Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:28  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • AquaGym a la piscina

  10 de juliol de 2018

  L'ACTIVITAT ESPORTIVA NO S'ATURA AL JULIOL

  L'oferta esportiva no s'atura amb la finalització de les temporades dels diferents clubs esportius locals. El mes de juliol és propici per a l'organització de tornejos i pels esports a l'aire lliure.

 • Salt solidari

  9 de juliol de 2018

  130 PERSONES ES MULLEN PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE A LA PISCINA DE MONTMELÓ

  Un any més, l'Ajuntament s'ha sumat a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que es va celebrar aquest diumenge 8 de juliol, de 10 a 13 h, a les piscines municipals.

 • Renovació del carnet de la piscina

  14 de juny de 2018

  ABONAMENTS DE TEMPORADA DE LES PISCINES MUNICIPALS

  El proper dia 25 de juny s'obre al públic les piscines municipals de Montmeló. Totes les persones interessades en realitzar un nou abonament de temporada per primera vegada, podran dirigir-se a l'OAC de l'Ajuntament i tramitar-lo.

  Les persones que ja tinguin l'abonament de temporada, podran renovar-lo directament a través del web municipal, a l'apartat de tràmits, mitjançant un fàcil formulari on-line. També es podrà realitzar la reimpressió del carnet mitjançant el web.

 • Piscina

  28 de maig de 2018

  TARIFES DE LES PISCINES MUNICIPALS

  Per a renovar el carnet de les piscines no cal adreçar-se a l'Ajuntament. Es pot fer directament emplenant el formulari web de renovació.

  Els abonaments s’expediran exclusivament a persones empadronades a Montmeló. L'abonament familiar abasta membres de la mateixa unitat familiar i residents al mateix domicili sense tenir en compte l’edat.
   
  Cal recordar que l'aforament de les Piscines Municipals és LIMITAT.

 • Cap foc al bosc!

  4 d'abril de 2018

  PROHIBICIÓ DE FER FOC AL BOSC

  Desde l'Ajuntament de Montmelo, recordem un any més que, entre el 15 de març i el 15 d'octubre es prohibeix fer foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta. Si s’han de realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal, cal demanar autorització al Departament d’Agricultura
  Encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar...

 • Ajuntament de Montmeló

  1 de gener de 2018

  CALENDARI DE BONIFICACIONS

  Recordem a totes les persones usuàries les Dates per a realitzar les Sol • licituds de les diferents bonificacions que es pots demanar a l'OAC de l'Ajuntament:
  AIGUA: Tot l'anyESCOMBRARIES: De l'1 de gener al 28 de febrerENTITATS ESPORTIVES: Del 9 al 31 de gener. Del 1 al 30 de setembreCASAL D'ESTIU: Del 15 al 29 de maigESCOLA BRESSOL: De l'1 de juny al 2 de juliolLLIBRES I SORTIDES: Del 25 de maig  al 23 de junyESCOLA ESPORTIVA: De l'1 de setembre al 30 d'abril abrilIBI De l'1 d'octubre al...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA