Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:07  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Policia Local de Montmeló

  18 de juliol de 2018

  RELLEU DE CÀRRECS A LA POLICIA LOCAL DE MONTMELÓ

  El passat 6 de juliol, el fins ara cap de la Policia Local, el sotsinspector José A. García Lozano es jubilava després de 36 anys de servei al cos de la policia.

 • L’alumnat de 2n de batxillerat s’acomiada de l’Institut de Montmeló

  18 de juliol de 2018

  L’ALUMNAT DE 2N DE BATXILLERAT S’ACOMIADA DE L’INSTITUT DE MONTMELÓ

  L'equip directiu i l’AMPA de l'institut van organitzar un acte d'acomiadament exclusiu pels alumnes que finalitzen l'etapa post obligatòria.Va ser  una celebració molt emotiva, per a alumnat i les famílies, que tothom va valorar molt positivament.
   
  L'acte, presidit pel director del centre, l'alcalde, la regidora d'educació i el representant de l'AMPA, va estar amenitzada per un duet musical format per dos docents del centre.

 • Crònica 14 juliol 2018

  17 de juliol de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 014 DEL MES DE JULIOL

  EDITORIAL: Sempre compromès amb Montmeló
   
  Aquest dissabte passat vaig fer efectiva la renúncia a l'alcaldia de l'Ajuntament de Montmeló. Tanco un llarg període lligat a l'ajuntament que vaig començar el 1987 i en el que en dues etapes ben diferents m'ha ofert l'oportunitat de treballar per a la ciutadania del nostre poble des d'aquesta institució. Una decisió meditada que em permetrà recuperar la meva activitat professional dels últims 20 anys a l'empresa privada.

 • Ple de l'Ajuntament de Montnmeló

  16 de juliol de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI DEL 21 DE JULIOL DE 2018

  La sessió Extraordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 21 de juliol de 2018, a les 12 hores (segona convocatòria a les 12.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de laCasa Consistorial, comptarà am el següent ordre del dia:
   
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  1.- ELECCIÓ DEL NOU ALCALDE2.- PRESA DE CONEIXEMENT PEL PLE DE LA RENÚNCIA PRESENTADA PEL SENYOR ANTONI GUIL ROMÁN A LA SEVA CONDICIÓ DE REGIDOR I ALTRES CÀRRECS QUE EXERCEIX DERIVATS D'AQUESTA CONDICIÓ. 

 • Un contenidor per a cada cosa

  16 de juliol de 2018

  UN CONTENIDOR PER CADA COSA

  Montmeló aposta per la recollida selectiva en 5 fraccions amb els contenidors de càrrega lateral a tot el municipi. L'increment de la recollida selectiva és el principal objectiu d'aquest sistema. Amb l'augment de recollida selectiva, es podà valoritzar els residus que generem i contenir la taxa de recollida de residus. Reciclar surt a compte. tots hi guanyem!
   
  Reciclar els residus és facil si tenim clar què es pot llençar a cada contenidor.

 • Imatge aèria de camp de futbol

  15 de juliol de 2018

  EL CANVI DE GESPA DEL CAMP DE FUTBOL ES REALITZARÀ AL DESEMBRE

  La Mesa de contractació de l'Ajuntament de Montmeló ha declarat deserta l'adjudicació en el procés de licitació de les obres pel canvi de gespa i il·luminació del camp de futbol.

 • PAM Montmeló - Pla d'Acció de Mandat 2016-2019

  15 de juliol de 2018

  DOS ANYS DE PAM

  El Ple del 28 de juny de 2016 aprovava el Pla d'Acció de Mandat 2016-2019 després d'un procés participatiu obert a tota la ciutadania.
   
  Un cop transcorreguts dos anys de la seva aprovació i a poc menys d'un any de les eleccions municipals, l'equip de govern ha fet balanç del nivell d'execució d'aquest Pla.

 • Antoni Guil, acomiadant-se de la ciutadania de Montmeló, després del seu pas de 8 anys a l'alcaldia

  14 de juliol de 2018

  ANTONI GUIL DEIXA L'ALCALDIA DESPRÉS DE 8 ANYS

  Antoni Guil Román deixa l'alcaldia de Montmeló després de 8 anys en el càrrec i s'acomiada fent un repàs de la seva gestió municipal i agraint el suport obtingut per a la ciutadania des del 2010 fins al dia d'avui.

  A les 12 hores d'avui 14 de juliol de 2018, Antoni Guil ha presidit l'últim Ple com alcalde de Montmeló. Amb una sala plena amb més de 200 persones, l'Alcalde ha fet acte de presència ja emocionat pel que suposava la renúncia del seu càrrec a l'alcaldia de Montmeló.

 • Ple Ordinari 26 de juny de 2018

  13 de juliol de 2018

  EL PLE DE JUNY APROVA LES FESTES LOCALS DE 2019

  Seran festius propis el dilluns 10 de juny i el divendres 28 de juny. A aquestes dates s'hi han de sumar les festes nacionals aprovades per la Generalitat de Catalunya.

 • Nits d'estiu a la Romana

  13 de juliol de 2018

  GAUDINT DE LES NITS D'ESTIU 'A LA ROMANA' AL JACIMENT DE MONS OBSERVANS

  La sisena edició de les Nits d'Estiu a la Romana a Mons Observans ja està en marxa, amb un intens programa d'activitats a la fresca inspirades en l'època clàssica.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA