Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:13  |  22/03/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Organisme de Gestió tributària de la Diputació de Barcelona

  3 de març de 2018

  COM REALITZAR TRÀMITS AMB L'ORGT A TRAVÉS D'INTERNET

  Es poden presentar telemàticament recursos i al·legacions i des d’aquest mes d’octubre també es pot sol·licitar cita prèvia.

 • 24 de febrer de 2018

  BUTLLETÍ INFORMATIU DE VALLÈS VISIÓ

  Ara, a més de veure la televisió del Baix Vallès, també pots rebre tota la informació de Vallès visió mitjançant un nou servei: el butlletí informatiu.

  Amb aquest servei la informació del canal arribarà de manera periòdica i puntual al teu correu electrònic. A partir d'aquí podràs filtrar per temes, programes, etc.

 • Casa d'Entitats de Montmeló

  24 de febrer de 2018

  LA CASA D'ENTITATS DEL CENTRE CULTURAL DE MONTMELÓ ACULL A QUINZE ENTITATS

  Aquest espai compta amb una recepció a la planta baixa i dues sales de reunions a la primera planta, Les entitats que necessiten un espai físic per realitzar reunions o inscripcions compten amb un horari fix cada setmana per atendre al públic.

 • Daydream Festival

  21 de febrer de 2018

  “DAYDREAM” FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA ELECTRÒNICA A MONTMELÓ

  Els dies vinents 30 i 31 de març tindrà lloc a l'interior del Circuit de Barcelona-Catalunya el festival internacional de música electrònica Daydream.
   
  Aquest festival, originari de Bèlgica, aterra a Espanya per primera vegada i espera acollir, en la seva primera edició a casa nostra prop de 70.000 espectadors segons els mateixos organitzadors.

 • L'atur a Montmeló desembre 2018

  13 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

 • Neteja a les pintades (abans)

  28 de gener de 2018

  NOVA FASE DE NETEJA A LES PINTADES DELS EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS

  L'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa, novament, el pla per a la neteja de pintades als edificis públics i privats.
  Aquest pla té com a finalitat fer la neteja de les pintades que embruten els carrers del poble, espais públics i façanes i inclou, de forma gratuïta, la neteja de les pintades que es troben en edificis privats.

 • Etiqueta d'eficiència energètica

  26 de gener de 2018

  CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA D'AJUTS A LA REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS EXISTENTS

  A partir del dia 3 de febrer de 2018 es poden sol·licitar ajuts per aquelles actuacions que aconsegueixin una reducció de les emissions de CO2 i del consum d'energia final mitjançant una o vàries de les tipologies següents:
   Millora de l'eficiència energètica de l'envoltant tèrmic. Millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques i d'il·luminació.Substitució d'energia convencional per energia solar tèrmica i/o energia geotèrmica.Podran ser beneficiaris i acollir-se...

 • Ajuntament de Montmeló

  18 de gener de 2018

  CALENDARI DE BONIFICACIONS

  Recordem a totes les persones usuàries les Dates per a realitzar les Sol • licituds de les diferents bonificacions que es pots demanar a l'OAC de l'Ajuntament:
  AIGUA: Tot l'anyESCOMBRARIES: De l'1 de gener al 28 de febrerENTITATS ESPORTIVES: Del 9 al 31 de gener. Del 1 al 30 de setembreCASAL D'ESTIU: De l'1 de maig al 8 de junyESCOLA BRESSOL: De l'1 de maigal 30 de junyLLIBRES I SORTIDES: Del 25 de maig  al 23 de junyESCOLA ESPORTIVA: De l'1 de setembre al 30 d'abril abrilIBI De l'1 d'octubre...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA