Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:01  |  17/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Els alcaldes i alcaldesses de la demarcació de Barcelona es reuneixen per donar una resposta conjunta a les reclamacions d’Endesa

  5 de setembre de 2019

  ELS ALCALDES I ALCALDESSES DE LA DEMARCACIÓ DE BARCELONA ES REUNEIXEN PER DONAR UNA RESPOSTA CONJUNTA A ENDESA

  L'alcalde de Montmeló ha assistit avui a la reunió convocada per la Diputació de Barcelona, juntament amb altres 150 alcaldes i alcaldesses de la demarcació per donar una resposta coordinada i conjunta a les reclamacions que els ajuntaments han rebut d’Endesa en relació al deute de les famílies en situació de pobresa energètica que no han pogut pagar les factures generades

  En la reunió d'avui, la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria...

 • Agenda d'activitats setembre 2019

  4 de setembre de 2019

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • Setmana Europea de la Mobilitat 2019

  3 de setembre de 2019

  SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2019

  Dins la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, des de la regidoria de Mobilitat, es durà una campanya d’informació i sensibilització per donar a conèixer Els Camins escolars de Montmeló.

 • Diada 2018 - Sardanes amb la Cobla Súria

  3 de setembre de 2019

  LA DIADA COMPTARÀ AMB ACTIVITATS DE MATI I TARDA. A LA NIT ES REALITZARAN ELS FOCS D'ARTIFIC DE LA FESTA MAJOR

  Com cada any, la plaça de Rafael Casanova serà el punt de trobada per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a Montmeló que organitza anualment la Penya Blaugrana de Montmeló.

 • Borsa de participació ciutadana de Montmeló

  2 de setembre de 2019

  VOLS FORMAR PART DE LA BORSA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE MONTMELÓ ?

  Si tens més de 16 anys i vols participar-hi, apunta't i entraràs en el sorteig per formar part del Consell de Poble. 
   
  El Consell de Poble de Montmeló és l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del municipi. Té la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials del nostre municipi. En aquest sentit, el Consell de Poble es concep com un espai de trobada, de reflexió i de participació ciutadana amb una visió global...

 • CFA - Matriculació curs 2019-2020

  2 de setembre de 2019

  OBERT DE NOU EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ DEL CFA A PARTIR DEL DIA 3 DE SETEMBRE

  Després del primer període de matriculació durant el mes de juliol dels diferents graus, cursos i tallers que s'impartiran durant el curs 2019-2020 en el Centre de Formació d'Adults (CFA), a les instal·lacions de la G2M de Montmeló, el 3 de setembre s'obre de nou, fins al 9 de setembre la matriculació del CFA i de la UNED per tal d'exhaurir les darreres places.

 • Casal de la Gent Gran de Montmeló

  1 de setembre de 2019

  GRAN OFERTA DE TALLERS AL CASAL DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ

  Un any més, el nou curs d'activitats i tallers del Casal de la Gent Gran de Montmeló obre el període d'inscripció, en aquest cas del 2 al 27 de setembre. L'oferta és àmplia i diversa i totes les activitats estan dirigides per monitors i monitores professionals que adapten cada taller a les necessitats de públic assistent.

 • EMM - Matriculació curs 2019-2020

  31 d'agost de 2019

  L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA OBRE EL SEGON PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER AL NOU CURS 2019-2020

  Del 2 al 13 de setembre,  s'obre el segon període de matriculació del curs 2019-2020, a l'Escola Municipal de Música. Les matriculacions es realitzen a la mateixa Escola de Música, en horari d'atenció al públic, de 16 a 21 hores

   
  L'oferta és molt àmplia i les edats van des dels 3 anys que poden cursar sensibilització músical, fins als adults, que poden inscriure's a la coral de gospel o als cursos de música per adults en grup-. Altres assignatures van des del llenguatge musical,...

 • Calendari de festes 2020

  31 d'agost de 2019

  APROVAT EL CALENDARI DE FESTES LOCALS DE 2020

  Seran festius propis el dilluns 1 de juny i el divendres 26 de juny. A aquestes dates s’hi han de sumar les festes nacionals aprovades per la Generalitat de Catalunya.
   
  La ciutadania de Montmeló ja poden marcar en els seus calendaris del 2020 els dies 1 i 26 de juny, ambdues dates han estat les escollides com a festes locals per a l’any vinent. L’aprovació es va fer per unanimitat durant el passat Ple municipal ordinari del mes juny.

 • L'Estació Jove de Montmeló

  30 d'agost de 2019

  L’ESTACIÓ JOVE, UN ESPAI EN CONSTANT EVOLUCIÓ

  L'Estació Jove és un espai adreçat als i les joves de Montmeló entre 12 i 35 anys, on poden gaudir de l'antiga estació de tren reformada i adaptada per cobrir les seves necessitats, lúdiques, socials i d'aprenentatge.
   
  L'espai de l'Estació Jove disposa de diverses sales per afavorir la realització de les activitats planificades i les propostes que sorgeixen dels i les joves que assisteixen al recurs.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA