Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:35  |  20/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Estació de tren de Montmeló

  8 de maig de 2018

  EL CIRCUIT APOSTA PER LA MOBILITAT SOSTENIBLE PER ASSISTIR AL GRAN PREMI

  Diferents opcions de transport públic per desplaçar-se al Formula 1 Gran Premio de España Emirates 2018.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- En el marc del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018, el Circuit de Barcelona-Catalunya continua apostant per la filosofia de les 3C: consciència, compromís i coherència; i ho fa mitjançant un ampli ventall d’accions per promoure la sostenibilitat de totes les maneres possibles. Una d’elles és impulsant l’ús de transport...

 • Formula1 al Circuit

  7 de maig de 2018

  ELS VALLESANS PODRAN VEURE LA FORMULA1 PER NOMÉS 10 €

  La promoció té com a objectiu apropar l’F1 a la comarca, amb aquest preu únic per a l’entrada del divendres del Gran Premi, tot aprofitant les Festes de l’Ascensió.

 • II Ludus War

  6 de maig de 2018

  'LUDUS WAR' I QUE LA FORÇA US ACOMPANYI

  L'entitat de jocs de rol Ludus Historiae de Montmeló, organitza aquest dissabte 12 de maig una jornada de jocs dedicada a "Star War". Aquesta serà la segona edició i amplia fis a la tarda l'oferta de jocs gràcies a l'èxit de participació de la primera edició celebrada l'any anterior.

 • Fem dissabte al riu Besòs

  5 de maig de 2018

  MONTMELÓ PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS AMB UNA JORNADA DE NETEJA AL RIU BESÒS

  Aquest dissabte 12 de maig torna "Fem dissabte" al riu Besòs, una jornada de neteja del riu tota per tal d'extreure la brossa i els residus que es troben acumulats a la llera.

 • Deixalleria mòbil

  5 de maig de 2018

  LA DEIXALLERIA MÒBIL A L'ESCOLA BRESSOL LA FIRETA

  El servei de deixalleria mòbil romandrà instal·lat aquest dijous 17 de maig, a l'escola bressol La Fireta. Aquest servei es presta a la nostra localitat des de l'any 2010.

 • Els emperadors també hi jugaven

  4 de maig de 2018

  EL MUSEU DE MONTMELÓ AL MERCAT D'ESCAPADES

  Dissabte 5 de maig el Museu de Montmeló participa en el Mercat d'Escapades de Barcelona per presentar les novetats de la programació de primavera – estiu del mateix museu i de l'assentament romà Mons Observans.

 • Voluntats anticipades

  3 de maig de 2018

  MOCIÓ PER RECONÈIXER EL DRET SOCIAL DE TOTA LA CIUTADANIA DE MORIR DIGNAMENT

  El Ple del mes d'abril va aprovar per unanimitat la moció per reconèixer el dret social de tota la ciutadania de morir dignament.

  La declaració universal dels Drets Humans (1948) assenyala en el seu article primer que "tots els éssers humans neixen lliures i iguals en llibertat i en drets". Una llibertat que no s'ha de perdre en cap moment de la vida, tampoc en el procés final que ens porta a la mort.

 • Servei d'assessorament laboral per a joves

  3 de maig de 2018

  SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL PER A JOVES DE 16 A 35 ANYS, A L'ESTACIÓ JOVE

  L'Estació Jove de Montmeló, continua oferint el servei d'assessorament i orientació sociolaboral juvenil de manera quinzenal, de 16 a 20 h, a la seu de la mateixa Estació Jove. L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ja ha acordat el calendari anual amb l'Oficina Jove del Vallès Oriental per prestar aquest servei a Montmeló de manera quinzenal., continuant amb la dinàmica de l'any passat.

 • Presentació del Gran Premi de Formula 1 2018

  2 de maig de 2018

  PRESENTAT EL 'FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018' A BARCELONA

  La 28a edició del Campionat del Món al Circuit de Barcelona-Catalunya se celebrarà els propers dies 11, 12 i 13 de maig.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- A poc més d’una setmana per donar el tret de sortida al FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya, aquest vespre s’ha celebrat la presentació oficial de l’esdeveniment al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

 • Sorteig entrades Gran Premi F1

  2 de maig de 2018

  SORTEIG D'ENTRADES PER AL GRAN PREMI DE FORMULA1 2018

  L'Ajuntament de Montmeló  realitza un any més un sorteig d'entrades per al Gran Premi de Fórmula 1, en el que poden participar tots els montmelonins i montmelonines majors d'edat que hagin fet la seva inscripció en el termini que s'assenyala  a les bases adjuntes.

  El premi serà una entrada doble per a la tribuna per a cadascú  dels  cinc guanyadors, per assistir al Gran Premi d'España 2018, que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de maig en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA