Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:00  |  20/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Concurs "El món és ple de llengües"

  6 de febrer de 2018

  PARTICIPA EN EL CONCURS "EL MÓN ÉS PLE DE LLENGÜES"

  El 21 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna des que l'any 1999. Així ho va declarar la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) en reconèixer que el món és ple de llengües.

 • Casa d'Entitats de Montmeló

  5 de febrer de 2018

  LA CASA D'ENTITATS DEL CENTRE CULTURAL DE MONTMELÓ ACULL A QUINZE ENTITATS

  Aquest espai compta amb una recepció a la planta baixa i dues sales de reunions a la primera planta, Les entitats que necessiten un espai físic per realitzar reunions o inscripcions compten amb un horari fix cada setmana per atendre al públic.

 • Instal·lació de portes automàtiques al CAP Montmeló

  1 de febrer de 2018

  EL CAP MONTMELO TANCARÀ A LES 20 HORES A PARTIR DE L'1 DE FEBRER

  L’horari del centre d’atenció primària de Montmeló a partir de l’1 de febrer de 2018 serà de 8 a 20 h. Les visites fora d’aquest horari es faran, com habitualment, al punt d’atenció continuada (PAC) del CAP Montmeló. O bé trucant al 061.
   
  D'aquesta manera, s'amplia l'horari actual en una hora. A partir de les 20 hores comença l'horari de guàrdies i les persones usuàries tindran un horari continuat, bé sigui per una visita ordinària o bé per una consulta d'urgència.

 • Exposició de mandales - Casal de la Gent Gran

  31 de gener de 2018

  MANDALES AL CASAL DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ

  Durant tot el mes de febrer, les parets del Casal de la Gent Gran de Montmeló s'omplirà de mandales. Aquesta exposició és el resultat del taller de mandales que es va realitzar durant la quinzena de la Gent gran l'octubre passat.

 • Taller de cuina - Fem sushi

  30 de gener de 2018

  EL CENTRE CULTURAL LA TORRETA INICIA UNA SÈRIE DE TALLERS DE CUINA QUE ES REALITZARAN A LA CUINA-TALLER DE LA G2M

  Des del Centre Cultural La Torreta de Montmeló comença una sèrie de quatre monogràfics de cuina, sota el títol "Cuina per a tothom". Els diferents tallers seran sessions de dues hores i es realitzaran a les instal·lacions de la cuina-taller de l'Espai Emprén de la G2M.

 • Neteja a les pintades (abans)

  28 de gener de 2018

  NOVA FASE DE NETEJA A LES PINTADES DELS EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS

  L'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa, novament, el pla per a la neteja de pintades als edificis públics i privats.
  Aquest pla té com a finalitat fer la neteja de les pintades que embruten els carrers del poble, espais públics i façanes i inclou, de forma gratuïta, la neteja de les pintades que es troben en edificis privats.

 • Eva Rodríguez Mallafré

  26 de gener de 2018

  EVA RODRÍGUEZ, 25 ANYS TENINT CURA DEL REIS D'ORIENT

  Eva Rodríguez Mallafré porta des de l'any 1992 al càrrec de l'estilisme dels Reis d'Orient a la seva arribada a Montmeló. De tots és ben sabut que els Reis Mags, després del llarg viatge des d'Orient, necessiten un descans i per descomptat necessiten posar-se a punt per saludar les autoritats i als nens de cada poble.
   
  A Montmeló, des de fa 25 anys, de manera ininterrompuda, la persona que s'ha encarregat de pentinar, maquillar, vestir i posar-los a punt, ha estat Eva Rodríguez.

 • Etiqueta d'eficiència energètica

  26 de gener de 2018

  CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA D'AJUTS A LA REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS EXISTENTS

  A partir del dia 3 de febrer de 2018 es poden sol·licitar ajuts per aquelles actuacions que aconsegueixin una reducció de les emissions de CO2 i del consum d'energia final mitjançant una o vàries de les tipologies següents:
   Millora de l'eficiència energètica de l'envoltant tèrmic. Millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques i d'il·luminació.Substitució d'energia convencional per energia solar tèrmica i/o energia geotèrmica.Podran ser beneficiaris i acollir-se...

 • aplicació de vinils de protecció solar al CAP Montmeló

  24 de gener de 2018

  MÉS MILLORES A L'EDIFICI DEL CAP MONTMELÓ

  Els treballs que es van realitzar el passat mes d'octubre al CAP Montmeló, s'han complementat ara amb la col·locació de vinils antisolars a la façana posterior, just sobre l'entrada d'urgències.

 • Crònica 008 gener 2018

  23 de gener de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 008 DEL MES DE GENER

  Editorial: Montmeló més net: reciclar surt a compte!
   
  Bona part dels residus que generem a les llars es poden reciclar. Sense oblidar que tenim com a primer objectiu col·lectiu l’increment de la sostenibilitat dels nostres pobles i ciutats, la realitat és que paper, cartó, plàstic, vidre i matèria orgànica, ben separats, tenen valor econòmic i la seva recollida pot reduir sensiblement la factura d’escombraries que paguem entre tots. Malauradament, molts d’aquests residus acaben...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA