Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:31  |  29/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • ParticipantS GTSPORT ALLSTAR

  29 de maig de 2020

  GRAN TURISMO ALL STAR: CONFIRMATS TOTS ELS PILOTS QUE COMPETIRAN AMB CARLOS SAINZ

  La graella de sortida estarà formada per grans pilots de diferents categories, que s’han sumat al desafiament benèfic del pilot de Formula 1.

 • CFA Montmeló curs 2020-2021

  28 de maig de 2020

  EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DEL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS S'AJORNA AL MES DE JULIOL

   
  El Centre de Formació d'Adults de Montmeló (CFAM) de la G2M, ja té programada la nova oferta formativa pel nou curs 2020-2021. Atesa la situació actual i per tal d’evitar desplaçaments innecessaris, el període de preinscripció s’ajornarà al mes de juliol, però durant tot el mes de juny es poden realitzar consultes telefòniques. La matrícula s'obrirà el 2 de setembre
   
  Informació telemàtica
  De l’1 al 30 de juny S’oferirà atenció telefònica i telemàtica per donar...

 • Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló

  28 de maig de 2020

  LES MESURES I AJUTS A PARTICULARS I EMPRESES, CENTRA L'ENTREVISTA DE VALLÈS VISIÓ AMB L'ALCALDE

  L'entrevista setmanal que Vallès Visió emet cada setmana amb l'alcalde de Montmeló per tractar els temes de la crisi de la Covid-19, s'ha centrat aquesta vegada en les mesures, els ajuts i recursos que s'han pres, des del departament de promoció econòmica, per tal de pal·liar els problemes a particulars, autònoms i petites empreses.

 • Ajuts lloguer gent gran i ajuts lloger general (MITMA)

  28 de maig de 2020

  S'OBREN LES CONVOCATORIES DE LES SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A PERSONES GRANS I PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER EN GENERAL(MITMA).

  El 27 de maig s’han publicat les Resolucions TES/1097/2020 i la TES/1096/2020, de 19 de maig, per les quals s’obren les convocatòries, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, i per al pagament del lloguer en general (MITMA).
   
  Adjunten dos documents resum d’ambdues convocatòries i bases reguladores, elaborats per l’Oficina Comarcal d’Habitatge.

 • Desconnecta't de la cigarreta

  28 de maig de 2020

  L'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE LA METROPOLITANA NORD CONTINUA AJUDANT A DEIXAR DE FUMAR, TAMBÉ EN TEMPS DE COVID-19

  Durant aquest mesos, s’ha seguit fent seguiment telefònic i telemàtic dels pacients que havien iniciat el procés de deshabituació tabàquicaEn l’últim any, 10.700 persones de la Metropolitana Nord han aconseguit deixar de fumar  
  Els professionals d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord segueixen donant suport als pacients que volen deixar de fumar. Malgrat la situació causada pel SARS-CoV-2, des dels equips d’atenció primària es continua oferint suport als pacients que van...

 • Bosc del Cràter

  27 de maig de 2020

  EL CIRCUIT REP EL DISTINTIU ‘COMPROMÍS PER LA SOSTENIBILITAT TURÍSTICA BARCELONA BIOSPHERE’

  El traçat català forma part de l’oferta turística sostenible de Barcelona.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya, juntament amb 55 entitats més, ha rebut avui el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere com a reconeixement a la seva adhesió amb la que demostra el seu compromís cap a un turisme sostenible i responsable.

 • Els Cors Muts a la Barceloneta

  27 de maig de 2020

  DILLUNS 1 DE JUNY, FESTIU A MONTMELÓ

  Dilluns 1 de juny coincidint amb la celebració de la Segona Pasqua és un de les dates escollides a Montmeló com a festa local. La Segona Pasqua és una festa que se celebra de manera desigual a tot el país: com que és una festivitat d’elecció municipal, algunes poblacions fan festa i algunes altres no.

 • El Casal no s'atura

  27 de maig de 2020

  EL CASAL DE LA GENT GRAN NO S'ATURA

  Davant la situació actual d'aïllament físic i social a causa de la Covid-19, el Casal de la Gent Gran de Montmeló ofereix una cartera de serveis adaptada a la nova realitat, en la mirada posada en l'acompanyament a distància.

 • Promoció econòmica. Covid-19

  27 de maig de 2020

  PLA D'ACTUACIÓ DE PROMOCIÓ ECONÒMICA PER FER FRONT A LA CRISI DE LA COVID-19

  L’Ajuntament de Montmeló ha aprovat en el Ple del mes de maig un paquet de mesures per fer front a la crisi de la Covid-19 en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació.

 • Reobertura de la Deixalleria

  27 de maig de 2020

  REOBERTURA DE LA DEIXALLERIA DE MONTMELÓ EN EL SEU HORARI HABITUAL, A PARTIR DE L'1 DE JUNY

  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental reobrirà les deixalleries a partir de dilluns 1 de juny, amb els horaris habituals. Davant la reducció del nombre de contagis per la COVID-19, el Consorci, amb el consens dels ens consorciats, ha valorat la reobertura parcial dels espais i permetre la prestació d'aquest servei amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA