Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:01  |  20/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 25 Parc de Nadal de Montmeló

  27 de desembre de 2017

  OBERT EL 25 PARC DE NADAL

  Avui ha obert la 25a edició del Parc de Nadal de Montmeló. De nou, el Pavelló s'ha omplert d'infants, joves i familiars per passar una tarda de Nadal molt entretinguda. El parc restarà obert durant quatre dies, de 16 a 20 hores.

 • Festa Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló

  26 de desembre de 2017

  VINE A LA POLIVALENT A PASSAR EL CAP D'ANY

  Us animem a venir a la festa de Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló, amb l'objectiu de gaudir d’una nit inoblidable i divertida a Montmeló, sense cap necessitat d'anar a altres poblacions ni haver d'agafar el cotxe.

 • Laser Tag

  25 de desembre de 2017

  APUNTA'T A JUGAR UNA PARTIDA DE LASER TAG A L'ESTACIÓ JOVE

  El segon dia de Park Jove, dijous 28 de desembre, l'edifici de l'Antiga Estació es convertirà en una nau de Laser Tag. L'Estació Jove quedarà a les fosques, només il·luminada pels llums fluorescents que senyalitzen els diferents espais i habitacions d'un Laser Tag. Tot estarà preparat per fer una divertida tarda de partides de Laser Tag.

 • Polígon industrial Sota el Molí

  24 de desembre de 2017

  SUBVENCIONS A LES EMPRESES QUE CONTRACTIN PERSONAL DEL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ

  Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament de Montmeló ha tingut una línia de subvencions pròpies per a les empreses que, prèvia presentació d'oferta de feina al Servei Local d'Ocupació, han contractat personal del municipi. I per cinquè any consecutiu, les empreses han seguit valorant positivament aquesta iniciativa, i aprofitant-la.

 • Parc de Nadal 2016

  23 de desembre de 2017

  25 ANS DEL PARC DE NADAL

  A Montmeló, des de fa molts anys -ens hem de remuntar a les primeres èpoques del Club d'Esplai i les colònies que es feien a la parròquia en l'època de mossèn. Mateu- sempre hi ha hagut un interès pel temps de lleure d'infants i joves. Ens referim a la voluntat d'omplir aquest lleure de contingut i alhora donar-li sentit amb tot un seguit de valors i possibilitar el creixement d'aquests infants i joves amb objectiu de fer-los millors persones.

 • Cobi Curro Naranjito

  22 de desembre de 2017

  MÉS DE 15.000 PERSONES PASSEN PER LA POLIVALENT DURANT L'ANY 2017

  Al llarg d'aquest any 2017 la Sala Polivalent ha obert les seves portes per a realitzar-hi activitats 71 dies durant els caps de setmana i els dies festius de l'any, Això significa que més de 15.000 persones han passat per la sala amb motiu de les activitats de cap de setmana.

 • Ple ordinari del 19 de desembre de 2017

  22 de desembre de 2017

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 19 DE DESEMBRE 2017

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que va tenir lloc el 19 de desembre de 2017, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, ha tingut les següents resolucions:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 28 DE NOVEMBRE DE 2017. No es vota 
  ÀREA DE SERVEIS CENTRALS I ECONOMIA
  2.- APROVACIÓ INICIAL PRESSUPOST GENERAL DE LA CORPORACIÓ PER L'ANY 2018 INTEGRAT PEL PRESSUPOST DE L'AJUNTAMENT I CAN DOTRAS, BASES D'EXECUCIÓ, PLANTILLA I...

 • Joguines d'ara i de sempre - Visita teatralitzada al Museu de Montmeló

  21 de desembre de 2017

  EL MUSEU MOSTRA COM JUGAVEN ELS ROMANS ALS ALUMNES DE CATALÀ

  Els alumnes de català del Bàsic 3 i el grup de conversa Avis Savis ha fet una visita al Museu per veure una activitat teatralitzada que ha organitzat per mostrar els jocs en l'època dels romans.

 • Eleccions al Parlament de Catalunya 21D

  21 de desembre de 2017

  NORMALITAT ABSOLUTA I ALTA PARTICIPACIÓ EN LA JORNADA ELECTORAL DEL 21D A MONTMELÓ

  La jornada electoral està transcorrent amb tota normalitat a Montmeló. Els cinc col·legis electorals han obert sense comptabilitzar cap incident. En hores puntuals l'assistència a estat fluida encara que sense destacar grans cues.

 • A Montmeló, cap infant sense regal

  20 de desembre de 2017

  ÚLTIMS DIES DE LA CAMPANYA "A MONTMELÓ, CAP INFANT SENSE REGAL"

  Aquest any la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal" s'ha iniciat el dia 4 de desembre i finalitzarà el dia 22, i compta amb quatre punts de recollida: les dues escoles de primària - Sant Jordi i Pau Casals-, l'escola bressol La Fireta i el propi Ajuntament.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA