Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:02  |  17/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Servei de recollida de trastos vells i voluminosos a Montmeló

  30 d'agost de 2019

  ELS TRASTOS VELLS: 'TU TRUQUES, NOSALTRES HO RECOLLIM'

  El novembre del 2010 es va implantar el nou sistema de recollida de trastos vells porta a porta, aquest servei el realitzà el Consorci de Residus del Vallès Oriental mitjançant un conveni, amb un cost estimat de 22.000 € anual.

 • Abocament incontrolat de trastos vells i mobles al carrer

  29 d'agost de 2019

  QÜESTIÓ DE CIVISME

  Cada setmana són més les persones que respecten les normes de civisme i convivència ciutadana però encara hem de lamentar actituds incíviques que no beneficien a la comunitat.
   
  Amb la col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, l'Ajuntament presta el servei de recollida de mobles i trastos vells setmanalment. Per gaudir d'aquest servei cal trucar per telèfon abans de dijous per tal d'indicar el nom del carrer on es deixaran els trastos.

 • Camins escolars

  28 d'agost de 2019

  ELS CAMINS ESCOLARS DE MONTMELÓ FOMENTARAN LA MOBILITAT I L'AUTONOMIA DELS INFANTS

  Amb el començament del nou curs escolar, es posarà en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló, un projecte triat per la ciutadania de Montmeló en els Pressupostos Participatius 2018, que possibilitarà als infants i a les famílies un recorregut més lliure de trànsit rodat.

 • Piscines municipals

  18 d'agost de 2019

  LA FESTA AQUÀTICA AMB INFLABLES ES REALITZARÀ DISSABTE 31 D'AGOST

  La festa aquàtica amb inflables que es va suspendre a la Patrona, es reprograma pel proper dia 31 d’agost
   
  Aprofitant el darrer cap de setmana de l’activitat a les piscines municipals, l’Ajuntament ha decidit reprogramar l’activitat de festa aquàtica pel dissabte 31 d’agost. L’activitat es realitzarà de 16 a 20 hores a la piscina gran. Les piscines municipals romadràn obertes amb entrada gratuita per les persones empadronades a Montmeló.

 • Festa de la Patrona 2019

  13 d'agost de 2019

  FESTA DE LA PATRONA

  Un any més, els dies 14 i 15 d’agost, Montmeló es vesteix de Festa Major per celebrar la festivitat de l’Assumpció de Maria, patrona del municipi. Les activitats es tancaran amb una ballada de sardanes a la plaça de l'esglèsia, en el nou espai urbanitzat.

   
  Aquest any amb algunes novetats. Dimecres 14 d’agost i dijous 15, els montmelonins i montmelonines podran gaudir gratuïtament de les piscines, dimecres en horari nocturn i dijous al llarg de tot el dia, de 11h a 20h.

 • Montmelo decideix - Pressupostos Participatius 2019

  12 d'agost de 2019

  FINALITZA LA FASE DE SUPORTS DE PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

  Fins a 220 persones han donat 497 suports a les propostes del pressupostos participatius. Un cop finalitzat el recompte de suports, els equips tècnics ja treballen per desenvolupar  les 10 propostes que han recollit més suports, entre les quals votarà la ciutadania.

 • Nou adhesiu de la Zona Taronja de Montmeló

  12 d'agost de 2019

  NOU ADHESIU IDENTIFICADOR PER A LES ZONES TARONJA DE RESIDENTS

  Properament, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, rebran una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".
   
  L'Ajuntament de Montmeló enviarà pròximament als domicilis dels titulars d'un vehicle registrat al municipi, el distintiu identificador per a l'estacionament gratuït en l'aparcament de zona de residents, que servirà durant els anys 2019 i 2020.

 • Grupdem amb el CF Montmeló UE

  11 d'agost de 2019

  L’EQUIP DEL CET GRUPEM S’INTEGRARÀ AL CLUB FUTBOL MONTMELÓ UNIÓ ESPORTIVA

  Ja fa un temps que el nostre equip de futbol del Centre Especial de Treball està entrenant al camp del FC Montmeló.
   
  El dia 8 de Juny va jugar un partit amistós amb el FC Sabadell i el 16 va participar en la jornada "Enfutbola't" organitzada per la Fundació Catalana de l'FCF. La notícia és que a partir de la temporada vinent el nostre equip s'integrarà al FC Montmeló.

 • Nits d'Estiu a la Romana 2019

  10 d'agost de 2019

  LES NITS D’ESTIU A LA ROMANA DE MONS OBSERVANS GAUDEIXEN DE BONA SALUT CULTURAL

  Un any més les Nits d’Estiu a la Romana del Mons Observans ha aconseguit aglutinar arqueologia, cultura, art, patrimoni i literatura en un sol espai. Les restes romanes, de més de 2200 anys d’antiguitat, es van vestir de gala per acollir a músics, cantants,  actors i escriptors.

 • Grupdem

  10 d'agost de 2019

  SINGULARS, UN BAR AMB PISCINES

  Aquest estiu tornem a gestionar el bar de les piscines de Montmeló. L'hem posat aquest nom, ja que creiem que reflecteix el nostre esperit.
   
  Som una empresa singular per ser una cooperativa sense afany de lucre, per què molts dels nostres treballadors són persones amb DI i per què apostem per la singularitat a l'hora de l'atenció a les persones. També és una manera de reivindicar la diferència: Tots som diferents, tots som singulars.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA