Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:56  |  17/09/2019

Data i hora oficial

El temps

NOU ADHESIU IDENTIFICADOR PER A LES ZONES TARONJA DE RESIDENTS

  • Nou adhesiu de la Zona Taronja de Montmeló

    Nou adhesiu de la Zona Taronja de Montmeló

12/8/2019

Properament, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, rebran una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".

 

L'Ajuntament de Montmeló enviarà pròximament als domicilis dels titulars d'un vehicle registrat al municipi, el distintiu identificador per a l'estacionament gratuït en l'aparcament de zona de residents, que servirà durant els anys 2019 i 2020.

 

Les zones de residents (zona taronja) són espais delimitats per a l'estacionament, estan en funcionament tots els dies de l'any en horari de 8 a 20 hores, resten exclosos tots els dissabtes, diumenges, dies festius i el mes d'agost,

 

Hi tenen dret a rebre aquest distintiu els veïns i veïnes empadronats a Montmeló i els titulars o conductors habituals d'un vehicle (turisme) segons el que disposa el reglament regulador del servei d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic del municipi de Montmeló, aprovat pel Ple del mes de març i publicat al web de l'Ajuntament: www.montmelo.cat.

 

Les persones que matriculin el seu vehicle amb data posterior a juliol de 2019 o que no hagin rebut el distintiu i compleixin els requisits exposats, podeu contactar amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Policia Local, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Allà us informaran sobre el tema i tramitaran si escau un distintiu pel vostre vehicle.Data de modificació: 18/08/2019 11:47:35