Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:50  |  05/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Reunió de la Xarxa C17 a Granollers

  2 de desembre de 2019

  LA XARXA C17 ES REUNEIX A GRANOLLERS I CONTINUA REIVINDICANT LES MILLORES A LA R3 I LA C17

  Aquest divendres 29 de novembre s’ha reunit el Consell General de la Xarxa C17 a Granollers per nomenar els nous membres de la comissió executiva d’aquesta associació constituïda a Vic, el 20 de novembre de 2015. Aquesta comissió està presidida per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, n’és la vicepresidenta i el secretari és Jordi Monell, alcalde de Ripoll.

 • Bon Nadal - UBCM

  2 de desembre de 2019

  NADAL SOLIDARI I DE PREMIS AMB LA UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTMELÓ

  Enguany les teves compres a Montmeló més solidàries i amb premi. La Unió de Botiguers i comerciants de Montmeló engega una campanya nadalenca solidària.

 • Ignasi Cantarell i Fontcuberta

  28 de novembre de 2019

  EL METGE RURAL I ARQUEÒLEG DE MONTMELÓ, IGNASI CANTARELL I FONTCUBERTA INCLÒS A LA GALERIA DE METGES CATALANS

  La galeria de Metges Catalans del Col·legi de Metges de Barcelona ha inclòs unes pàgines biogràfiques dedicades al metge i arqueòleg Ignasi Cantarell i Fontcuberta.

 • Alumnes d'erasmus

  28 de novembre de 2019

  L’INSTITUT DE MONTMELÓ VIATJA A BITTERFELD (ALEMANYA) EN EL MARC DEL PROGRAMA ERASMUS +

   
  L’Institut de Montmeló, gaudeix del segon projecte Erasmus+. Es tracta d’un projecte multilateral amb tres socis: Finlàndia, Alemanya i Itàlia.

 • Ple 26 de novembre de 2019

  27 de novembre de 2019

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL MES DE NOVEMBRE

  Resolucions del Ple ordinari del 26 de novembre de 2019
  1. APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 29 D'OCTUBRE DE 2019. No es vota 2. APROVACIÓ DEL CODI DE CONDUCTA DELS ALTS CÀRRECS DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. Aprovat per unanimitat 3. DONAR COMPTE AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE LES CONTRACTACIONS LABORALS REALITZADES PEL TRÀMIT D'URGÈNCIA DURANT EL MES DE NOVEMBRE DE 2019. No es vota 4.  APROVACIÓ DE L'AVANTPROJECTE I ESTUDI DE PROGRAMA PER LA CONSTRUCCIÓ D'UN TANATORI...

 • Lectura del manifest del 25N

  26 de novembre de 2019

  MONTMELÓ SE SUMA A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA EL 25 DE NOVEMBRE

  Montmeló es va sumar un any més a la memòria de les víctimes de la violència masclista amb un acte a la Sala de la Concòrdia aquest dilluns 25 de novembre. En aquest esdeveniment es va llegir el manifest institucional de 2019 que condemna la violència envers les dones. El manifest va ser llegit per les cinc regidores del consistori municipal.

 • Cartell festa de la solidaritat 2019

  26 de novembre de 2019

  JORNADA SOLIDÀRIA A MONTMELÓ L’ÚLTIM DISSABTE DE NOVEMBRE

  Montmeló posa en marxa una nova edició de la Festa de la Solidaritat.
   
  El proper dia 30, a partir de les 16 hores la plaça de la Vila acollirà la festa solidària d’enguany, una tarda de tallers i manualitats on gaudir i col·laborar.

 • Caminada saludable i plogging

  25 de novembre de 2019

  CAMINADA I PLOGGING PER L'ANELLA VERDA

  El matí de diumenge 24 de novembre, una trentena de veïns i veïnes van participar en l'activitat de Caminada saludable i plogging dins de les jornades de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. 

  L'activitat va consistir en una caminada saludable pels boscos de l'Anella Verda de Montmeló i pel camí del riu Congost, on es va realitzar una agradable passejada mentre es recollien els residus.

 • Concert per Santa Cecília

  25 de novembre de 2019

  L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CELEBRA SANTA CECÍLIA AMB UN CONCERT MULTITUDINARI


  El passat dissabte 23 de novembre, l'Escola municipal de Música va celebrar un any més la Diada de Santa Cecília amb un concert entre alumnat i professorat.

  Enguany l'activitat es va realitzar a la Sala Polivalent pels pronòstics de pluges anunciats dies abans. A la festa es va afegir per primer cop el cor de Gòspel de l'Escola.

 • El Gran Recapte 2016

  24 de novembre de 2019

  4615 KG D'ALIMENTS ES VAN RECOLLIR DURANT EL GRAN RECAPTE DE 2019

  La ciutadania de Montmeló ha participat una vegada més amb l'objectiu comú de recaptar aliments per als més necessitats. Durant els dos dies s'han recollit 4.615 kg de menjar en els quatre supermercats locals que han participat en el Gran Recapte. La quantitat recaptada ha estat gairebé 1.500 kg menys que l'any passat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA