Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:41  |  10/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • El Casal no s'atura

  27 de maig de 2020

  EL CASAL DE LA GENT GRAN NO S'ATURA

  Davant la situació actual d'aïllament físic i social a causa de la Covid-19, el Casal de la Gent Gran de Montmeló ofereix una cartera de serveis adaptada a la nova realitat, en la mirada posada en l'acompanyament a distància.

 • Promoció econòmica. Covid-19

  27 de maig de 2020

  PLA D'ACTUACIÓ DE PROMOCIÓ ECONÒMICA PER FER FRONT A LA CRISI DE LA COVID-19

  L’Ajuntament de Montmeló ha aprovat en el Ple del mes de maig un paquet de mesures per fer front a la crisi de la Covid-19 en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació.

 • Higiene i seguretat als mercats setmanals

  27 de maig de 2020

  NOU EMPLAÇAMENT DEL MERCAT SETMANAL DE DIVENDRES

  A partir d'aquest divendres 29 de maig tornen tots els paradistes del Mercat Setmanal.

  A la fase 1 es permet que els ajuntaments puguin autoritzar la venda al mercat setmanal de la resta de parades, les considerades no essencials. No obstant, de la mateixa manera que es va haver de fer amb les parades d’alimentació, en aquest cas s’ha previst també un nou emplaçament, per tal de respectar les distàncies mínimes de separació que preveu la normativa.

 • Casal d'estiu 2020

  27 de maig de 2020

  OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ AL CASAL D'ESTIU 2020

  Enguany es farà un casal de 7 setmanes, des del 29 de juny al 14 d’agost, sempre que la situació sanitària ho permeti. Per tal de poder realitzar el casal, Montmeló ha d’estar en la fase 3 de desescalada. D’aquesta manera es facilitarà a les famílies la conciliació de la vida familiar i laboral. L’horari serà el mateix, l’activitat principal serà de 9 a 13h, tenint servei d’acollida a partir de les 7:45h i servei de menjador fins les 15:30h.

 • Banderes de l'Ajuntament de Montmeló a mig pal

  27 de maig de 2020

  EL GOVERN ESPANYOL DECLARA DEU DIES DE DOL OFICIAL PER LES VÍCTIMES MORTALS PEL COVID-19

  Es convida la societat a guardar un minut de silenci per les víctimes, avui dimecres a les 12 del matí. 
   
  El Consell de Ministres va aprovar dimarts 26, amb la deliberació prèvia de la proposta elevada pel president de Govern, la declaració de dol oficial a tot el país pels morts a causa de la pandèmia COVID-19. El dol s'estableix des de les 00:00 hores de l'dimecres 27 de maig de 2020, fins a les 00:00 hores de dissabte 6 de juny. Durant aquest període de deu dies de dol oficial,...

 • Autobús de Sagalés

  25 de maig de 2020

  ELS TRANSPORTS URBANS INCREMENTEN LA SEVA OFERTA A PARTIR DE DILLUNS 25 DE MAIG

  Els municipis d’Esparreguera, Martorell i Vallirana passen a doblar l’oferta que tenen actualment -que és d’un 50% - per passar a oferir el 100% del servei de transport urbà. 
   
  Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) - La majoria de transports urbans dels ajuntaments que formen part de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), tenen previst augmentar l’oferta de servei a partir del proper dilluns, 25 de maig, quan les...

 • BiCircuit

  21 de maig de 2020

  EL CIRCUIT REOBRE LES TANDES BICIRCUIT PER A LA PRÀCTICA DEL CICLISME

  La pista estarà disponible a partir de demà per a ciclistes federats. 
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a activar les tandes BiCircuit per a la pràctica del ciclisme a partir de demà per a usuaris federats. L’horari de les tandes BiCircuit serà de 18:00 a 22:00h de dilluns a divendres i de 6:00 a 10:00h durant el cap de setmana.

 • Ana Carrasco

  21 de maig de 2020

  EL CIRCUIT REINICIA PUNTUALMENT LA SEVA ACTIVITAT AMB PILOTS MUNDIALISTES

  Aquest matí ha tingut lloc una sessió d’entrenaments amb la presència d’Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge.

 • Fitkam 2020. Edició virtual

  21 de maig de 2020

  ELS DIES 22, 23 I 24, GAUDIU DE LA 8a EDICIÓ DEL FITKAM EN VERSIÓ VIRTUAL

  Aquest cap de setmana Montmeló estaria de festa i celebració amb la 8a edició del FITKAM. Sabem que això no és possible per l'excepcionalitat que ens toca viure. Però no volem renunciar a passar aquests dies sense un seguit de propostes adreçades totes elles a públic familiar, i en aquest sentit ho podrem fer de forma virtual amb el que us proposem.

 • 1a edició Premis Escriu-Mó: llibret dels 4 relats guanyadors

  21 de maig de 2020

  ENHORABONA ALS GUANYADORS DEL PRIMER CONCURS DE RELATS ESCRIU-MÒ

  Un cop ha finalitzat el concurs de relats ESCRIU-MÓ, organitzat durant el mes d’abril per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, Òmnium Montmeló, biblioteca La Grua i l’Oficina de Català, potser és el moment de mostrar els textos guanyadors.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA