Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:49  |  14/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Vista aèria de Montmeló

  11 de desembre de 2019

  ACTUALITZACIÓ DE LA INFORMACIÓ SOBRE L'INCENDI

  Protecció Civil ha emès un nou comunicat que la recomenació de confinament es limita a la població vulnerable amb problemes respiratoris, si els hi arriba fum.
   
  D'altra banda, l'avís que s'ha emès sobre les captacions directes de l'aigua del riu Besòs, no afecta a l'aigua de l'aixeta que no pateix cap afectació.
   
  Els trens de rodalies ja tornen a aturar-se a Montmeló.

 • Incendi a una empresa de Montornès del Vallès: columna de foc visible des del centre de Montmeló

  11 de desembre de 2019

  INCENDI A UNA EMPRESA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

  Aquest matí s'ha declarat un incendi a una empresa de Montornès del Vallès del polígon de Can Buscarons. Es tracta d'una empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials segons informació de Bombers a través del seu canal de twitter.
   
  Protecció Civil activa el Pla #PLASEQCAT i recomana als municipis de Montornès del Vallès, Montmeló i Martorelles, que si es noten molèsties derivades pel fum s'evitin els desplaçaments i es tanquin portes i finestres.

 • Cens caní

  9 de desembre de 2019

  ACTIVACIÓ DEL CODI QR DE LA XAPA IDENTIFICATIVA DEL CENS GENÈTIC DE GOSSOS

  Aquest dimecres 11 de desembre a les 18 h en la Sala de la Concòrdia es realitzarà una xerrada-taller per l'activació del codi QR de la xapa identificativa del cens genètic de gossos.

 • Bon Nadal - UBCM

  6 de desembre de 2019

  NADAL SOLIDARI I DE PREMIS AMB LA UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTMELÓ

  Enguany les teves compres a Montmeló més solidàries i amb premi. La Unió de Botiguers i comerciants de Montmeló engega una campanya nadalenca solidària.

 • Reunió entre els equips de govern de Montmeló i Granollers

  5 de desembre de 2019

  REUNIÓ ENTRE ELS EQUIPS DE GOVERN DE MONTMELÓ I GRANOLLERS PER ABORDAR REPTES CONJUNTS

  Primera trobada de mandat entre els equips de govern de Montmeló i Granollers. A la reunió hi han participat els alcaldes de tots dos municipis i s’han tractat temes relacionats amb el medi ambient, la mobilitat o l’urbanisme.

 • Portaveus

  5 de desembre de 2019

  DONACIÓ A L’ARXIU MUNICIPAL

  La coneguda veïna de Montmeló, Carme Gambín, ha fet una donació de documentació a l'Arxiu Municipal. Es tracta dels números de la revista Portaveu publicats entre la dècada de 1980 i 1990 i el número 2 de la revista Papagayo que publicava el col·legi Sant Jordi el 1976. Aquests exemplars van ser custodiats i donats a Gambín per Mossèn Ferran.

 • Tarifes de transport 2020

  5 de desembre de 2019

  NOUS TÍTOLS I TARIFES DE TRANSPORT

  La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona acorden un canvi de model tarifari pel 2020 per afavorir l’ús del transport públic, amb educcions del preu de fins el 25% per als usuaris habituals. La nova proposta simplifica la gamma de títols i dona lloc a la T-usual, de 30 dies, que passarà a ser la nova targeta d’ús habitual, amb viatges il·limitats i amb una reducció del 25% respecte el preu de l’actual T-mes. La nova T-casual, targeta...

 • Monogràfic de gintònics

  5 de desembre de 2019

  TALLERS DE CUINA I CÒCTELS PER A AQUESTES FESTES A LA TORRETA

  Des del Centre Cultural la Torreta s'organitzen i gestionen tallers monogràfics per cuinar i servir còctels en aquests dies de Nadal.

 • Mirada tactil 1

  4 de desembre de 2019

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITATS AL MONS OBSERVANS

  El passat dia 1 de desembre en motiu de Dia Internacional de les Persones amb discapacitats el jaciment romà de Can Tacó – Turó d’en Roina  (Mons Observans) va obrir les seves portes. L’activitat fou organitzada amb la col·laboració de la fundació ONCE i emmarcada  dins del programa de la Diputació de Barcelona “La Mirada Tàctil”.

 • Prevenció de riscos

  4 de desembre de 2019

  CAMPANYA DE RISCOS D'HIVERN 2019

  Protecció Civil- Des de Protecció Civil iniciem un any més la campanya de preparació i sensibilització davant dels riscos d’hivern i us fem arribar  els resums tècnics sobre el risc de nevades i d’allaus, i sobre els corresponents plans Neucat i Allaucat, per facilitar-vos la preparació i l’actualització dels vostres procediments i actuacions municipals.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA