Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:30  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Caminada del Casal de la Gent Gran

  25 de setembre de 2019

  LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT PROMOU EL DESPLAÇAMENT A PEU A LES ESCOLES

  Del 16 al 22 s'han organitzat a Montmeló tot un seguit d'activitats amb l'objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables i millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

 • Ple Ordinari 24 de setembre de 2019

  25 de setembre de 2019

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 24 DE SETEMBRE DE 2019

  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 30 DE JULIOL DE 2019. No es vota 2.- APROVACIÓ DEL REGLAMENT DEL SERVEI D'ARXIU MUNICIPAL. Aprovat per unanimitat  
  3.- DONAR COMPTE AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE LES CONTRACTACIONS LABORALS I NOMENAMENTS REALITZATS PEL TRÀMIT D'URGÈNCIA DURANT EL MES D'AGOST I SETEMBRE DE 2019. No es vota  
  4.- APROVACIÓ MODIFICACIÓ DE LA TUC PER INCORPORAR L'ÀMBIT DEL PM01, PLA DE MILLORA SOTA EL MOLÍ. Aprovat per unanimitat  
  5.-...

 • Articles d'opinió - Crònica 26

  24 de setembre de 2019

  ARTICLES D'OPINIÓ DEL GRUPS POLÍTICS - CRÒNICA 26 SETEMBRE 2019

  PSC - Camins Escolars, una ruta a seguir
  Aquest setembre, un any més, Montmeló s'ha adherit , junt amb prop de 500 Ajuntaments i entitats d'arreu Catalunya, a les accions de la Setmana Europea de la Mobilitat. Sota el lema 'Camina amb nosaltres!', la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2019, animava a moure's de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses per a la nostra salut i per al medi ambient.

 • Crònica 26 - Setembre 2019

  24 de setembre de 2019

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 026 DEL MES DE SETEMBRE

  EDITORIAL: L’educació, una inversió a llarg termini
  Pocs dies abans de l'apertura del curs escolar 2019/2020 la Sala de la Concòrdia va acollir l'acte de benvinguda al professorat amb una conferència del professor de filosofia Joan Manel del Pozo, amb un enunciat, "El repte de la felicitat en l'educació", que ja per si és una declaració d'intencions i una invitació a la reflexió de la importància de buscar la felicitat mitjançant la feina que cadascú desenvolupa.

 • Targeta de Camins Escolars

  23 de setembre de 2019

  BONA ACOLLIDA DELS CAMINS ESCOLARS DE MONTMELÓ DURANT LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

  Coincidint amb l'inici del nou curs escolar i amb la Setmana Europea de la Mobilitat, s'han posat en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló.

 • Colla de Geganters i Grallers de Montmeló

  23 de setembre de 2019

  COLLA DE GEGANTERS I GRALLERS DE MONTMELÓ: QUIN SERÀ EL NOSTRE FUTUR IMMEDIAT?

  Els nostres estimats gegants, en Malús i la Montserrat estan a punt de complir els seus quaranta anys de història el proper any 2020. Els Gegants de Montmeló tenen por de deixar de formar part activa del teixit de la cultura tradicional Catalana.

 • Instal·lació de jocs infantils a l'Escola Sant Jordi

  22 de setembre de 2019

  TASQUES DE MANTENIMENT I D’OBRES A LES ESCOLES DE MONTMELÓ

  L’Ajuntament de Montmeló aprofita cada any el període de vacances escolars d’estiu per a la realització de les diferents tasques de manteniment i obres menors dels centres educatius del municipi.
   
  En el cas de l’Escola Pau Casals, s’han realitzat diferents tasques de manteniment, com la soldadura de ferros, reparació de finestres i mobiliari, tasques de fontaneria, pintura i jardineria.

 • La mina Vella de Montmeló

  22 de setembre de 2019

  RECORREGUT PER LA MINA VELLA DE MONTMELÓ

  Per la pagesia en general, poder regar ha estat un dels elements fonamentals per tenir bons resultats en les seves collites. La vida de molts pagesos de Montmeló va millorar de forma substancial a partir de la construcció d’una mina d’aigua a l’any 1787.

 • Festa de cloenda de la temporada de piscines

  21 de setembre de 2019

  LA TEMPORADA MÉS LLARGA DE PISCINES TANCA AMB UNA XIFRA D’ASSISTÈNCIA DE RÈCORD

  La instal·lació ha estat oberta més de 700 hores diürnes i 57 hores nocturnes
   
  La temporada de l’estiu 2019 va començar el dia 20 de juny i va cloure el dia 1 de setembre. Les piscines municipals és l'equipament que més flux de públic atrau durant la temporada d'estiu. Enguany això es va veure incrementat amb les hores d'obertura en horari nocturn. Aquesta ha estat la primera temporada que es realitzava aquest horari de nit i l'afluència de públic ha estat moderada.

 • Taller de captació de fonts de finançament per a entitats

  21 de setembre de 2019

  TALLER DE CAPTACIÓ DE FONTS. NOVES FONTS DE FINANÇAMENT PER A ENTITATS

  Quines són les necessitats de finançament i de recursos de la meva entitat? La regidoria de Participació Ciutadana programa un taller de captació de fonts de finançament, el proper dissabte 28 de setembre. Esta dirigit a totes les entitats del municipi, i pretén ajudar-les en la seva gestió.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA