Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:22  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Cercador d'Arxius Municipals Digitals

  11 de desembre de 2018

  ES PODEN CONSULTAR DIGITALMENT LES PRIMERES ACTES DELS PLENS DE L’AJUNTAMENT QUE ES CONSERVEN A L’ARXIU MUNICIPAL

  Ja són accessibles les Actes del Ple de l’Ajuntament que es van digitalitzar en el marc del Programa de manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, a la qual està adherida l’Arxiu Municipal.

 • aquest Nadal, a Montmeló, "jo faig poble"

  10 de desembre de 2018

  PER NADAL "JO FAIG POBLE"

  Cada Nala,  la UBCM fa una crida a la ciutadania de Montmeló a què feu les vostres compres de Nadalenques en el comerç del poble. Enguany el lema escollit per a la campanya ha esta "Jo faig poble".

 • Cap d'Any a la Sala Polivalent

  9 de desembre de 2018

  DONA LA BENVINGUDA AL NOU ANY A LA SALA POLIVALENT

  Us animem a venir a la festa de Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló, amb l'objectiu de gaudir d’una nit inoblidable i divertida a Montmeló, sense cap necessitat d'anar a altres poblacions ni haver d'agafar el cotxe.

 • Xeringues, agulles i punxants a la Deixalleria!

  8 de desembre de 2018

  XERINGUES, AGULLES I PUNXANTS, A LA DEIXALLERIA

  El Servei de Salut Pública del Vallès Oriental conjuntament amb l’ICS i L’ARC, han dissenyat uns díptics informatius per tal de donar solucions als residus tallants i punxants a domicili d'origen sanitari. En la informació se'ns explica què fer amb aquests residus i, posteriorment, cal portar-los a la Deixalleria.  La difusió es durà a terme en els CAPS, deixalleries i a la ciutadania en general. 
  Més informació sobre aquest tema a: canalsalut.gencat
   
  La deixalleria de Montmeló
  La...

 • Dibuix del vitrall original de l'església Santa Maria amb el monograma de l'Ave Maria

  7 de desembre de 2018

  NADAL AL MUSEU

  Ara que ja tenim a prop les festes de Nadal i el Museu de Montmeló us convida a celebrar-ho amb un taller molt especial: la Nadala del Museu, que aquest any està inspirada en un vitrall de l’església de Santa Maria de Montmeló.

 • Procés participatiu de la plaça de la Constitució

  6 de desembre de 2018

  SEGUEIX EL PROCÉS PARTICIPATIU, AQUEST COP PER PENSAR COM ES REMODELARÀ LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

  El passat diumenge dia 2 es va realitzar a la plaça de la Constitució, coneguda com "La Cucurny" el taller participatiu per recollir les opinions dels ciutadans sobre els canvis que s'hi podrien fer. Amb l'objectiu que els 60.000 € que s'invertiran recullin les propostes de la ciutadania.

 • Montmeló per Missirah - Festa de la Solidaritat 2018

  5 de desembre de 2018

  FESTA DE LA SOLIDARITAT A MONTMELÓ

  Les entitats i membres del Consell de Solidaritat de Montmeló van organitzar el passat dissabte, una nova edició del Mercat Solidari. A partir de les 11 hores i fins al migdia, la plaça de la Vila es va omplir d'infants i famílies amb motiu de la Festa de la Solidaritat.

  Les escoles juntament amb les AMPAS i l'entitat Solidarité, van posar parades amb articles amb l'objectiu de recaptar diners per la compra de material escolar per a l'escola Fadiamé Sylla de Missirah, Senegal.

 • Ets resident estranger i vols votar?

  1 de desembre de 2018

  ETS RESIDENT ESTRANGER I VOLS VOTAR A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 26 DE MAIG DE 2019?

  El proper dia 26 de maig de 2019 se celebraran eleccions municipals i els ciutadans i ciutadanes estaran cridats a exercir els seus drets polítics, en aquest cas, a través de l’elecció dels seus representants al Ple municipal.

 • Línia R8 de Rodalies

  3 de setembre de 2018

  MODIFICACIÓ EN EL SERVEI DE LA LÍNIA R8 DE RODALIES PER OBRES DE MILLORES A RUBÍ

  R8: del 3/9 al 23/12 modificació del servei entre Martorell i Rubí per obresAdif executarà entre el 3 de setembre i el 23 de desembre obres de millora de la infraestructura al túnel de Rubí, entre les estacions de Rubí i Castellbisbal. Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, Adif ha programat l’execució d’aquests treballs en diferents intervals horaris amb l’objectiu de reduir les afectacions al servei comercial.

 • Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

  17 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 es van celebrar les activitats de la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa van se les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats van comernçar un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 ha estat l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que va tenir a la Sala Polivalent...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA