Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:59  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Signatura del conveni amb Grífols

  21 de novembre de 2014

  L’empresa Grifols i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs signen un conveni per dur a terme projectes de recuperació fluvial

  Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs.- Sergi Mingote, president del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, i Carlos Roura, vicepresident de la Divisió Industrial de Grifols, han rubricat aquest matí a la seu del Consorci un conveni de col·laboració per promocionar dos projectes de millora fluvial: la rehabilitació del camí fluvial del riu Tenes i l’estudi del retorn de la llúdriga.

 • Carnet professional controladors d'accés

  18 de novembre de 2014

  Últimes places per inscriure en el curs de controlador d'accessos

  El proper curs formatiu per obtenir el carnet de controlador d'accessos comenzrá el dilluns 1 de desembre. Encara queden places per realitzar aquest interessant curs. Totes les persones interessades han de dirigir-se al departament de Promoció Econòmica de la primera planta de l'Ajuntament de Montmeló, on els informaran d'horaris, preus i altres detalls.

 • 9 de novembre de 2014

  El progama de Formació per a l'Ocupació continua oferint nous cursos

  Durant el mes de novembre s'estan realizadon inscripcions per a nous cursos per a l'ocupació, coordinats des del departament de promoció Econòmica de Montmeló. Recordem que aquest dilluns 10 de novembre comencen les inscripcions per al curs de controlador d'accessos.
  D'altra banda, ja estan en marxa els cursos d'operador de calderes i el de gestió de SAP. Els dimarts i dijous es realitzen les classes gratuïtes d'informàtica a la G2M.

 • La marca Montmeló

  28 d'octubre de 2014

  La Marca Montmeló

  Atenent una demanda del sector, des del departament de Promoció Econòmica, s'ha creat la marca "Montmeló", com a nom turístic per ser aplicat, tant per part d'entitats com, sobretot, de les empreses del poble, com a marca distintiva de qualitat i de promoció del municipi, en productes de marxandatge i campanyes turístiques, lúdiques o comercials.

 • 26 d'octubre de 2014

  Cursos de formació per a l'ocupació

  Des del passat mes de setembre, s'estan realitzant una sèrie de cursos formatius per a l'ocupació, amb gran afluència d'assistents, especialment en els cursos relacionats amb les noves tecnologies: sistema de gestió SAP, certificat d'ATIC i els dos cursos bàsics d'informàtica i Internet.Per ampliar la informació sobre tots els cursos que realitzen, podeu adreçar-vos al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló. També podeu descarregueu el fullet informatiu fent clic...

 • Sorteig de la Gimcana 1714

  17 d'octubre de 2014

  Ja hi ha guanyador del sorteig de la Gimcana 1714

  Diumenge 12, a les 12.30 hores, durant la Firastock situada a la plaça de la Quintana, es va realitzar el sorteig de la Gimcana 1714. Una nena va ser l'encarregada d'extreure la butlleta guanyadora del sac on estaven dipositades les més de 150 que hi varen participar, i que subjectava el president de la UBCM, Pere Iranzo.

 • Cursos de formació per a l'ocupació

  17 d'octubre de 2014

  Gran afluència als cursos de formació per a l'ocupació

  L'oferta de cursos de formació que s'organitza des del Departament de Promoció Econòmica, va arrencar al setembre amb importants novetats. Una trentena de persones han començat dos nous cursos en paral·lel, en horari de matí i de tarda, del mòdul bàsic de l'aplicatiu SAP, la inscripció per als quals es va tancar en només dos dies. L'interès rebut ha estat tan alt que ja s'estan programant dos cursos més per al novembre. La inscripció per aquests cursos s'obre el proper dilluns 13 d'octubre....

 • Evolució de l'atura a Montmeló durant el mes de setembre de 2014

  11 d'octubre de 2014

  Evolució de l'atur a Montmeló durant el mes de setembre de 2014

  El mes de setembre ha seguit la tònica dels mesos de juliol i agost, tal com ja va succeir l'any 2013, i ha enregistrat un creixement de la taxa d'atur a Montmeló. Aquesta taxa també ha experimentat un creixement a nivell comarcal i nacional. La fi del període de contractació estival juga un paper important en aquest increment.

 • 5 d'octubre de 2014

  La II Trobada de Clàssics i Mítics i la 22 Firastocks, s'ajornen a causa de la pluja

  La pluja que ha caigut durant tot el matí ha fet que els organitzadors de la ll Trobada de Clàssics de Montmeló prenguessin la decisió d'ajornar aquesta concentració. Albert Fité, representant del Classic Club Montmeló, comunicava aquesta decisió, donat l'estat de l'espai on s'havia de realitzar la concentració i per l'absència d'un gran nombre de participants que no s'han pogut desplaçar fins a Montmeló. L'activitat no se suspèn i els organitzadors estan buscant nova data per a la...

 • 62 propostes per a una B30 més competitiva

  26 de setembre de 2014

  62 propostes per a una B30 més competitiva

  Aquest migdia, el Consell General de l’Associació Àmbit B30, reunit a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha aprovat un estudi que recull les 62 actuacions, 30 sobre el transport públic i 32 a la xarxa viària, que consideren prioritàries en matèria de mobilitat i infraestructures per afavorir el creixement i el desenvolupament econòmic del territori.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA