Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:35  |  18/06/2018

Data i hora oficial

El temps

Tallers, cursos i activitats extraescolars, omplen l'oferta de setembre als diferents equipaments municipals

  • Tallers i cursos

    Tallers i cursos

3/9/2015

Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...

 

L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats guiades per monitors professionals per als adults i la gent gran. Les activitats guiades compten amb l'oferta de la matrícula gratuïta.

 

El Casal de la Gent Gran i La Torreta ja han llançat la programació de tallers i cursos. 14 tallers ha programat el Casal i 23 al Centre Cultural, igualantt l'oferta d'anteriors anys. A la Torreta, s'oferiran jornades de mostres dels tallers que es realitzaran durant el curs 2015-2016.

 

Per la seva banda, l'Escola de Música i l'Escola d'Adults contínua en període de matriculació del nou curs. I pròximament obrirá les inscripcions de les classes de català per a adults i de la UNED a la G2M.

 

Per últim, assenyalar els cursos formatius que gestiona el departament de Promoció Econòmica, relacionats amb millorar l'oferta formativa per a la recerca de feina.

 

De tots aquests cursos, tallers i activitats, podran obtenir més informació sobre dates, horaris i preus en els respectius centres, així com a l'OAC de l'Ajuntament i en aquesta mateixa web.Data de modificació: 03/09/2015 16:41:24