Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:29  |  18/06/2018

Data i hora oficial

El temps

INICI DE LES OBRES DE REORDENACIÓ DE L'APARCAMENT AL COSTAT DEL PAVELLÓ

  • Arbrat de la zona d'aparcament del pavelló

    Arbrat de la zona d'aparcament del pavelló

4/2/2018

Amb l'inici de la primera fase de les obres d’integració de la llosa del soterrament s'afectaran les places d'aparcament del carrer Miquel Biada. Per aquest motiu, el dimecres 31 de gener de 2018 s'han iniciat les obres de reordenació de l'aparcament al costat del pavelló. Aquest aparcament suposarà la restitució de les places perdudes en les obres d'urbanització de la Llosa de soterrament.

 

L'aparcament que contempla el projecte estarà acabat amb paviment asfàltic i les places es delimitaran amb pintura. El nombre total de places previstes és de 73 unitats, de les quals 2 seran adaptades i es reserven per a persones amb mobilitat reduïda i discapacitat acreditada. Per poder realitzar la pavimentació, s'ha tingut en compte integrar el màxim de l'arbrat en l'actuació però es tindran que eliminar 4 arbres amb poca qualitat paisatgística i cert risc de caiguda. Aquests arbres són  dues moreres (Morus), un ailant (Ailanthus altissima) i un pollancre (Populus nigra). Es valorarà la possibilitat de trasplantar una de les moreres.

 

En la part de la plataforma ferroviària, es construirà un talús inclinat que estarà delimitat per un mur de gabions de pedra. Aquest s'enjardinarà i es realitzarà la plantació de 10 arbres de port mitjà, envoltats de plantes i gespa. Entre el mur de gabions de pedra i el paviment es farà un camí de formigó imprès, reservat per a vianants, que connectarà la zona del carrer Mogent amb el carrer Doctor Ferran. En el parterre del pavelló es col·locarà pedra de colors amb plantes de forma puntual. S'ampliarà la vorera del carrer Doctor Ferran fins al final del talús.

 

De moment aquest aparcament serà d'ús lliure per a la totalitat de la població del municipi. Amb la construcció del nou aparcament de l'escorxador, esdevendrà en una part aparcament d'ús limitat vinculat al comerç i serveis del centre de la població.

Entre aquesta zona i el futur aparcament de l'escorxador, es construirà una escala que connectarà els dos espais a través de la plataforma ferroviària.



Data de modificació: 12/02/2018 15:22:28