Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:47  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Abans de la neteja

  2 d'octubre de 2018

  QUARTA FASE DE NETEJA A LES PINTADES DELS EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS

  L'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa, novament, el pla per a la neteja de pintades als edificis públics i privats.

  Aquest pla té com a finalitat fer la neteja de les pintades que embruten els carrers del poble, espais públics i façanes i inclou, de forma gratuïta, la neteja de les pintades que es troben en edificis privats.

 • Logo La Torreta Centre Cultural

  24 de setembre de 2018

  EL CENTRE CULTURAL LA TORRETA OFEREIX 16 TIPUS DE TALLERS A PARTIR D'OCTUBRE

  La Torreta de Montmeló ja ha obert el període de matriculació per als tallers i cursos que començaran a l'octubre i es prolongaran fins al juny de 2019. A més, durant aquests dies, les persones interessades poden veure la mostra de tallers del curs passat i fer-se una idea de les activitats que es desenvolupen al llarg de la temporada.

 • Articles d'opinió - Crònica 15 setembre 2018

  18 de setembre de 2018

  ARTICLES D'OPINIÓ DELS GRUPS POLÍTICS - CRÒNICA SETEMBRE 2018

  psc - Montmeló: Un poble en transformació
  No haurà acabat l'any 2018 que ja podrem gaudir del primer gran espai que Montmeló ha recuperat després de més de 100 anys de la ferida oberta que va suposar la línia de ferrocarril Barcelona-Granollers. La finalització de les obres de la primera fase d'integració urbana de la llosa coincidirà pràcticament en el temps amb l'adjudicació de les obres de la segona fase d'aquesta integració urbana, la que va des de l'Avinguda Pompeu Fabra fins...

 • Crònica 15 setembre 2018

  18 de setembre de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 015 DEL MES DE SETEMBRE

  EDITORIAL: Un  Montmeló de tots i totes
   
  Aviat farà dos mesos des que sóc Alcalde de Montmeló després que el passat 21 de juliol prengués possessió del càrrec en substitució d’Antoni Guil.
   
  Han estat unes setmanes molt intenses de reunions sobre la preparació del curs que comença i que està ple de projectes en execució o planificats. Tinc il·lusió de treballar pel meu poble i ambició per fer de Montmeló un lloc millor i més amable per a tothom.

 • Línia R8 de Rodalies

  3 de setembre de 2018

  MODIFICACIÓ EN EL SERVEI DE LA LÍNIA R8 DE RODALIES PER OBRES DE MILLORES A RUBÍ

  R8: del 3/9 al 23/12 modificació del servei entre Martorell i Rubí per obresAdif executarà entre el 3 de setembre i el 23 de desembre obres de millora de la infraestructura al túnel de Rubí, entre les estacions de Rubí i Castellbisbal. Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, Adif ha programat l’execució d’aquests treballs en diferents intervals horaris amb l’objectiu de reduir les afectacions al servei comercial.

 • CFA - Matrícula oberta del 3 al 7 de setembre

  2 de setembre de 2018

  OBERT DE NOU EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ DEL CFA A PARTIR DEL DIA 3 DE SETEMBRE

  Després del primer període de matriculació durant el mes de juliol dels diferents graus, cursos i tallers que s'impartiran durant el curs 2018-2019 en el Centre de Formació d'Adults (CFA) i a la Universitat a Distància (UNED), a les instal·lacions de la G2M de Montmeló, el 3 de setembre s'obre de nou la matriculació del CFA i de la UNED per tal d'exhaurir les darreres places.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  1 de setembre de 2018

  MATRÍCULA DELS CURSOS DE LA UNED A LA G2M DE MONTMELÓ A PARTIR DEL 13 DE SETEMBRE

  La Universitat d'Educació a Distància reanudarà el període de matriculació del curs 2018-2019, a partir del 13 de setembre, fins al 23 d'octubre. La UNED organitza i gestiona els cursos de preparació per a les Proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys. Tots dos cursos es realitzen en horari de tarda.

 • Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

  17 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 es van celebrar les activitats de la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa van se les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats van comernçar un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 ha estat l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que va tenir a la Sala Polivalent...

 • Guia de serveis i empreses de Montmeló

  4 d'agost de 2018

  LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  Un any més, posem a les vostres mans la nostra Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 • Ajuntament de Montmeló

  1 de gener de 2018

  CALENDARI DE BONIFICACIONS

  Recordem a totes les persones usuàries les Dates per a realitzar les Sol • licituds de les diferents bonificacions que es pots demanar a l'OAC de l'Ajuntament:
  AIGUA: Tot l'anyESCOMBRARIES: De l'1 de gener al 28 de febrerENTITATS ESPORTIVES: Del 9 al 31 de gener. Del 1 al 30 de setembreCASAL D'ESTIU: Del 15 al 29 de maigESCOLA BRESSOL: De l'1 de juny al 2 de juliolLLIBRES I SORTIDES: Del 25 de maig  al 23 de junyESCOLA ESPORTIVA: De l'1 de setembre al 30 d'abril abrilIBI De l'1 d'octubre al...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA