Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:18  |  18/06/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Curs de carretons elevadors

  6 de juny de 2018

  CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Servei d'assessorament laboral per a joves

  5 de juny de 2018

  SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL PER A JOVES DE 16 A 35 ANYS A L'ESTACIÓ JOVE

  L'Estació Jove de Montmeló, continua oferint el servei d'assessorament i orientació sociolaboral juvenil de manera quinzenal, de 16 a 20 h, a la seu de la mateixa Estació Jove. L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ja ha acordat el calendari anual amb l'Oficina Jove del Vallès Oriental per prestar aquest servei a Montmeló de manera quinzenal., continuant amb la dinàmica de l'any passat.

 • Taxa d’atur a Montmeló al mes de maig. Període 2008-2018

  4 de juny de 2018

  LA TAXA D’ATUR A MONTMELÓ ES SITUA PER SOTA DEL 10%

  La nova davallada registrada al mes de maig situa la taxa d'atur de Montmeló, per primera vegada en deu anys, per sota del 10%; concretament en el 9,74%.
   
  Han estat 27 les persones de Montmeló que han trobat feina durant aquest mes de maig i ara són 415 les que encara estan inscrites a les llistes de l'atur
  La caiguda intermensual del 6,11% és la més alta de tot el Vallès Oriental, només superada per la de Fogars de Montclús i la de Tagamanent.

 • Posa't en Joc a l'Esclat de Montmeló

  1 de juny de 2018

  COMENÇA LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS 'POSA'T EN JOC' AL SUPERMERCAT ESCLAT DE MONTMELÓ

  Oficina de Català de Montmeló (CPNL) - Després de l'èxit del concurs Posa't en joc al supermercat Esclat de Montmeló de l'any passat, s'ha fet una nova edició per a aquest 2018 i així continuar jugant amb la llengua quan hom s'acosta a fer la compra.

 • Renovació del DNI a Montmeló

  1 de juny de 2018

  RENOVACIÓ DEL DNI A MONTMELÓ

  Dilluns 9 d'abril es va reprendre el Servei d'Obtenció i/o renovació del DNI a l'Oficina d'Atenció a l'Ajuntament de Montmeló. Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a l'OAC.
   
  El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Els veïns i veïnes de Montmeló disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

 • Un món de música - EMM

  31 de maig de 2018

  JUNY, EL MES DELS FESTIVALS DE FI DE CURS

  La Sala Polivalent de Montmeló acull un total de 7 festivals de fi de curs, entre escoles i entitats locals. L'Escola Municipal de Música obrirà aquest diumenge la sèrie de festivals de fi de curs que tindran lloc al llarg del mes de juny a Montmeló.

 • Recollida de trastos vells i voluminosos

  31 de maig de 2018

  LA RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS A MONTMELÓ

  Amb l'arribada de l'estiu i la proximitat de Sant Joan, es detecta cada any un augment dels trastos vells als carrers del municipi. A Montmeló hi ha un servei de recollida setmanal, previ avís telefònic. L'Ajuntament recomana aquest servei per tal que els trastos no s'acumulin durant dies en els nostres carrers, evitant així problemes amb la circulació dels vianants.

 • Piscina

  28 de maig de 2018

  TARIFES DE LES PISCINES MUNICIPALS

  Per a renovar el carnet de les piscines no cal adreçar-se a l'Ajuntament. Es pot fer directament emplenant el formulari web de renovació.

  Els abonaments s’expediran exclusivament a persones empadronades a Montmeló. L'abonament familiar abasta membres de la mateixa unitat familiar i residents al mateix domicili sense tenir en compte l’edat.
   
  Cal recordar que l'aforament de les Piscines Municipals és LIMITAT.

 • Aula Estudi estiu 2018

  27 de maig de 2018

  EL SERVEI D'AULA ESTUDI A DE LA BIBLIOTECA FUNCUIONARÀ DURANT TOT EL MES DE JUNY

  Com cada any, durant el mes juny, la Biblioteca Municipal La Grua torna a oferir el servei d'Aula Estudi, per a totses les persones estudiants de Montmeló que desitgin preparar els exàmens i treballs finals en un ambient tranquil i distès.
   
  El servei d'Aula Estudi començael 28 de maig, i es mantindrà fins a l'1 de juliol del mateix mes. Els horaris són molt amplis, amb la finalitat que els assistents puguin allargar el màxim possible les seves hores d'estudi.

 • Ple ordinari del mes de maig

  24 de maig de 2018

  BONIFICACIONS DE CURS 2018-2019

  L'Ajuntament de Montmeló obre el termini per a sol·licitar les bonificacions relacionades amb l'estada o el menjador a l'Escola Bressol La Fireta.

   
  Es podrà sol·licitar la reducció de la tarifa atenent el nivell de renda familiar. Les persones beneficiàries han de viure i estar empadronades a Montmeló i han d'estar escolaritzades a l'escola bressol municipal.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA