Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:49  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  11 de juliol de 2015

  Butlletí núm. 3 de l'Escola Municipal de Música de Montmeló

  Hem acabat el curs 2014/15 i us adjuntem en aquest butlletí un petit resum dels molts records que ens ha deixat a la nostra escola. Són moments musicals de tots i cadascú de nosaltres amb els que hem après i hem gaudit no només en el sentit musical estricte sinó sobretot en la seva vessant més artística i humana.

 • Concert de final de curs de l'EMM

  1 de juny de 2015

  Intens mes de juny per l'Escola de Música

  El final de curs 2014-2015 de l'Escola de Música promet ser intens i ple d'emocions. Un total de 6 jornades amb diferents esdeveniments confecciona aquest comiat de curs de l'Escola de Música.
   
  Aquest proper dissabte es realitzarà l'acte oficial de final de curs a la Sala Polivalent, a partir de les 19 hores, amb un concert que tindrà com a punt d'interès la música dels països mediterranis.

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  23 de maig de 2015

  Butlletí n.2 de l'Escola de Música de Montmeló

  Arriba el segon butlletí de l’Escola en plena recta final del curs escolar. Així doncs, a la vegada que es recollen els darrers esdeveniments destacats, fa un avanç de les activitats que es duran a terme per celebrar la cloenda del curs 2014/15.

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  21 de febrer de 2015

  l'Escola Municipal de Música de Montmeló entra a internet mitjançant un butlletí digital i un perfil de Facebook

  Professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM) ha llançat durant aquest mes de febrer el primer butlletí digital informatiu. Amb aquest pas, l'EMM vol donar a conèixer totes les activitats del centre i informar sobre els nous cursos i les futures accions que emprendran.

 • Escola Bressol La Fireta de Montmeló

  28 d'octubre de 2014

  L'Ajuntament de Montmeló ha presentat un recurs contenciós administratiu al Departament d'Ensenyament de la Generalitat

  L'Ajuntament de Montmeló ha presentat juntament amb 28 ajuntaments, 5 d'ells del Vallès Oriental,  un recurs contenciós administratiu requerint al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya l'acompliment de les seves obligacions en el finançament de les escoles bressol de titularitat municipal i exigint que es faci efectiu el deute acreditat en concepte de subvencions atorgades i pendents de liquidació. En el cas de Montmeló representa un total de 133.900 €, corresponent al...

 • Crònica octubre 2014

  23 d'octubre de 2014

  Ja està al carrer la publicació municipal Crònica

  El Crònica d'octubre 2014 ia ha arribat a les llars de Montmeló. A més de tractar dels diferents temes locals de l'últim trimestre, aquest número posa una especial atenció en el tema de l'ensenyament i en les diferents actuacions tècniques que l'Ajuntament està duent a terme.
  En l'àmbit educatiu destacar l'article sobre l'escola Municipal de Música com a projecte comunitari i que posa en valor l'atenció i importància que té per al públic infantil aquest centre.
  Respecte les obres...

 • Cursos i tallers 2014-2015

  5 de setembre de 2014

  Tallers, cursos i activitats extraescolars, omplen l'oferta de setembre als diferents equipaments municipals

  Els interessats i interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent gran, La torreta , l'Escola de Música, etc...

 • Concert del 10è aniversari del Cor de Gospel de Montmeló

  25 de juliol de 2014

  El Cor de Gospel de Montmeló torna a sorprendre el públic en el concert del 10è Aniversari

  El passat 5 de juliol de 2014, el Cor de Gospel de l'Escola de Música de Montmeló, va oferir dos concerts a la Sala Polivalent. Es tractava de commemorar el desè aniversari del cor que a més promocionava el seu primer CD.
  La gran qualitat i progressió del cor de gospel, ben demostrada ja en concerts anteriors, es va posar de nou de manifest des de la primera fins a l'última peça de cada un dels concerts. En aquesta ocasió a més, van comptar amb un acompanyament musical de teclat, baix...

 • Espectacle Recordant Charlot

  12 de juliol de 2014

  Charlot i els marcianets tanquen el curs de l'Escola Municipal de Música

  Durant el cap de setmana del 21 i 22 de juny, l’Escola Municipal de Música (EMM) va omplir de ritme i alegria la Sala Polivalent de la Torreta amb l'acte de fi de curs. El dissabte, els més petits de l’escola (infants de 4 a 6 anys) amb la col•laboració de la Coral Infantil van presentar la Cantata Marcianets de Debaran de David Gómez i Albert Benzekry, música i text respectivament. Els petits cantaires i el cor, dirigits per les seves professores i ben arropats pel trio de músics (professors...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA