Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:37  |  16/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Bon Nadal i feliç any 2019

  24 de desembre de 2018

  BON NADAL I FELIÇ ANY 2019

  En nom de totes les persones que formen l'Ajuntament de Montmeló, us volem fer arribar els millors desitjos per al nou any 2019.
   
  Amb la seguretat que entre tothom construirem un futur millor per al nostre poble, volem fer arribar a totes les famílies un missatge d'optimisme i esperança.
   
  MOLT BONES FESTES!

 • Bon Nadal i feliç any 2019

  23 de desembre de 2018

  FESTES DE NADAL: HORARIS DELS EQUIPAMENTS

  OAC - Oficina d’Atenció Ciutadana: Tancada els dies 24 i 31 de desembre
  OMIC - Oficina Municipal d’Informació al Consumidor:  Tancada els dia 27 de desembre
  ORGT - Organisme de Gestió Tributària: Tancada  del 24 de desembre al 4 de gener
  Pavelló Municipal: Oberta la sala de fitness, el dies 27 i 28 de desembre, de 9 a 13 h i de 15 a 22 h
  Biblioteca Municipal la Grua: Tancada els dies 24 i 31 de desembre i del 2 al 5 de gener
  Deixalleria de Montmeló: Dies 24 i 31 de desembre de 10...

 • Shock Therapy, uns Pastorets diferents

  23 de desembre de 2018

  TORNA LA VERSIÓ "SHOCK THERAPY" DELS PASTORETS A LA POLIVALENT

  Per tercer any consecutiu, l'entitat Montmeló Cultura i Tradició porta a l'escenari de la sala Polivalent una versió transgressora del clàssic de Folch i Torres
   
  En Lluquet i en Rovelló tornaran a fer de les seves en la representació que Montmeló Cultura i Tradició han preparat per aquestes dates, concretament el dimecres 26 i el dijous 27 de desembre.

 • Oficina Jove del Vallès Oriental

  22 de desembre de 2018

  ELS CONTRACTES TEMPORALS DE NADAL PER A JOVES

  Amb l’inici de la campanya de Nadal la contractació augmenta, i és una bona oportunitat per trobar la primera feina o poder ampliar la nostra experiència.
   
  Oficina Jove del Vallès Oriental - Hi ha empreses i sectors que cerquen persones per cobrir places durant aquesta temporada. Es tracta de contractes de curta durada per circumstàncies de la producció degut l’increment de vendes, com és el cas del sector comerç o per substitucions durant els dies festius.

 • Campanya escolar de civisme

  22 de desembre de 2018

  CAMPANYA ESCOLAR DE CIVISME

  Els escolars de primària de Montmeló, han rebut aquesta setmana l'auca del civisme. L'objectiu és que els infants del municipi participin en un concurs sobre el tema del civisme.

  Es tracta que fotografien actes cívics i incívics i que enviïn aquestes imatges al correu: civisme@montmelo.cat. És un concurs bàsic i divertit que tracta de conscienciar el públic infantil de quesi totes les persones ens comportem de manera cívica, la convivència serà millor.

 • El Nadal ja és aquí: Vallès Visió

  21 de desembre de 2018

  EL NADAL JA ÉS AQUÍ: VALLÈS VISIÓ FELICITA LES FESTES

  Vallès Visió felicita el Nadal amb una cançó de la molletana M.Carmen Fernández, guanyadora del Talent Parets. Diferents periodistes del territori participen enguany en els tradicionals resums informatius de l’any en una programació que inclou els missatges de Nadal dels alcaldes i un resum de les cinc cavalcades dels municipis que integren l’emissora.

 • Els alumnes expliquen l'origen del cinema al grup de conversa d'Avis Savis del Casal

  21 de desembre de 2018

  L'ORIGEN DEL CINEMA EXPLICAT PELS JOVES DE L'INSTITUT ALS "AVIS SAVIS" DE MONTMELÓ

  Els alumnes del grup de conversa Avis Savis, del casal de la Gent Gran, han visitat el Museu per assistir a la presentació que han fet els joves de l'institut sobre l'origen del cinema, un treball realitzat al llarg del trimestre. 
   
  Una dotzena de nois i noies de l'institut han explicat des de l'origen dubtós de les ombres xinesques fins als nostres dies.Han mostrat el taumatrop, el fenaquistiscopi, el zoòtrop i han presentat , a partir d'un eix cronològic, la biografia de personatges...

 • Crònica 18 desembre 2018

  20 de desembre de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 018 DEL MES DE DESEMBRE

  EDITORIAL: Fem poble; comprem a Montmeló!
   
  Ara entrem a les festes de Nadal, aquells dies de l’any en què les compres prenen un protagonisme especial a totes les llars.
   
  Comprem tot el necessari per als àpats a més de tot el que necessiten el Tió, el Pare Noel i els Reis d’Orient. La majoria de vegades són compres molt especials per a les que necessitem, a més de productes de qualitat, un servei i un tracte personalitzat que ens ajudi a encertar en la nostra tria.

 • taller “La nadala del museu”

  20 de desembre de 2018

  VENIU A FER LA NADALA DEL MUSEU

  Aquest proper dissabte, 22 de desembre, a les 12 del migdia, es farà al Museu de Montmeló una nova sessió del taller “La nadala del museu”, que aquest any està inspirada en el vitrall que, fins fa pocs anys, decorava la façana de l’església de Santa Maria de Montmeló.

 • Ple extraordinari 19 desembbre 2019

  20 de desembre de 2018

  RESUM I RESOLUCIONS DEL PLE EXTRAORDINARI DEL 19 DE DESEMBRE DE 2018

  Montmeló ha celebrat el darrer ple de l’any. En aquesta sessió s’ha aprovat la quarta modificació del pressupost al llarg de 2018.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA