Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:52  |  09/08/2020

Data i hora oficial

El temps

TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  • Agenda d'activitats setembre 2019

    Agenda d'activitats setembre 2019

4/9/2019

Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...

 

L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 

El Casal de la Gent Gran i La Torreta Centre Cultural ja han llançat la programació de tallers i cursos. 14 tallers ha programat el Casal i 18 el Centre Cultural, igualant l'oferta d'anteriors anys. A la Torreta, s'oferirà un tast de diferent tallers que enguany compta amb nous ofertes, destacant especialment l'Escoleta de Circ per infants i joves.

 

Per la seva banda, l'Escola de Música i l'Escola d'Adults contínua en període de matriculació del nou curs. I pròximament obrirá les inscripcions de les classes de català per a adults.

 

Per últim, assenyalar els cursos formatius que gestiona el departament de Promoció Econòmica, relacionats amb millorar l'oferta formativa per a la recerca de feina.

 

De tots aquests cursos, tallers i activitats, podran obtenir més informació sobre dates, horaris i preus en els respectius centres, així com a l'OAC de l'Ajuntament, en aquesta mateixa web i a l'agenda d'activitats de setembre.

 Data de modificació: 05/09/2019 14:14:15