Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:05  |  17/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Imatge aèria de camp de futbol

  8 d'agost de 2019

  EL CANVI DE LA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL PATEIX UN ENDARRERIMENT

  El procediment de licitació del subministrament, instal·lació i servei de manteniment de la gespa artificial i projectors LED per al Camp de Futbol Municipal ha quedat anul·lat quan únicament restava pendent la formalització del contracte amb l’entitat bancària Caixabank, per un import de 245.274,59 € IVA inclòs. 
   
  Aquest és un nou revés al procediment endegat el març de 2018 i que ha estat objecte de nombrosos entrebancs per la via jurídica, per part d’empreses del sector...

 • Ple ordinari del 30 de juliol de 2019

  8 d'agost de 2019

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 30 DE JULIOL DE 2019

  La sessió ordinària de Ple de l'Ajuntament, realitzada el 30 de juliol de 2019, a les 20 hores, va tenir les següents resolucions:

   
  1.- APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES DE LES SEGÜENTS SESSIONS EXTRAORDINÀRIES (15 i 20 DE JUNY DE 2019). No es vota 
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- DESIGNAR EL REPRESENTANT DEL CONSELL RECTOR DE L'ORGANISME AUTÒNOM RESIDÈNCIA CAN DOTRAS. Aprovat per unanimitat3.- DESIGNAR ELS REPRESENTANTS EN ELS CONSELLS ESCOLARS, CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL I CONSELLS...

 • Foto aèria del circuit

  26 de juliol de 2019

  COMUNICAT OFICIAL DEL CIRCUIT REFERENT AL FUTUR DE LA FÓRMULA 1

  Davant les noticies publicades avui als mitjans de comunicació en relació a la Formula 1®  al Circuit de Barcelona-Catalunya, s’exposa que:
   
  1. Encara no s’ha arribat a cap acord amb la Formula 1 per renovar el contracte del Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya.

  2. Les negociacions per la renovació del contracte amb la Formula 1 segueixen el seu curs i continuen obertes.

 • Casal d'Estiu 2019: El mussol Gran Duc visita el Casal

  25 de juliol de 2019

  MÉS DE 300 INFANTS I JOVES HAN GAUDIT DE QUATRE SETMANES DE JOCS, TALLERS, AIGUA I MOLTES ACTIVITATS, EN EL CASAL D'ESTIU

  Enguany el Casal d'Estiu s'ha convertit en un casal científic i ha comptat amb la col·laboració de l'empresa montmelonina de lleure especialitzada en ciència, Isotròpics.

 • Crònica 25 - Juliol 2019

  25 de juliol de 2019

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 025 DEL MES DE JULIOL

  Festa Major Sota l'onada de calor
  Si hi ha alguna cosa que ha caracteritzat els quatre dies viscuts de Festa Major de Montmeló, han estat les altes temperatures. Per això, algunes activitats de dia es van veure desfavorides per l'onada de calor viscuda i les activitats de nit van obtenir un ple de públic.

 • Presentació del llibre Marca Barcelona de Chelo Morillo

  24 de juliol de 2019

  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE MARCA BARCELONA DE CHELO MORILLO

  Dijous 18 de juliol va tenir lloc a la Biblioteca la Grua la presentació del llibre "Marca Barcelona, creación de una entidad", a càrrec de la seva autora, la montmelonina Chelo Morillo. Es tracta d'un llibre d’assaig, publicat a finals de l’any 2018, a través d'entrevistes amb coneguts personatges que en el seu moment van liderar la marca Barcelona.

 • Nou equip de Govern - Legislatura 2019-2023

  24 de juliol de 2019

  EL NOU EQUIP DE GOVERN DE LA LEGISLATURA 2019-2023

  El Ple extraordinari del 20 de juny va posar en coneixement les estructures bàsiques i de funcionament del nou consistori municipal per a la legislatura que acaba de començar i que s'allargarà fins a l'any 2023.
   
  Durant el passat ple es va donar a conèixer la constitució dels grups municipals i dels seus respectius portaveus, així com la creació i composició de les comissions informatives i de la Junta de Govern Local i els membres que la integren.

 • Joan Brossa al Casal de la Gent Gran

  23 de juliol de 2019

  JOAN BROSSA AL CASAL DE LA GENT GRAN

  Enguany celebrem el centenari del naixement del poeta català Joan Brossa. La seva poesia ver ser una eina diferent de comunicació perquè va traspassar gèneres i estils.
   
  Joan Brossa va tocar diferents gèneres de l'art, però els va adaptar a la seva manera de fer i veure les coses fins a crear un llenguatge personal: dins de la poesia va afegir la poesia de la quotidianitat, transformà lletres en poesia, les imatges en noves impressions...

 • El Trencadís durant el Casal d'Estiu de Montmeló

  23 de juliol de 2019

  EL TRENCADÍS COL·LABORA AMB EL CASAL D’ESTIU DE MONTMELÓ

  Aquest és el quart any  que el Centre Ocupacional El Trencadís planifica i dirigeix una activitat al Casal d’Estiu per als infants de primer a sisè de primària.

 • Campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular

  23 de juliol de 2019

  LA UNITAT MÒBIL OFTALMOLÒGICA DE L’INSTITUT OFTALMOLÒGIC TRES TORRES HA ATÈS A 99 PERSONES

  Del 15 al 19 de juliol ha estat instal·lada la unitat mòbil oftalmològica de l’Institut Tres Torres. Durant aquests dies han atès a un total de 99 persones; 41 homes i 58 dones.
   
  La unitat mòbil realitza campanyes gratuïtes de prevenció del Glaucoma i la DMAE (Degeneració Macular Associada a l’Edad) a diferents municipis. Les revisions són per determinar si hi ha alguna patologia associada.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA