Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:43  |  28/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  26 de maig de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE ORDINARI DEL 29 DE MAIG DE 2018

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 29 de maig de 2018, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló, tindrà el següent ordre del dia:
   
  1.- APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES SEGÜENTS:SESSIÓ ORDINÀRIA: 24 D'ABRIL DE 2018SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA: 22 DE MAIG DE 2018 
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  2.- APROVACIÓ DEL PLA LOCAL D'INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL 
  ÀREA DE SERVEIS CENTRALS...

 • 10è aniversari del Trencadís

  24 de maig de 2018

  PARTICIPA EN LA MOSTRA FOTOGRÀFICA "SUPERANT BARRERES"

  El centre ocupacional El Trencadís de Montmeló enguany celebra el seu 10è aniversari. Entre altres activitats us proposem que participeu en la mostra de fotografia que volem fer amb motiu del nostre aniversari i que exposarem per la Festa Major al museu i el mes de juliol a la biblioteca municipal.

 • 13a Fira del Comerç, Artesania i Entitats de Montmeló

  24 de maig de 2018

  LA FIRA DEL COMERÇ TORNA A LA QUINTANA

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana.

 • Ajuntament de Montmeló

  23 de maig de 2018

  RESOLUCIONS DEL PLE EXTRAORDINARI URGENT DEL 22 DE MAIG DE 2018

  La sessió extraordinària i urgent del ple de l'Ajuntament realitzat el 22 de maig de 2018, a les 20.15 h, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntmaent, va acordar les següents resolucions:
   
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  1.- Renúncia al dret d'adquisició preferent participacions Circuits de Catalunya SL, en l'ampliació de capital - Aprovada pel vot favorable de l'alcalde i 11 abstencions (5 PSC, 5 ICV-EUiA-E i 1 ERC) 
  ÀREA D'URBANISME, MOBILITAT I MEDI AMBIENT
  2.- Rectificació...

 • Sol·licitud bonificacions Escola Bressol la Fireta

  23 de maig de 2018

  BONIFICACIONS PER A L'ESCOLA BRESSOL LA FIRETA CURS 2018-2019

  L'Ajuntament de Montmeló obre el termini per a sol·licitar les bonificacions relacionades amb l'estada o el menjador a l'Escola Bressol La Fireta.

   
  Es podrà sol·licitar la reducció de la tarifa atenent el nivell de renda familiar. Les persones beneficiàries han de viure i estar empadronades a Montmeló i han d'estar escolaritzades a l'escola bressol municipal.

 • Convocatoria subvencions lloguer

  22 de maig de 2018

  CONVOCATÒRIA DEL MINISTERI DE FOMENT DE SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DE LLOGUER ANY 2018

  Divendres 18 de maig es va publicar en el DOGC la RESOLUCIÓ GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018.

 • Horts de Cal Quico

  22 de maig de 2018

  MILLORES ALS HORTS MUNICIPALS DE CAL QUICO I DEL RAIGUER

  Horts de Cal Quico - A finals d'aquest mes de maig la brigada municipal iniciarà els treballs de construcció d'una tanca perimetral cinegètica d'un metre i mig d'alçada juntament amb tres portes d'accés, per tal d'evitar el pas d'animals i persones que no siguin els hortolans i així aconseguir una integració més natural i homogènia de l'entorn rural. També s'han habilitat en el pati de la finca tres taules amb bancs per a que els hortolans puguin gaudir en família de l'entorn.

 • Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

  21 de maig de 2018

  CONVENI ENTR INCASOL Y L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ PER A PROMOURE EL DESENVOLUPAMENT D'HABITATGE AMB PROTECCIÓ OFICIAL

  L’alcalde de Montmeló (Vallès Oriental), Antoni Guil, el secretari d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Carles Sala, i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, van signar el passat 18 de maig un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial al municipi de Montmeló.

 • Escola Municipal de Música - Preinscripció Curs 2018-2019

  21 de maig de 2018

  L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA OBRE EL PERÍODE PREINSCRIPCIÓ PER AL NOU CURS 2018-2019

  Del 21 de maig a l'1 de juny,  s'obre el període de preinscripció del curs 2018-2019, a l'Escola Municipal de Música. Les preinscripcións es realitzen a la mateixa Escola de Música, en horari d'atenció al públic, de 16 a 21 hores

   
  L'oferta és molt àmplia i les edats van des dels 2 anys que poden cursar sensibilització músical, fins als adults, que poden inscriure's a la coral de gospel o als cursos de música per adults en grup-. Altres assignatures van des del llenguatge musical,...

 • Aparcament zona pavelló

  21 de maig de 2018

  ENJARDINAMENT DE L'APARCAMENT DEL PAVELLÓ

  Entre els mesos de maig i juny, el Servei de Manteniments i Obres de l'Ajuntament durà a terme l'enjardinament de la zona del nou aparcament situat a la part posterior del pavelló municipal.
   
  Aquesta actuació es realitzarà en dues fases. La primera, a finals del mes de maig, serà la zona tocant el pavelló on s'ha de realitzar un moviment de terres i enderroc de les escales existents. Es realitzarà una plantació de photinia delimitant el pavelló amb un acabat de pedra.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA