Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:59  |  18/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • "Reflexiones del Hombre lengua" amb "El Sevilla"

  27 de gener de 2018

  EL SEVILLA PER PARTIDA DOBLE A LA POLIVALENT

  El Sevilla, carismàtic líder de Mojinos Escocíos i ara mediàtic per les seves aparicions televisives, actuarà a la Sala Polivalent dos dies seguits amb dos espectacles diferents en format de monòlegs.

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  11 de gener de 2018

  QUIM MASFERRER ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'OBRA "TEMPS", EL 27 DE GENER

  Quim Masferrer, conegut majoritàriament per la televisió i, sobretot, pel programa de TV3 El foraster, arriba a la Polivalent de Montmeló, obrit la programació de la sala amb l'obre "TEMPS", un monòleg teatral que barreja intel·ligentment comèdia i tragèdia
   
  Amb la premissa dels darrers 90 minuts de vida del personatge, Masferrerens parla des de l’escenari barrejant totes les possibilitats actorals que se li poden demanar a un intèrpret: paraula, gest, coreografia, ball, humor, drama,...

 • Festa Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló

  26 de desembre de 2017

  VINE A LA POLIVALENT A PASSAR EL CAP D'ANY

  Us animem a venir a la festa de Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló, amb l'objectiu de gaudir d’una nit inoblidable i divertida a Montmeló, sense cap necessitat d'anar a altres poblacions ni haver d'agafar el cotxe.

 • Pastorets 2016 Shock Therapy

  16 de desembre de 2017

  ELS PASTORETS TORNARAN A REPETIR LA VERSIÓ DE L'ANY PASSAT "SHOCK THERAPY"

  Les funcions dels Pastorets a Montmeló tornaran aques Nadal amb l'adaptació realitzada per a adults sota en títol de "Pastorets Shock Therapy".

 • Cobi Curro Naranjito

  6 de desembre de 2017

  MARTÍ TORRAS ESTRENARÀ LA SEVA NOVA OBRA "COBI CURRO NARANJITO", A LA POLIVALENT

  Torna Martí Torras Mayneris, aquesta vegada com a director, a l'escenari de la Sala Polivalent. Després del seu pas amb Rhumia, Torras trepitjarà de nou l'escenari de la Sala Polivalent per estrenar Cobi Curro Naranjito, el seu últim projecte teatral.

  Cobi, Curro, Naranjito és teatre, és cabaret, és un musical, és humor absurd canalla i gamberro. Un retorn al passat, un viatge als anys 80-90. Un exercici de nostàlgia cap a la nostra infància i adolescència. Amb referències constants...

 • Universari

  19 de novembre de 2017

  TORNA MARCEL GROS AMB EL SEU ESPECTACLE INFANTIL "UNIVERSARI"

  Després de la seva actuació a l'últim FITKAM, l'inconfusible Marcel Gros, torna a Montmeló de la mà del Grup Xarxa, amb el seu espectacle Universari. Un muntatge de teatre infantil que va crear l'any passat per celebrar els 25 anys sobre els escenaris com a pallasso en solitari.

 • Hotel Cochambre a la Polivalent

  18 de novembre de 2017

  HOTEL COCHAMBRE DE NOU A LA POLIVALENT

  El grup de versions més divertit del panorama musical, Hotel Cochambre, torna a la Sala Polivalent, la nit del 24 de novembre.

  Com ja és habitual de manera anual, el grup de Benito, visitarà Montmeló per deliri dels seus fans, que són molts. Des de l'any 2013, Aquesta formació ha omplert la Sala Polivalent d'incondicionals. En moltes ocasions ha estat per una causa solidària.

 • Joan Pera, Capri

  14 d'octubre de 2017

  JOAN PERA TORNA A MONTMELÓ

  Després de visitar la Sala Polivalent, fa dos anys, amb l'obra "Fer riure és un art", dirigida per Martí Torras, on el públic assistent va poder fer un passeig ple de anècdotes i fragments de la vida artística de Joan Pera, el conegut actor torna a Montmeló, a finals d'aquest mes.
   
  Dins els actes programats per la Setmana de la Gent Gran, dissabte 28 d'octubre a les 21 hores, podrem gaudir de l'obra "Joan Pera, Capri".

 • Ai ratera rateta

  27 de setembre de 2017

  EL REPLÀ COMENÇA UNA GIRA AMB L'OBRA INFANTIL "AI RATETA, RATETA" A LA POLIVALENT DE MONTMELÓ

  La companyia teatral de Montmeló "El Replà" comença una gira, de la mà del grup Xarxa, per diferents ciutats de Catalunya, que inicien a la Sala Polivalent de Montmeló, aquest dissabte vinent a les 19.30 hores.

 • Liceu a la Fresca - Il trovatore

  13 de juliol de 2017

  TORNA EL LICEU A LA FRESCA A LA POLIVALENT

  Per segon any consecutiu i després de l'èxit de la passada temporada amb 'La bohème', aquest estiu "Liceu a la fresca" torna a Montmeló amb una nova producció.En aquesta ocasió es tracta de la coneguda òpera de Giuseppe Verdi, 'Il trovatore'.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA