Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:08  |  17/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Consells per a l'onada de calor

  22 de juliol de 2019

  NOVA ONADA DE CALOR

  Es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA per Onada de Calor. El pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POSC) està en fase 2.

 • Servei Local d'Ocupació

  22 de juliol de 2019

  CONVOCATÒRIA DE VUIT LLOCS DE TREBALL A L'AJUNTAMENT

  L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria per a cobrir diverses places, reservada per a persones a l'atur, en el marc del Pla d'Ocupació 2019. Són 8 places, amb contractes de 3 mesos de durada, prorrogables, a jornada completa, a partir de l'octubre. Imprescindible estar inscrit com a aturat.

 • Taxa d'atur a Montmeló durant el primer semestre de 2019

  21 de juliol de 2019

  EL PRIMER SEMESTRE CONSOLIDA LA BAIXA DE LA TAXA D’ATUR

  Amb una caiguda del 7,5% respecte al tancament del mes de gener, el primer semestre de 2019 s'ha tancat amb la segona taxa d'atur més baixa a Montmeló del període 2008-2019 amb un 9,49%.
   
  El nombre de persones aturades a 30 de juny és de 409, dues més de les enregistrades l'any 2008, el millor de la sèrie amb una taxa del 9,11%. El pitjor any de la sèrie va ser 2012, amb un total de 785 persones desocupades i una taxa del 16,47%.

 • Aspecte de l'Avinguda Pompeu Fabre

  21 de juliol de 2019

  FINALITZEN LES OBRES D'URBANITZACIÓ DE LA ZONA DE L'ESGLÉSIA

  Les obres d'urbanització de la zona de l'església que es van iniciar el mes de desembre de 2018 van finalitzar la setmana passada. A hores d'ara només resta treure la tanca de protecció d'accés al parc de davant de l'església que protegeixen les diferents zones enjardinades per tal que la gespa arreli sense problemes.

 • Taller de cuina amb els infants del Casal d'Estiu

  20 de juliol de 2019

  EL CASAL DE LA GENT GRAN OMPLE EL MES DE JULIOL DE TALLERS I D'ACTIVITATS DE LLEURE

  Durant quatre setmanes, el Casal de la Gent Gran ha organitzat activitats de lleure per aquelles persones usuàries que no marxen encara de vacances i volen estar actives fins a l'inici del nou curs escolar.

 • Visita de la delegada del Govern a Catalunya, Teres cunillera

  20 de juliol de 2019

  TERESA CUNILLERA, DELEGADA DEL GOVERN A CATALUNYA, VISITA MONTMELÓ I LA ZONA REHABILITADA DE LA LLOSA DE SOTERRAMENT

  La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, va realitzar una visita institucional a Montmeló dilluns dia 15, on ha reafirmat el seu compromís amb el món municipal.
   
  La delegada es va reunir a l’Ajuntament amb l’alcalde i altres membres de la Corporació Municipal, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va fer una visita a la zona rehabilitada de la llosa de soterrament per comprovar la col·laboració entre el Govern Central i el govern local.

 • Balla per l'Esclerosi amb For Dance Center

  19 de juliol de 2019

  LES PISCINES MUNICIPALS, ESPAI DE TROBADA PER FER ESPORT I ACTIVITATS DE LLEURE

  Les piscines municipals és l'equipament que més flux de públic atrau durant la temporada d'estiu. Enguany això s'està veient incrementat amb les hores d'obertura en horari nocturn. Aquesta és la primera temporada que es realitza aquest horari de nit i l'afluència de públic és de moment moderada. El mes d'agost serà un bon moment perquè les persones usuàries d'aquesta instal·lació puguin gaudir dels banys de nit a la renovada piscina gran.

 • Entrega del premi a la millor tapa 2019 al bar "El Momento"

  19 de juliol de 2019

  GRAN PARTICIPACIÓ DE PÚBLIC DURANT LA 7A EDICIÓ DEL CIRCUIT DE TAPES

  De 4 al 7 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la setena edició del Circuit de Tapes. Més de 300 persones van tastar les tapes dels 13 establiments participants i van triar com la millor la tapa la bomba menorquina del bar "El Momento".

 • Cens caní: EPresa de mostra

  18 de juliol de 2019

  ÚLTIMA SETMANA PER SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ DEL CENS GENÈTIC DE GOSSOS AMB MOSTRES D'ADN

  La campanya de Cens genètic de gossos amb mostres d'ADN està tenint una molt bona acollida i ja es porten censats més de 250 gossos.

 • Càsting programa 'Persona infiltrada'

  17 de juliol de 2019

  CÀSTING PER AL PROGRAMA DE TV3 'PERSONA INFILTRADA'

  Atenció famílies amb ganes de passar-ho bé!
   
  Som Veranda Televisió, la productora de Persona Infiltrada. Estem preparant la nova temporada del programa, un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies i col·lectius de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA