Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:58  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Consorci Besòs Tordera

  20 de gener de 2018

  GUALBA I VALLGORGUINA S'ADHEREIXEN AL CONSORCI BESÒS TORDERA

  El Consorci va aprovar a la seva darrera Junta General, celebrada el passat 13 de desembre, la incorporació dels municipis de Gualba i Vallgorguina.
   
  Ambdós municipis, que havien aprovat prèviament aquesta adhesió en els seus plens municipals, passaran a disposar de tots els serveis que ofereix el Consorci (programes suport, programa educatiu, entre altres) i han delegat en aquest ens el seu sanejament en alta (col·lectors, bombaments i EDAR).

 • Entrega dels 921 € de recaptació a la regidora d'Educació de l'Ajuntament, M. Jesús Prieto

  19 de gener de 2018

  SOLIDARITAT A LES AULES DE L'INSTITUT

  Les dates nadalenques és el moment ideal per expressar i dur a terme accions de solidaritat amb les persones més necessitades. Però quan això passa entre l'alumnat d'un institut, és encara si cap més sorprenent.
   
  Fruit de la inquietud de la professora de català de segon de l'ESO de l'Institut de Montmeló de buscar activitats diferents que motivin a l'alumnat, va néixer la proposta de cercar activitats per recaptar diners per la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal".

 • Ponents de la jornada. D’esq. a dta.: Olga Grau, Carles Rivera, Joanna Drake, Matthew Fraser, Jordi Ficapal i Giorgio Mosangini.

  19 de gener de 2018

  EL PACTE INDUSTRIAL ANALITZA EN UNA JORNADA ELS REPTES I OPORTUNITATS DE L’ECONOMIA CIRCULAR I EL SEU IMPACTE EN L’OCUPACIÓ

   
  La jornada “Economia circular i ocupació per a una revolució industrial sostenible” celebrada el 17 de gener, ha analitzat els impactes de l’economia circular en l’ocupació i ha aportat idees per impulsar polítiques públiques que fomentin una ocupació de qualitat en el marc d’una reindustrialització sostenible.

 • Ajuntament de Montmeló

  18 de gener de 2018

  CALENDARI DE BONIFICACIONS

  Recordem a totes les persones usuàries les Dates per a realitzar les Sol • licituds de les diferents bonificacions que es pots demanar a l'OAC de l'Ajuntament:
  AIGUA: Tot l'anyESCOMBRARIES: De l'1 de gener al 28 de febrerENTITATS ESPORTIVES: Del 9 al 31 de gener. Del 1 al 30 de setembreCASAL D'ESTIU: De l'1 de maig al 8 de junyESCOLA BRESSOL: De l'1 de maigal 30 de junyLLIBRES I SORTIDES: Del 25 de maig  al 23 de junyESCOLA ESPORTIVA: De l'1 de setembre al 30 d'abril abrilIBI De l'1 d'octubre...

 • Fotografia de grup dels infants del nou TOC de Montmeló, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament

  16 de gener de 2018

  L'ESPAI SOCIOEDUCATIU DE MONTMELÓ ES DIRÀ "TOC"

  El Servei Socioeducatiu ja té nom. Aquest darrer mes de novembre els infants i joves que hi assisteixen van fer una votació per a la tria del nom de l'espai, els finalistes varen ser TOC, NIU i CAU, i finalment el nom escollit amb més quòrum va ser TOC.

 • Xerrada sobre la Viquipèdia

  16 de gener de 2018

  LA VIQUIPÈDIA ARRIBA A MONTMELÓ

  De la mà de l'entitat Amical Wikimedia, la Biblioteca Municipal La Grua acull una xerrada-taller per parlar de què és la Viquipèdia, com funciona i el més important: com es pot col·laborar i formar part d'aquesta eina digital tan popular i massiva.

 • Despeses corrents (%)

  15 de gener de 2018

  ELS PRESSUPOSTOS 2018, MÉS EQUILIBRATS I PARTICIPATIUS

  L'aprovació del pressupost per al 2018 en el Ple celebrat el passat dia 19 de desembre permet, un any més, que tota l'estructura municipal i els serveis a la ciutadania que d'ella depenen hagi començat l'any amb les dotacions pressupostàries reals i no pas les que es deriven d'una pròrroga a causa de no haver-se aprovat dit pressupost abans de l'1 de gener.

 • Ajuntament de Montmeló

  14 de gener de 2018

  ACCEDEIX A LES OFERTES COMERCIALS DE MONTMELÓ DES DEL MÒBIL

  En l'APP municipal, el consumidor ja pot accedir a les ofertes del moment dels comerços de Montmeló. Aquesta eina, que funciona des de fa ja més d'un any, ofereix als comerços de Montmeló la possibilitat de realitzar ofertes en línia.

 • Mons Observans en família

  13 de gener de 2018

  VINE A JUGAR A MONS OBSERVANS!

  El proper diumenge, 21 de gener Mons Observans tornarà a obrir les portes després del parèntesi nadalenc amb una divertida matinal adreçada, principalment, al públic familiar.
   
  La proposta, titulada “Vine a jugar a Mons Observans” combina la visita teatralitzada al recinte arqueològic amb un taller lúdic de jocs romans que permetrà als participants de totes les edats descobrir i practicar quins eren els jocs preferits de la quitxalla a l'època romana.

 • Rua de Carnaval

  12 de gener de 2018

  COMENÇA A PREPARAR EL CARNAVAL

  La Festa de Carnaval d'enguany se celebrarà entre els dies 8 i 14 de febrer. Per això us convidem a participar-hi activament i a realitzar les vostres inscripcions com a comparsa o grup, per a la Rua del dissabte 10 de febrer.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA