Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:24  |  18/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

  10 de gener de 2015

  Convocatòria del X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

  La Fundació Oncovallès convoca el X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015. La temàtica es “Conviure amb la malaltia”(el càncer). Els poemes poden tenir una extensió de fins a 60 versos, han de ser inèdits, escrits en llengua catalana.

 • Escola Bressol La Fireta de Montmeló

  28 d'octubre de 2014

  L'Ajuntament de Montmeló ha presentat un recurs contenciós administratiu al Departament d'Ensenyament de la Generalitat

  L'Ajuntament de Montmeló ha presentat juntament amb 28 ajuntaments, 5 d'ells del Vallès Oriental,  un recurs contenciós administratiu requerint al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya l'acompliment de les seves obligacions en el finançament de les escoles bressol de titularitat municipal i exigint que es faci efectiu el deute acreditat en concepte de subvencions atorgades i pendents de liquidació. En el cas de Montmeló representa un total de 133.900 €, corresponent al...

 • Crònica octubre 2014

  23 d'octubre de 2014

  Ja està al carrer la publicació municipal Crònica

  El Crònica d'octubre 2014 ia ha arribat a les llars de Montmeló. A més de tractar dels diferents temes locals de l'últim trimestre, aquest número posa una especial atenció en el tema de l'ensenyament i en les diferents actuacions tècniques que l'Ajuntament està duent a terme.
  En l'àmbit educatiu destacar l'article sobre l'escola Municipal de Música com a projecte comunitari i que posa en valor l'atenció i importància que té per al públic infantil aquest centre.
  Respecte les obres...

 • UNED

  4 d'octubre de 2014

  Continúa obert el període de matriculació del nou curs de la UNED a la G2M

  El període d'inscripció per a les proves d'accés a la universitat que organitza la UNED al Centre de Formació i Recursos G2M de Montmeló es tancarà el 21 d'octubre. Els cursos que s'impartiran son per a les proves d'accés a majors de 25 anys i a majors de 45 anys.
  Per fer la matrícula cal anar a l'oficina del Centre G2M, els dilluns i dimecres de 9 a 11 hores i els dimarts i dijous de 17 20 hores.
   
  + Info: a8056021@xtec.cat • 935720997

 • Obres a l'exterior de l'escola Pau Casals

  15 de setembre de 2014

  Comença el curs escolar amb les instal·lacions a punt

  Avui, 15 de setembre comença el nou curs escolar. Els petits i també els pares i mares, tornen a la rutina horària i d'hàbits durant els pròxims nou mesos. Per a alguns alumnes serà el seu primer dia. Altres canviaran de centre, i altres tornaran a l'escola amb els amics i companys del curs passat. Per a tots hi haurà novetats.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA