Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:03  |  18/06/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Convocatoria subvencions lloguer

  22 de maig de 2018

  CONVOCATÒRIA DEL MINISTERI DE FOMENT DE SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DE LLOGUER ANY 2018

  Divendres 18 de maig es va publicar en el DOGC la RESOLUCIÓ GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018.

 • Crònica 12 maig 2018

  17 de maig de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 012 DEL MES DE MAIG

  El butlletí informatiu municipal ha sortit al carrer aquest més amb dos suplements centrals especials. Un dedicat a la 6a Fira de Teatre Infantil i Juvenil FITKAM, amb tota la programació, els espais, les 18 companyes que actuaran i els 23 espectacles que oferiran. L'altre suplement especial és el dedicat a les vint propostes que conformen els primers Pressupostos Participatius de Montmeló. El període de votacions s'obrirà el dia 2 de juny en el marc de la Fira del Comerç de Montmeló.

 • Rocco’s Camp

  27 d'abril de 2018

  UN CAMPUS D’ESTIU PER A JOVES I PETITS AL ROCCO’S CAMP

  En quatre tandes durant el mes de juliol, nens d’entre 5 i 15 anys podran gaudir de les motos i de l’off road des de qualsevol nivell amb monitors de categoria.

 • Horari Pavelló de Montmeló

  20 d'abril de 2018

  EL PAVELLÓ AMPLIA L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

  Des del mes d'abril, el Pavelló Poliesportiu de Montmeló ha ampliat l'horari d'atenció al públic. Els dilluns i divendres obrirà les portes de 9 a 13 hores, de la mateixa manera que la resta de dies feiners.

  Aquest increment d'hores suposa i facilita a les persones usuàries d'aquesta instal·lació esportiva, una ampliació d'hores per poder utilitzar els seus serveis, com és el cas de la sala de fitness.

 • Preinscripcions curs 2018-2019

  13 d'abril de 2018

  COMENÇA EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS ALS CENTRES EDUCATIUS DE MONTMELÓ. 14 D'ABRIL, JORNADA DE PORTES OBERTES A LA FIRETA

  Durant el mes de març, els diferents centres educatius de Montmeló han realitzat les jornades de portes obertes destinades a totes les famílies que hagin d'inscriure els seus fills i filles a Montmeló el curs escolar 2018-2019.

 • Guia de serveis i empreses de Montmeló

  9 d'abril de 2018

  LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  Un any més, posem a les vostres mans la nostraGuia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 • Ajuntament de Montmeló

  1 de gener de 2018

  CALENDARI DE BONIFICACIONS

  Recordem a totes les persones usuàries les Dates per a realitzar les Sol • licituds de les diferents bonificacions que es pots demanar a l'OAC de l'Ajuntament:
  AIGUA: Tot l'anyESCOMBRARIES: De l'1 de gener al 28 de febrerENTITATS ESPORTIVES: Del 9 al 31 de gener. Del 1 al 30 de setembreCASAL D'ESTIU: Del 15 al 29 de maigESCOLA BRESSOL: De l'1 de juny al 2 de juliolLLIBRES I SORTIDES: Del 25 de maig  al 23 de junyESCOLA ESPORTIVA: De l'1 de setembre al 30 d'abril abrilIBI De l'1 d'octubre al...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA