Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:23  |  18/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Tram obert de l'avinguda de Pompeu Fabra

  6 de setembre de 2018

  OBERT AL TRÀNSIT RODAT L'AVINGUDA DE POMPEU FABRA

  El trànsit rodat torna a passar pel centre urbà de Montmeló des de dijous 6 de setembre. El tram es va tancar el passat 23 de juliol.

   
  Les obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra han consistit en la col·locació d'un terra de llambordins en sec, continuant amb l'estètica del tram central de l'avinguda, a l'altura del carrer Major.

 • Logo La Torreta Centre Cultural

  4 de setembre de 2018

  LA TORRETA OBRIRA LES INSCRIPCIONS DELS TALLERS DEL CURS 2018-2019 EL 12 DE SETEMBRE

  A partir del dimarts 12 de setembre i fins al dia 20 de setembre, el centre cultural de Montmeló obre el període d'inscripcions de la nova temporada 2018-2019.

  La Torreta manté la seva oferta de 20 tallers dividits en tres seccions: els tallers infantils, els dirigits a públic adult, i els tallers monogràfics o temàtics que contenen un nombre limitat de sessions.

 • Línia R8 de Rodalies

  3 de setembre de 2018

  MODIFICACIÓ EN EL SERVEI DE LA LÍNIA R8 DE RODALIES PER OBRES DE MILLORES A RUBÍ

  R8: del 3/9 al 23/12 modificació del servei entre Martorell i Rubí per obresAdif executarà entre el 3 de setembre i el 23 de desembre obres de millora de la infraestructura al túnel de Rubí, entre les estacions de Rubí i Castellbisbal. Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, Adif ha programat l’execució d’aquests treballs en diferents intervals horaris amb l’objectiu de reduir les afectacions al servei comercial.

 • Escola Esportiva

  3 de setembre de 2018

  L'ESCOLA ESPORTIVA ES POSA EN MARXA

  Tot preparat perquè comenci la nova temporada d'activitats esportives pel públic infantil al Pavelló .  L'Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de la 17 hores de dilluns a divendres.
   
  Les activitats de l'Escola Esportiva començarà l'1 o el 2 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions ja són obertes.

 • CFA - Matrícula oberta del 3 al 7 de setembre

  2 de setembre de 2018

  OBERT DE NOU EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ DEL CFA A PARTIR DEL DIA 3 DE SETEMBRE

  Després del primer període de matriculació durant el mes de juliol dels diferents graus, cursos i tallers que s'impartiran durant el curs 2018-2019 en el Centre de Formació d'Adults (CFA) i a la Universitat a Distància (UNED), a les instal·lacions de la G2M de Montmeló, el 3 de setembre s'obre de nou la matriculació del CFA i de la UNED per tal d'exhaurir les darreres places.

 • Fes esport al pavelló

  2 de setembre de 2018

  S'OBRE LA TEMPORADA 2018-2019 AL PAVELLÓ MUNICIPAL

  El Servei d'Esports de l'Ajuntament obre el període d'inscripció per a la nova temporada 2018-2019, a partir del 3 de setembre. L'oferta esportiva continúa la línea de la temporada anterior i els preus es mantenen.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  1 de setembre de 2018

  MATRÍCULA DELS CURSOS DE LA UNED A LA G2M DE MONTMELÓ A PARTIR DEL 13 DE SETEMBRE

  La Universitat d'Educació a Distància reanudarà el període de matriculació del curs 2018-2019, a partir del 13 de setembre, fins al 23 d'octubre. La UNED organitza i gestiona els cursos de preparació per a les Proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys. Tots dos cursos es realitzen en horari de tarda.

 • M.Jesús Prieto (regidora de Salut) i Pere Rodríguez (alclalde) amb membres de la Policia Local a la presentació de la campanya #pelsvalents

  31 d'agost de 2018

  CONTINUA LA CAMPANYA "MONTMELÓ AMB ELS VALENTS"

  La Policia Local de Montmeló s’ha adherit a la campanya que, amb l’eslogan #pelsvalents, està recollint fonts per tal de fer realitat el SJD Pedriàtic Càncer Center Barcelona, que serà el centre d’Oncologia Pedriàtica més gran d’Europa.

 • Agenda d'activitats setembre 2018

  30 d'agost de 2018

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

  17 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 es van celebrar les activitats de la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa van se les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats van comernçar un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 ha estat l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que va tenir a la Sala Polivalent...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA