Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:01  |  21/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Dolores Tejada va complir 100 anys

  12 de maig de 2018

  DOLORES TEJADA ÉS L'AVIA CENTENÀRIA DE MONTMELÓ

  Dimarts 8 de maig la senyora Dolores Tejada va complir 100 anys i va rebre la visita de l'alcalde que li va regalar, en nom de l'Ajuntament, un pastís amb l'escut del municipi i el llibre "115 anys d'imatges de Montmeló". La senyora Dolores gaudeix de molta vitalitat i participa de diferents tallers en el Casal de la Gent Gran que també li va organitzar una festa al matí. Moltes felicitats!

 • Ple ordinari del mes d'abril

  11 de maig de 2018

  L’HABITATGE DE PROTECCIÓ OFICIAL I EL FUTUR TANATORI DE MONTMELÓ VAN SER ELS PRINCIPALS PUNTS DEL PLE MUNICIPAL D’ABRIL

  El Ple d’abril aprova un conveni pel desenvolupament d’habitatge de protecció oficial de lloguer i la possibilitat de construït un tanatori a tocar del pont del Raiguer.

 • Inscripcions al Casal d'Estiu 2018

  11 de maig de 2018

  LES INSCRIPCIONS AL CASAL D'ESTIU SERAN DEL 14 AL 25 DE MAIG

  Amb l'arribada del mes de maig, s'obre el període de preinscripció de les activitats esportives i de lleure d'estiu. Una de les activitats per a infants i joves més sol·licitades és el Casal d'Estiu que es realitza durant l'última setmana de juny i el mes de juliol.

 • Lliurament de les entrades del Gran Premi de Formula1

  10 de maig de 2018

  LLIURAMENT DE LES ENTRADES DEL SORTEIG DEL GRAN PREMI DE FORMULA 1

  Aviu dijous 10 de maig, han estat lliurades les entrades a les persones guanyadores del sorteig de 5 entrades dobles de tribuna per al Gran Premi de Fórmula 1 2016 al Circuit de Barcelona-Catalunya

  Aquest any s'han rebut un total de 160 formularis vàlids per participar en el sorteig de 5 entrades dobles de tribuna per al Gran Premi de Fórmula1 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Tal com recullen les bases, dimecres 9 de maig es va realitzar el sorteig públic.  Un cop realitzat el sorteig,...

 • El Museu Municipal de Montmeló a la Fira de l'Ascensió de Granollers

  10 de maig de 2018

  EL MUSEU DE MONTMELÓ i MONS OBSERVANS A LA FIRA DE L'ASCENSIÓ DE GRANOLLERS

  Aquest cap de setmana, entre els dies 10  i 13 de maig, el Museu de Montmeló i l'assentament romà Mons Observans estaran presents a la Fira de l'Ascensió de Granollers, en un nova secció dedicada al turisme d'interior i de muntanya que s'organitza enguany per primera vegada al parc firal.

 • Ajuts beques menjador

  10 de maig de 2018

  APROVADES LES BASES PER A LES BEQUES D'AJUT DEL MENJADOR ESCOLAR CURS 2018/2019

  La Junta de Govern Local de dimarts 8 de maig va aprovar les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs 2018/2019
   
  L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre...

 • 29a Minimarató Escolar de Montmeló 2018

  10 de maig de 2018

  EL 20 DE MAIG ES CORRERÀ LA 29a MINI MARATÓ ESCOLAR DE MONTMELÓ

  La pluja que va caure durant les primeres hores del matí, del passat 8 d'abril va fer que aquesta activitat s'haguès d'ajornar fins diumenge 20 de maig. A partir de les 10 hores, la Quintana tornarà a ser l'escenari de celebració d'aquesta, ja clàssica, prova escolar d'atletisme, coneguda per "La Mini".

 • Signatura d'autògrafs a la "Fan Zone" del Circuit

  9 de maig de 2018

  LA FORMULA1 MÉS PROPERA ATERRA AL CIRCUIT AMB UNA JORNADA DEDICADA ALS AFICIONATS

  La signatura d’autògrafs a la Fan Zone, el Pit Walk i una exhibició de karting per gaudir amb els pilots del Mundial d’automobilisme.

 • Alumnat de català per a adults del Bàsic 1 visiten la biblioteca

  9 de maig de 2018

  L'ALUMNAT DE CATALÀ PER A ADULTS VISITEN LA BIBLIOTECA

  Oficina de Català de Montmeló (CPNL) - EL'alumnat de català per a adults "Bàsic 1" han fet una classe diferent a la biblioteca de Montmeló: han practicat el català i han après a buscar els llibres que els interessa a través dels mitjans que ofereix la biblioteca.

 • Cartell Formula 1 2018

  9 de maig de 2018

  160 PERSONES PARTICIPEN EN EL SORTEIG D'ENTRADES PER AL GRAN PREMI DE FORMULA1 2018

  L'Ajuntament de Montmeló ha tancat el sorteig d'entrades per al Gran Premi de Fórmula 1, en el que podien participar tots els montmelonins i montmelonines majors d'edat, amb una participació de 160 persones admeses.

  De les 171 sol·licituds enviades, s'han descartat 11 sol·licituds per defecte de forma o bé per incomplir alguns dels termes de les bases del sorteig, com és ser menor d'edat, estar empadronat fora de Montmeló o presentar sol·licituds duplicades.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA