Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:15  |  18/08/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Crònica 25 - Juliol 2019

  25 de juliol de 2019

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 025 DEL MES DE JULIOL

  Festa Major Sota l'onada de calor
  Si hi ha alguna cosa que ha caracteritzat els quatre dies viscuts de Festa Major de Montmeló, han estat les altes temperatures. Per això, algunes activitats de dia es van veure desfavorides per l'onada de calor viscuda i les activitats de nit van obtenir un ple de públic.

 • Nou equip de Govern - Legislatura 2019-2023

  24 de juliol de 2019

  EL NOU EQUIP DE GOVERN DE LA LEGISLATURA 2019-2023

  El Ple extraordinari del 20 de juny va posar en coneixement les estructures bàsiques i de funcionament del nou consistori municipal per a la legislatura que acaba de començar i que s'allargarà fins a l'any 2023.
   
  Durant el passat ple es va donar a conèixer la constitució dels grups municipals i dels seus respectius portaveus, així com la creació i composició de les comissions informatives i de la Junta de Govern Local i els membres que la integren.

 • Borsa de participació ciutadana de Montmeló

  15 de juliol de 2019

  S’OBRE LA BORSA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE MONTMELÓ

  Si tens més de 16 anys i vols participar-hi, apunta't i entraràs en el sorteig per formar part del Consell de Poble. 
   
  El Consell de Poble de Montmeló és l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del municipi. Té la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials del nostre municipi. En aquest sentit, el Consell de Poble es concep com un espai de trobada, de reflexió i de participació ciutadana amb una visió global...

 • Renovació del carnet de la piscina

  4 de juliol de 2019

  ABONAMENT DE TEMPORADA DE LA PISCINA MUNICIPAL

  El dia 20 de juny es van obrir al públic les Piscines Municipals de Montmeló, què romandran obertes fins l'1 de setembre. Totes les persones interessades en realitzar un nou abonament de temporada o bé renovar-lo, poden dirigir-se a l'OAC de l'Ajuntament i tramitar-lo. 

  Les persones que ja tinguin l'abonament de temporada, podran renovar-lo directament a través del web municipal, a l'apartat de tràmits, mitjançant un fàcil formulari on-line. També es podrà realitzar la reimpressió...

 • Renovació del carnet de la piscina

  14 de maig de 2019

  ADQUIREIX L'ABONAMENT DE TEMPORADA DE LA PISCINA MUNICIPAL AMB UN 10% DE DESCOMPTE

  El dia 20 de juny s'obre al públic la piscina municipal de Montmeló, fins a l'1 de setembre. Totes les persones interessades en realitzar un nou abonament de temporada, podran dirigir-se a l'OAC de l'Ajuntament i tramitar-lo. Si l'abonament es fa abans del dia 19 de maig (inclòs), es realitzarà un descompte del 10% del seu preu.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA