Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:48  |  14/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Pla d'Acció de Mandat (PAM)

28/6/2016

 

El Pla d’Acció de Mandat (PAM) 2016-2019 és un document que estableix els objectius i actuacions prioritàries que regiran la política municipal durant el present mandat. El document aprovat és, a mode de full de ruta, el recull del conjunt de projectes que l'equip de govern municipal es compromet a mantenir o desenvolupar durant la legislatura. Per tant, aquest és un document d’alt contingut polític. L'objectiu del PAM és donar resposta a les necessitats de la població, i en aquest sentit, ha estat i ha de ser rellevant la incorporació de la ciutadania en la seva confecció.

Per a la seva elaboració es va iniciar un procés participatiu amb la finalitat que la ciutadania fes aportacions i propostes sobre allò que considerés necessari dur a terme en el municipi. Aquestes posteriorment han estat valorades políticament i tècnicament a fi de ser incorporades al redactat del PAM.

Un cop recollides totes aquestes aportacions, un total de 117, han estat estudiades i incorporades 104 i les 13 restants no s'han incorporats per diferents motius que van ser argumentats per l'equip de govern a la sessió de retorn pública convocada el mes de juny de 2016.


Informació relacionada


Data de modificació: 24/11/2016 14:51:56