Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:20  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

II Jornada Todoporsche Club Madrid & AECC al Circuit de Catalunya

  • Taller de Neolectores

    Taller de Neolectores

  • Jornada Todoporsche

    Jornada Todoporsche

6/7/2008

Aquest passat diumenge dia 6 de juliol, a més de les 24 Hores Frigo de Motociclisme, al Circuit de Catalunya també hi va haver lloc per un acte més emotiu: la segona jornada que organitza Todoporsche Club Madrid amb la col•laboració de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona.

 

Aquesta ha estat la primera vegada que se celebra al Circuit de Montmeló, però al passat mes d’octubre ja es va portar a terme al Circuito de Jarama, i va resultar tot un èxit. Per aquest motiu han decidit traslladar-la també a Montmeló amb l’objectiu de que es converteixi en una trobada anual.

 

Així, aquesta jornada està dedicada a nens malalts de càncer que, juntament amb les seves famílies, van gaudir d’un dia ben entretingut i diferent. La jornada va començar a les 11 del matí amb l’arribada de les 50 famílies que hi van participar (cal dir que hi van haver famílies que es van quedar a la llista d’espera). Activitats com fer un circuit amb un 4x4 en un Porsche Cayenne, pujar en una ambulància o un cotxe de policia, conèixer un cotxe de bombers o l’helicòpter del RACC van ser de les preferides.

 

A més, aprofitant les 24 Hores Frigo de Motociclisme, totes les famílies van poder visitar les instal•lacions, entrar a la torre de control i viure en primera persona l’emoció de la cursa.

 

Un cop acabada la prova 24 Hores, els 50 cotxes Porsche que van estar exposats al pàrquing 3 durant tot el matí, van entrar a les pistes del circuit i, juntament amb totes les famílies, van fer una volta per les pistes del Circuit de Catalunya. Una experiència inoblidable gràcies a la Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Creu Roja i els Bombers de la Generalitat, a més del Circuito de Catalunya i de l’Ajuntamento de Montmeló.