Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:56  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Acte amb motiu dels dels atemptats de Barcelona i Cambrils

  18 d'agost de 2018

  ACTE EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS TERRORISTES DE BARCELONA I CAMBRILS

  Amb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'Ajuntament de Montmeló va realitzar un acte en memòria de les víctimes d'aquells atemptats.

  Una trentena de persones van acudir a la convocatòria realitzada per l'Ajuntament ahir divendres 17 d'agost, a les 17.15 hores, a la plaça de la Vila. L'acte va consistir en un minut de silenci i en la lectura del Manifest de la Federació de Municipis de Catalunya per part de l'alcalde Pere Rodríguez.

 • Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

  17 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 es van celebrar les activitats de la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa van se les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats van comernçar un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 ha estat l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que va tenir a la Sala Polivalent...

 • La nova App 061CatSalut Respon

  7 d'agost de 2018

  LOCALITZA EL DESFIBRIL·LADOR MÉS PROPER AMB EL MÒBIL

  La nova App 061CatSalut Respon permet la localització de desfibril·ladors amb el mòbil (DEA). Es tracta d'una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a cila ciutadania com a les persones professionals de la salut.

 • Tríptic sobre la tinença i protecció d'animals

  7 d'agost de 2018

  MESURES PER ACONSEGUIR UNA TINENÇA D'ANIMALS DE COMPANYIA MÉS RESPONSABLE

  Al mes de març de 2015 va ser aprovada la nova Ordenança Municipal sobre la Tinença i Protecció d'animals. Amb ella es va garantir una tinença responsable dels animals per aconseguir un bon nivell de convivència entre ells i les persones, assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, i preservar tant la seva salut i seguretat com la de les persones.

 • Foto de grup de les persones guaronades

  6 d'agost de 2018

  58 FOTOGRAFIES S'HAN PRESENTAT AL CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR 2018

  El concurs fotogràfic de Festa major organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia, ha tingut gran participació i molt nivell. Un total de 58 obres fotogràfiques s'han presentat en les dues categories del concurs

  Aquest record de participacions consolida aquest concurs com una activitat que desperta molt d'interès en la localitat. A més la qualitat de les fotografies presentades ha estat un handicap a l'hora que el jurat donés el veredicte final.

 • Deixalleria municipal de Montmeló

  5 d'agost de 2018

  DURANT L'ESTIU, FES SERVIR LA DEIXALLERIA

  L'època estival és moment propici de canvis i reformes a la llar. Això comporta desfer-se d'objectes i petits estris domèstics. L'opció més adequada és portar-los a la Deixalleria.

 • Seguretat a les platges

  5 d'agost de 2018

  GAUDEIX D'UN BANY SEGUR

  Amb l’inici de la temporada de bany a platges, piscines i aigües interiors, el Govern posa a punt el dispositiu de prevenció i seguretat per tal de garantir un gaudi segur del bany a tothom.

 • Ajuntament de Montmeló

  4 d'agost de 2018

  EL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC SETMANAL SORTIRÀ ELS DIES 9 I 23 D'AGOST

  EL butlletí digital setmanal amb les notícies del web municipal deixarà de publicar-se els dijous 2 i 16 d'agost.

  El 9 d'agost es realitzarà un butlletí especial per a informar sobre les activitats que s'organitzaran durant els dies 13, 14 i 15, amb motiu de la Festa de la Patrona de Montmeló (Santa Maria). La darrera setmana d'agost el butlletí tornarà a la seva periodicitat setmanal.

 • Guia de serveis i empreses de Montmeló

  4 d'agost de 2018

  LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  Un any més, posem a les vostres mans la nostra Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 • Descobreix el riu

  3 d'agost de 2018

  MÉS DE 5600 ALUMNES HAN VAN PARTICIPAR EN EL PROGRAMA "DESCOBREIX EL RIU" DEL CONSORCI BESÒS-TORDERA

  Un total de 5.629 estudiants han participat aquest curs en el programa educatiu “Descobreix el riu”
  Els alumnes han procedit de 90 escoles de 24 municipis

  Durant el curs escolar 2017-18, 5.629 alumnes de 90 escoles i centres formatius procedents de 24 municipis de la conca del Besòs han pres part del programa d’educació ambiental “Descobreix el riu”, que organitza el Consorci Besòs Tordera.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA