Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:01  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Horari activitats dirigides al Pavelló Municipal

  15 de setembre de 2018

  S'OBRE LA TEMPORADA 2018-2019 AL PAVELLÓ MUNICIPAL DE MONTMELÓ

  El Servei d'Esports de l'Ajuntament ha obert el període d'inscripció per a la nova temporada 2018-2019, des del passat 3 de setembre. L'oferta esportiva continua la línea de la temporada anterior i els preus es mantenen.
   
  Per la seva banda, l’ Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de la 17 hores de dilluns a divendres. Les activitats de l'Escola Esportiva començaran l'1 o el 2 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions ja són obertes.

 • Imanol Martín García

  15 de setembre de 2018

  IMANOL MARTÍN PREN CÀRREC DE REGIDOR

  En el ple extraordinari d'aquest dijous 13 de setembre, Imanol Martín, ha pres possessió com a nou regidor, substituint la vacant que va deixar Antoni Guil el passat mes de juliol.

 • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

  14 de setembre de 2018

  MONTMELÓ DÓNA LA BENVINGUDA AL PROFESSORAT

  L'escola del segle XXI i els reptes de la transformació educativa, han estat els temes de la conferència de Josep Martínez durant la presentació del nou curs escolar 2018-2019 a la Sala de la Concòrdia el passat 7 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 • Enderroc de l'antiga escola bressol de Montmeló

  14 de setembre de 2018

  ENDERROC DE L'ANTIGA ESCOLA BRESSOL DE MONTMELÓ

  Dijous 13 de setembre va començar l'enderroc de l'antiga llar d'infants situada al passatge Colom, edifici que fa més de 15 anys que no s'utilitza com a equipament escolar, tot i que ha estat seu d'algunes entitats del municipi en aquest anys.
   
  El procés per a l'enderroc s’ha realitzat directament amb màquina, donat que es tracta d'un edifici aïllat. Pel tipus d'edifici i volum, es preveu que no caldran desmuntatges manuals previs.

 • Evolució de l’atur a Montmeló durant el període d’agost 2008-2018

  12 de setembre de 2018

  AGOST ES CONFIRMA COM UN MES IRREGULAR PER A L'OCUPACIÓ

  Només cinc dels trenta-nou pobles que conformen el Vallès Oriental han registrat una davallada en la taxa d'atur del mes d'agost. Es confirma així, un any més, que el mes d'agost és un dels pitjors mesos de tot l'any per a l'ocupació.

 • El tràmit - Preestrena a Montmeló

  11 de setembre de 2018

  INICI DE LUXE DE LA TEMPORADA DE LA POLIVALENT AMB LA PREESTRENA DE L'OBRA "EL TRÀMIT"

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, han protagonitzat la preestrena de l'obra "EL tràmit", el passat diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent.

 • Curs de carretons elevadors

  8 de setembre de 2018

  CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Ofimàtica i Internet per a la recerca de feina

  7 de setembre de 2018

  OFIMÀTICA I INTERNET PER A LA RECERCA DE FEINA

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Línia R8 de Rodalies

  3 de setembre de 2018

  MODIFICACIÓ EN EL SERVEI DE LA LÍNIA R8 DE RODALIES PER OBRES DE MILLORES A RUBÍ

  R8: del 3/9 al 23/12 modificació del servei entre Martorell i Rubí per obresAdif executarà entre el 3 de setembre i el 23 de desembre obres de millora de la infraestructura al túnel de Rubí, entre les estacions de Rubí i Castellbisbal. Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, Adif ha programat l’execució d’aquests treballs en diferents intervals horaris amb l’objectiu de reduir les afectacions al servei comercial.

 • Escola Esportiva

  3 de setembre de 2018

  L'ESCOLA ESPORTIVA ES POSA EN MARXA

  Tot preparat perquè comenci la nova temporada d'activitats esportives pel públic infantil al Pavelló .  L'Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de la 17 hores de dilluns a divendres.
   
  Les activitats de l'Escola Esportiva començarà l'1 o el 2 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions ja són obertes.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA