests dos últims anys a la localitat.

Finalment, l'alcalde Antoni Guil, ha tancat l'acte donant la benvinguda especialment a tots els professors i professores que arriben per primera vegada a Montmeló i ha emplaçat a tots els assistents a seguir treballant al voltant dels debats educatius que es realitzen des el passat curs, per enriquir el teixit associatiu entre família, comunitat, professorat i institucions.Data de modificació: 09/09/2015 14:41:28