Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:08  |  22/03/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Aüc, el so de les esquerdes

  12 de març de 2018

  LES IMPUXABLES, AMB L'ESPECTACLE AÜC, ARRIBEEN A LA SALA POLIVALENT

  Les Impuxibles arriben a la Polivalent de Montmeló amb Aüc, un dels èxits de la darrera edició del Grec Festival. La jove companyia segueix creant còctels amb diferents disciplines i trepitjant fort amb els seus espectacles. Aüc, el so de les esquerdes tancarà el cicle d'activitats al voltant del Dia de les Dones, que va començar el passat 7 de març.

 • L'historiador montmeloní, David Gesalí

  11 de març de 2018

  L'HISTORIADOR MONTMELONÍ DAVID GESALÍ, PRESENTA UN NOU LLIBRE SOBRE ELS AERÒDROMS REPUBLICANS DE GIRONA

  El passat dijous 22 de febrer, a la seu del Memorial Democràtic de Girona, En el marc del 80è aniversari dels bombardejos i coincidint amb la celebració de Girona 10, David Gesalí va presentar el primer estudi col·lectiu que recull les activitats i la història dels onze aeròdroms que van construir-se en les comarques gironines durant el període de la Guerra Civil Espanyola.

 • Un total de 25 centres de discapacitats han visitat els F1 Test Days 2018

  11 de març de 2018

  25 CENTRES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT HAN VISITAT ELS F1 TEST DAYS

  Han pogut viure l’emoció de la categoria reina d’automobilisme gràcies a l’acord entre el Circuit i el Departament de Benestar Social i Família.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  Per segon any consecutiu, els F1 Test Days han rebut la visita de diversos Centres Especials. Prop de 400 persones discapacitades de 25 centres diferents han recorregut les instal·lacions esportives durant les dues setmanes d’entrenaments de pretemporada del Campionat del Món d’F1, que van...

 • Taller formatiu per a entitats d'elaboració de projectes

  10 de març de 2018

  FINALITZA EL PRIMER CICLE D'ACCIONS FORMATIVES PER A ENTITATS LOCALS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 • iDCAT

  10 de març de 2018

  JA PODEU SOL·LICITAR L'IDCAT CERTIFICAT A L'AJUNTAMENT

  Des de principis de març, l'Ajuntament de Montmeló és Entitat de Registre idCAT i, per tant, es pot sol·licitar o bé validar la sol·licitud per a l'obtenció d'aquest certificat.

 • Prop de 1.200 alumnes de 20 centres escolars han passat pels F1 Test Days

  9 de març de 2018

  EDUCACIÓ I MOTOR AL CIRCUIT BARCELONA-CATALUNYA

  Pels F1 Test Days han passat prop de 1.200 alumnes de 20 centres escolars diferents que formen part del Pla Català de l’Esport.

 • Curs de manipulador d'aliments

  9 de març de 2018

  CONTINUEN ELS CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Lectura del Manifest 2018 del Dia de les Dones

  8 de març de 2018

  INICI DE LES ACTIVITATS DEL DIA DE LA DONA A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  Ahir dimecres 7 de març es va donar inici al seguit d'actes al voltant del dia Internacional de la Dona. Abans de l'espectacle Maleïdes les gerres, es va fer lectura del Manifest oficial d'enguany.

 • Tram afectat pel canvi de sentit: carrer de Francesc Macià

  7 de març de 2018

  CANVI DEL SENTIT DE LA CIRCULACIÓ DEL DARRER TRAM DEL CARRER DE FRANCESC MACIÀ

  Dilluns 12 de març es farà efectiu el canvi de sentit de circulació en el tram final del carrer de Francesc Macià que serà en sentit carrer del Timbaler del Bruc.
   
  Aquest canvi, motivat per la petició de l'Ampa de l'escola Sant Jordi i decidit en un Consell Escolar, afavorirà la seguretat de l'alumnat de l'escola.
   
  D'altra banda, es tallarà la circulació del carrer de Pelai amb Lluís Companys en l'horari d'entrada i sortida de l'alumnat.

 • Activitats Dia Internacional de les Dones

  6 de març de 2018

  LES ACTIVITATS DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES COMENCEN DIMECRES 7 DE MARÇ

  L'Ajuntament de Montmeló dóna el tret de sortida als actes del Dia Internacional de les Dones dimarts 7, a les 20 hores, de març amb la lectura del manifest d'enguany, que serà el preludi de l'espectacle "Maleïdes les guerres", a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA