Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

13:35  |  20/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Consorci Besòs Tordera

  6 de novembre de 2019

  CONVOCAT EL V PREMI DE TREBALLS ACADÈMICS CONSORCI BESÒS TORDERA

  Els estudiants podran presentar els seus treballs dedicats a l’aigua i/o als espais fluvials fins al 29 de maig de 2020

  Un curs més, el Consorci posa en marxa el V Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que han dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l'aigua o als entorns fluvials.

 • La marató de TV3

  4 de novembre de 2019

  COMENCEN LES ACTIVITATS INFORMATIVES SOBRE LES MALALTIES MINORITÀRIES

  La campanya solidària de la Marató de TV3 d'enguany versarà al voltant de les malalties minoritàries. Un dels objectius de la Fundació de la Marató és que el màxim nombre de públic sàpiguen que són les malalties minoritàries abans que arribi la gran jornada solidària del 15 de desembre.

 • Grip? No! Vacuna`t

  1 de novembre de 2019

  INICIADA LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA LA GRIP

  L’objectiu d’aquest any és millorar la cobertura de vacunació en majors de 60 anys, persones amb problemes crònics i condicions de risc, professionals sanitaris i embarassades
   
  El Departament de Salut ha donat per iniciada la campanya de vacunació contra la grip d’aquest any 2019/20. Les dosis estaran disponibles a tots els Centres d’Atenció Primària i centres vacunals amb l’objectiu de prevenir la grip i evitar les complicacions i la mortalitat associada a aquesta malaltia....

 • La Torreta Sala Polivalent

  30 d'octubre de 2019

  QUATRE NOUS ESPECTACLES A LA SALA POLIVALENT DURANT EL MES DE NOVEMBRE

  La Sala Polivalent de Montmeló programa quatre nous espectacles per aquest mes de novembre. Tres espectacles de teatre musical i un espectacle de màgia. Consulta les dades i la compra d’entrades aquí.

 • Convocatoria subvencions lloguer

  24 d'octubre de 2019

  SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DE LLOGUER

  El dia 30 d'octubre s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds per tal de rebre subvenció per al pagament de lloguer a les persones titulars d'un contracte de lloguer d'un habitatge situat al terme municipal de Montmeló, destinat a domicili habitual i permanent i que acreditin residència legal al municipi durant un mínim de cinc anys.

 • Subvencions de la quota íntegra de l'Impost sobre Béns Immobles

  24 d'octubre de 2019

  SUBVENCIONS SOBRE L'IMPORT DE L'IBI

  A partir del 30 d'octubre s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds per tal de rebre subvenció sobre l'import de l'impost sobre béns immobles corresponent al domicili habitual.  L'objecte d'aquesta ordenança és la regulació de l'atorgament a les unitats familiars, convivencials o individuals, amb uns ingressos baixos o moderats, d'una subvenció sobre l'import de la quota íntegra de l'IBI corresponent al seu habitatge habitual.

 • Rasca i guanya amb la UBCM

  4 d'octubre de 2019

  RASCA I GUANYA MÉS DE 1.600 PREMIS EN ELS ESTABLIMENTS DE LA UBCM

  Rasca i guanya, és el nom de la nova campanya que ha engegat la Unió de Botiguers per aquesta tardor, en els establiments de la UBCM.

  La dinàmica és ben senzilla: la persona consumidora en qualsevol establiment de la UBCM, rebrà un cartó que pot contenir un premi que es podrà canviar a l'instant. Aquests premis són promocions o vals de descompte a la xarxa de comerços i establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló.

 • Pavelló - Escola Esportiva: temporada 2019-2020

  26 de setembre de 2019

  TEMPORADA 2019-2020 AL PAVELLÓ MUNICIPAL DE MONTMELÓ

  El Servei d'Esports de l'Ajuntament ha obert el període d'inscripció per a la nova temporada 2019-2020, des del 2 de setembre. L'oferta esportiva continua la línea de la temporada anterior i els preus es mantenen.
   
  Per la seva banda, l’ Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de la 17 hores de dilluns a divendres. Les activitats de l'Escola Esportiva començaran l'1 o el 2 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions ja són obertes, fins el 12 de setembre.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA