Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:58  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Curs de català per a adults

  2 de febrer de 2018

  INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE CATALÀ

  S'obre el període d'inscripcions per als cursos de català que començaran el mes de febrer arreu de la comarca. Del 6 al 9 de febrer l'Oficina de Català de Montmeló informarà i farà proves per saber quin nivell de llengua tenen els usuaris i així poder-se inscriure a fer un curs de llengua a fi d' obtenir un certificat de català.

 • Per Carnestoltes, dóna voltes!

  2 de febrer de 2018

  PER CARNESTOLTES, DÓNA VOLTES

  Amb la finalitat de dinamitzar i fer encara més festius els dies de Carnaval, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló proposa un joc per a totes les persones que aquests dies passegin per Montmeló. El joc porta el nóm de Per Carnestoltes, dóna voltes i aquest any será el cinquè Carnaval que es realitza.

 • Instal·lació de portes automàtiques al CAP Montmeló

  1 de febrer de 2018

  EL CAP MONTMELO TANCARÀ A LES 20 HORES A PARTIR DE L'1 DE FEBRER

  L’horari del centre d’atenció primària de Montmeló a partir de l’1 de febrer de 2018 serà de 8 a 20 h. Les visites fora d’aquest horari es faran, com habitualment, al punt d’atenció continuada (PAC) del CAP Montmeló. O bé trucant al 061.
   
  D'aquesta manera, s'amplia l'horari actual en una hora. A partir de les 20 hores comença l'horari de guàrdies i les persones usuàries tindran un horari continuat, bé sigui per una visita ordinària o bé per una consulta d'urgència.

 • Circuit de Barcelona-Catalunya - Fòrmula 1

  1 de febrer de 2018

  LES ENTRADES DELS FORMULA ONE TEST DAYS, JA A LA VENDA

  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a acollir, un any més, la totalitat de la pretemporada de la Fórmula 1 amb vuit jornades d’entrenaments. Els Formula One Test Days se celebraran en una primera tanda els dies 26, 27, 28 de febrer i 1 de març; i en una segona del 6 al 9 de març.

 • Carnaval 2018

  1 de febrer de 2018

  JA ARRIBA EL CARNAVAL A MONTMELÓ

  L'arribada de S.M. el Rei Carnestoltes és imminent. Els Ministres de la disbauxa i tot el seu seguici ja comencen a fer-se veure, perquè el dijous 8 de febrer faran la seva aparició a Montmeló per tal d'instaurar el seu regnat.

 • Exposició de mandales - Casal de la Gent Gran

  31 de gener de 2018

  MANDALES AL CASAL DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ

  Durant tot el mes de febrer, les parets del Casal de la Gent Gran de Montmeló s'omplirà de mandales. Aquesta exposició és el resultat del taller de mandales que es va realitzar durant la quinzena de la Gent gran l'octubre passat.

 • Ple ordinari del 30 de gener de 2018

  31 de gener de 2018

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 30 DE GENER

  A la sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es va realitzar el passar dimarts 30 de gener de 2018, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, es van pendre les següents resolucions:

   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 19 DE DESEMBRE DE 2017. No es vota 
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  2.- APROVACIÓ DEL PLA DE COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. Es retira
  ÀREA D'URBANISME, MOBILITAT I MEDI AMBIENT
  3.- APROVACIÓ...

 • Taller de cuina - Fem sushi

  30 de gener de 2018

  EL CENTRE CULTURAL LA TORRETA INICIA UNA SÈRIE DE TALLERS DE CUINA QUE ES REALITZARAN A LA CUINA-TALLER DE LA G2M

  Des del Centre Cultural La Torreta de Montmeló comença una sèrie de quatre monogràfics de cuina, sota el títol "Cuina per a tothom". Els diferents tallers seran sessions de dues hores i es realitzaran a les instal·lacions de la cuina-taller de l'Espai Emprén de la G2M.

 • Espais de Debat Educatiu (EDE)

  30 de gener de 2018

  MONTMELÓ REPRÈN ELS ESPAIS DE DEBAT EDUCATIU (EDE)

  El passat mes de novembre es va dur a terme, a la Sala de la Concòrdia, la primera sessió de l'Espai de Debat Educatiu d'aquest curs 2017/2018 amb l'obra de teatre "Són coses de nens", de Forn Teatre.  Dilluns 5 de febrer es reprenen els debats tallers d'EDE, després de la pausa de les vacances nadalenques.

 • Neteja a les pintades (abans)

  28 de gener de 2018

  NOVA FASE DE NETEJA A LES PINTADES DELS EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS

  L'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa, novament, el pla per a la neteja de pintades als edificis públics i privats.
  Aquest pla té com a finalitat fer la neteja de les pintades que embruten els carrers del poble, espais públics i façanes i inclou, de forma gratuïta, la neteja de les pintades que es troben en edificis privats.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA