Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:00  |  08/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Guia d'equipaments i serveis

 • La Torreta

  La Torreta

  Folch i Torras, 2

  Centre Cultural
   
  La Torreta és un edifici modernista que data de finals de 1890, i que va adquirir per l’Ajuntament de Montmeló l’any 1995.
   
  El 25 de setembre de 1996, va ser inaugurat com escola-taller, per tal de poder dur a terme la seva remodelació i passar a formar part com a equipament municipal al maig de 1999.

 • Estació Jove

  L'Estació Jove

  Miquel Biada, s/n

  L’Estació Jove és un equipament públic obert a tots/es els joves de Montmeló en edats compreses entre els 12 i els 29 anys. Es un espai on es vol donar suport a les seves inquietuds i assessorar-los i ajudar-los en àmbits com l’educatiu, laboral i en general tots aquells que tinguin a veure amb la seva vida.

 • Can Caballé, seu del Museu Municipal de Montmeló

  Museu municipal

  Plaça Joan Miró, s/n Edifici de Can Caballé

  Història del Museu Municipal de Montmeló
  El Museu
  El Museu Municipal de Montmeló, com el seu nom indica, depèn de la Regidoria de Cultura i va ser inaugurat el dia 2 de juliol de 1998. Des d’aleshores, presenta una exposició permanent que, sota el títol de Montmeló, camins i anys, presenta l’evolució històrica del municipi en el context del Vallès i de Catalunya.

 • OAC

  Oficina d'atenció a la ciutadania

  Plaça de la Vila, 1

   
  L’Oficina d’Atenció al Ciutadà és la finestreta única on es reben i tramiten les peticions dels ciutadans amb l’Ajuntament de Montmeló. Ofereix un servei integral d’atenció personalitzada, de manera que facilita la relació de la ciutadania amb l’Ajuntament i simplifica la gestió dels tràmits municipals.

 • logo oficina de catala

  Oficina de Català

  L’Oficina de Català de Montmeló forma part del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental del Consorci per a la Normalització Lingüística. El CPNL va ser creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern i està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori,...

 • Pavelló
 • Piscina

  Piscines municipals

  Folch i Torras, 6

  NORMES I RECOMANACIONS D'UTILITZACIÓ
  Les piscines poden ser utilitzades per tots els ciutadans, ja que són d'ús públic prioritari. L'usuari està subjecte a les normes d'utilització següents:
   
  L’accés a la instal·lació està subjecte al pagament previ de les taxes corresponents.Les persones menors de 14 anys només poden accedir a la piscina acompanyats d'una persona responsable major d'edat, que ha d'estar present durant tot el temps que el la persona menor estigui a la piscina (Decret...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA