Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:49  |  18/01/2019

Data i hora oficial

El temps

ELS MONÒLEGS DE LA VAGINA ARRIBEN A MONTMELÓ DE LA MÀ DE LES INCONYABLES

  • Monòlegs de la Vagina

    Monòlegs de la Vagina

  • Les Inconyables

    Les Inconyables

8/3/2018

La companyia de teatre Inconyables arriben a la Polivalent amb els Monòlegs de la Vagina, l’obra de l’escriptora feminista Eve Ensler, fruit de les entrevistes que va fer a més de 200 dones de totes les condicions, sobre les seves vagines, el sexe i les relacions.

 

Aquesta coneguda peça teatral que s'ha representat en milers d'escenaris i s'ha traduït a més de 30 idiomes, s'emmarca dins les activitats que commemoren el Dia Internacional de la Dona i està organitzada per l'associació ADMI.

Els Monòlegs de la Vagina està formada per un nombre variable de monòlegs llegits per un nombre de dones (en un principi, Eve Ensler va realitzar cada monòleg ella mateixa, amb actuacions posteriors de tres actrius, i les versions més recents amb una actriu diferent per a cada funció). Cada monòleg d'alguna manera es relaciona amb la vagina, ja sigui a través del sexe, l'amor, la violació, la menstruació, la mutilació, la masturbació, el naixement, l'orgasme i la varietat de noms per la vagina, o simplement com un aspecte físic del cos. Un tema recurrent en tota la peça és la vagina com un instrument de poder femení, i l'última encarnació de la individualitat. Els Monòlegs de la Vagina és teatre social i feminista, és una obra tant potent com necessària que posa veu a les dones i que trenca el silenci entorn de la vagina.

Recordem que aquesta representació de Les Inconyables serà diumenge 11 de març, a partir de les 19.30 hores a la Sala Polivalent. El preu de l'entrada funcionarà pel mètode de taquilla inversa; el públic pagarà en funció a la seva valoració i criteri després de la funció.Data de modificació: 08/03/2018 10:52:30