Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:15  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Escola municipal de música

  • Escola de música

    Escola de música

  • Escola municipal de música

    Escola municipal de música

L’Escola Municipal de Música es va crear el curs 86/87, actualment compta amb un nombre important d’alumnes, nens i nenes, joves i adults, que gaudeixen de l’experiència de fer música amb tots els valors educatius que aquest art comporta.

L’Escola de Música proposa una àmplia oferta pedagògica amb programes educatius adequats a les diferents edats, capacitat i interessos dels alumnes.

Els alumnes poden venir a l’Escola de Música un cop acabada la seva jornada escolar. Per això, el nostre horari lectiu és bàsicament de 17 a 21 hores


Instruments

L’Escola et proposa una àmplia oferta d’instruments per que puguis triar el que millor s’adapti als teu gust i personalitat:

Saxofon, Flauta Travessera, Violoncel, Clarinet, Contrabaix, Piano, Violí, Percussió, Guitarra, Guitarra Elèctrica i Baix Elèctric.

Grups Corals

Els Grups Corals (Coral Infantil, Juvenil i Cor Gospel) t’ofereixen la possibilitat de gaudir de l’experiència de cantar, la manera més natural de fer música. A la vegada, t’iniciaràs en la pràctica musical de conjunt.


Conjunts instrumentals

L’Escola compta amb diverses agrupacions instrumentals com els Combos de Música Moderna, el Grup de Cambra i dues Orquestres de Guitarres.

A més l’Escola programa cada curs diferents activitats complementàries com concerts i audicions d’alumnes, intercanvis, sortides, participacions en festes locals, etc.


Funcionament

L’Escola obre cada any un període de preinscripció. Els alumnes admesos formalitzaran la matrícula i podran accedir així als diferents programes d’ensenyament.

 


ADREÇA

Parc de la Quintana

TELÈFON

935721663


Data de modificació: 30/04/2014 09:21:30