Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:52  |  28/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Horari Pavelló de Montmeló

  20 d'abril de 2018

  EL PAVELLÓ AMPLIA L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

  Des del mes d'abril, el Pavelló Poliesportiu de Montmeló ha ampliat l'horari d'atenció al públic. Els dilluns i divendres obrirà les portes de 9 a 13 hores, de la mateixa manera que la resta de dies feiners.

  Aquest increment d'hores suposa i facilita a les persones usuàries d'aquesta instal·lació esportiva, una ampliació d'hores per poder utilitzar els seus serveis, com és el cas de la sala de fitness.

 • Xocolatada solidària

  19 d'abril de 2018

  MÉS DE 1.600 € RECOLLITS A LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER A LA RECERCA DEL CÀNCER INFANTIL

  Les quatre AMPES de Montmeló, organitzadores de la xocolatada solidària el passat dia 16 de març, a més d’agrair la gran participació  i col·laboració que hi va haver, volen fer públiques les dades de participació i de recaptació d’aquesta jornada festiva i solidària, en la que tothom va ballar al ritme que marcava l’Antonia Blanchart.

 • Façana de l'edifici original de l'Ajuntament de Montmeló

  19 d'abril de 2018

  L’EDIFICI DE LA CASA DE LA VILA DE MONTMELÓ RECUPERA L’ENTRADA ORIGINAL

  Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, entra en servei la nova oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament. El mateix dia 23 d'abril, a la tarda, es durà a terme la jornada de portes obertes de l'OAC per tal que la ciutadania conegui en primera persona les noves instal·lacions municipals.

 • Finques per habitatge de lloguer en règim de protecció oficial

  19 d'abril de 2018

  L'AJUNTAMENT PROMOU LA CREACIÓ D'HABITATGE SOCIAL AMB LA SIGNATURA D'UN CONVENI AMB L'INSTITUT CATALÀ DEL SÒL

  La Junta de Govern Local aprova el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) pel desenvolupament d'habitatge de lloguer en règim de protecció oficial al municipi de Montmeló.

 • Acte de lliurament del projecte entre Antoni Guil i Jordi Fàbrega

  18 d'abril de 2018

  PROJECTE D'ITINERARI DE VIANANTS A LA BV-5003 SOTA L'AP-7 A MONTMELÓ

  Dimarts 17 d'abril el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, ha lliurat a l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, el projecte per a la construcció d’un camí de vianants a la carretera BV-50003 que connecta Montmeló amb Granollers.
   
  La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte, en un tram d’uns 70 metres sota l’autopista AP-7 que es troba sense urbanitzar, i que permetrà accedir amb seguretat i comoditat al circuit de Barcelona-Catalunya.

 • Camp de futbol

  18 d'abril de 2018

  ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL (DEL 20.03 AL 17.04)

  Dels acords presos per aquest òrgan de gestió en el període del 20 de març fins al 17 d'abril, destaquem l’aprovació del conveni entre l’Ajuntament i l’INCASOL per a possibilitar la construcció d’habitatge social de lloguer al nostre municipi, del que s’informa més extensament a la web municipal.

 • Fotografia de grup de les persones guardonades

  17 d'abril de 2018

  L’EQUIP D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE MONTORNÈS-MONTMELÓ HA ESTAT RECONEGUT MILLOR EQUIP DE LA ZONA METROPOLITANA NORD AL 2017

  Aquest reconeixement va tenir lloc en el decurs de la quarta Jornada de Benchmarking de l’Institut Català de la Salut (ICS),celebrada a Llinars del Vallès el dia 13 d’abril, que va acollir més de 300 professionals tant de la direcció com dels diversos equips d’atenció primària del territori.

 • Ajuntamernt de Montmeló - Diputació de Barcelona

  17 d'abril de 2018

  MONTMELÓ REBRÀ 165.000 € DE LA DIPUTACIÓ DEL PROGRAMA REFORMA I MILLORA D’EQUIPAMENTS LOCALS.

  El Pavelló Poliesportiu, el mercat setmanal, les escoles Sant Jordi i Pau Casals i la biblioteca La Grua són els equipaments destinataris de l'ajut de 165.000€, pels anys 2018 i 2019, concedits per la Diputació de Barcelona en el marc del programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals.

 • 4t Aplec de la Sardana de Montmeló

  16 d'abril de 2018

  500 PERSONES VAN GAUDIR DE L'APLEC DE LA SARDANA DE MONTMELÓ

  Diumenge 15 d'abril als jardins de la Torreta es va celebrar la quarta edició de l'Aplec de la Sardana a Montmeló. Acompanyats per les cobles La Principal del Llobregat, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell, els sardanistes van poder gaudir d'un total de 34 sardanes de set tirades al llarg de diumenge.

 • 3a Marxa Nòrdica de Montmeló - L'Anella Verda

  16 d'abril de 2018

  2a MARXA NÒRDICA DE MONTMELÓ

  Després de l'èxit d'assistència de la primera marxa nòrdica celebrada el passat 10 de març, i dins de les activitats programades per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física que es va celebrar el 6 d'abril, les regidories de salut i esports de l'Ajuntament de Montmeló han organitzat una segona marxa nòrdica, aquesta vegada per la zona de l'Anella Verda.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA