Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:46  |  28/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Servei d'assessorament laboral per a joves

  3 de maig de 2018

  SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL PER A JOVES DE 16 A 35 ANYS, A L'ESTACIÓ JOVE

  L'Estació Jove de Montmeló, continua oferint el servei d'assessorament i orientació sociolaboral juvenil de manera quinzenal, de 16 a 20 h, a la seu de la mateixa Estació Jove. L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ja ha acordat el calendari anual amb l'Oficina Jove del Vallès Oriental per prestar aquest servei a Montmeló de manera quinzenal., continuant amb la dinàmica de l'any passat.

 • Presentació del Gran Premi de Formula 1 2018

  2 de maig de 2018

  PRESENTAT EL 'FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018' A BARCELONA

  La 28a edició del Campionat del Món al Circuit de Barcelona-Catalunya se celebrarà els propers dies 11, 12 i 13 de maig.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- A poc més d’una setmana per donar el tret de sortida al FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya, aquest vespre s’ha celebrat la presentació oficial de l’esdeveniment al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

 • Sorteig entrades Gran Premi F1

  2 de maig de 2018

  SORTEIG D'ENTRADES PER AL GRAN PREMI DE FORMULA1 2018

  L'Ajuntament de Montmeló  realitza un any més un sorteig d'entrades per al Gran Premi de Fórmula 1, en el que poden participar tots els montmelonins i montmelonines majors d'edat que hagin fet la seva inscripció en el termini que s'assenyala  a les bases adjuntes.

  El premi serà una entrada doble per a la tribuna per a cadascú  dels  cinc guanyadors, per assistir al Gran Premi d'España 2018, que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de maig en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

 • Dia de la Dansa a Montmeló

  1 de maig de 2018

  MÉS DE 250 PERSONES BALLEN A LA PLAÇA DE LA VILA PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

  Els quatre centres de dansa i ball de Montmeló van participar en la jornada del passat dissabte 28 d'abril en commemoració del Dia Internacional de la Dansa a Montmeló.

 • Cartell Formula 1 2018

  1 de maig de 2018

  CIRCUIT I ART, UNITS PELS GRANS PREMIS

  El traçat català aposta per dos pintors locals per crear la imatge oficial dels Grans Premis d’F1 i MotoGP.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha decidit trobar la fusió perfecta entre art i motor. Per primer cop ha apostat per pintors locals per tal de crear la imatge oficial del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 i la del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

 • Mou-te per l'esclerosi múltiple

  30 d'abril de 2018

  1700 PERSONES ES MULLEN PER L'ESCLEROSIS MÚLTIPLE AL CIRCUIT

  L’objectiu del Mou-te és conscienciar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.500 persones a Catalunya.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Prop de 1.700 persones van participar ahir al Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, la cursa solidària que la  Fundació Esclerosi Múltiple organitza al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’objectiu del Mou-te és conscienciar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.500 persones a Catalunya.

 • L'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat

  30 d'abril de 2018

  NOVA SESSIO TALLER DE L'ESPAI DE DEBAT EDUCATIU (EDE)

  Dilluns 7 de maig, l'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat. Aquest espai obert a tota la ciutadania, es reuneix el primer dilluns de mes a la Sala de la Concòrdia.

 • Renovació del DNI a Montmeló

  28 d'abril de 2018

  RENOVACIÓ DEL DNI A MONTMELÓ

  Dilluns 9 d'abril es va reprendre el Servei d'Obtenció i/o renovació del DNI a l'Oficina d'Atenció a l'Ajuntament de Montmeló. Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a l'OAC.
   
  El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Els veïns i veïnes de Montmeló disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

 • Rocco’s Camp

  27 d'abril de 2018

  UN CAMPUS D’ESTIU PER A JOVES I PETITS AL ROCCO’S CAMP

  En quatre tandes durant el mes de juliol, nens d’entre 5 i 15 anys podran gaudir de les motos i de l’off road des de qualsevol nivell amb monitors de categoria.

 • Dia Internacional de la Dansa

  26 d'abril de 2018

  LES QUATRE ENTITATS RELACIONADES AMB LA DANSA SORTIRAN AL CARRER EL 28 D'ABRIL

  L'objectiu d'aquests centres de dansa i música és celebrar amb la ciutadania la commemoració del Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril). Per això oferiran exhibicions de ball a la plaça de la Vila.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA