Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:19  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Fòrum Jove de Montmeló

  18 de desembre de 2018

  ELS JOVES TENEN UNA CITA AL FÒRUM JOVE DE MONTMELÓ

  Dijous 20 de desembre, a les 19 hores, els joves de Montmeló, estan convidats a assistir al Fòrum Jove per tal de dir la seva sobre el Pla de Joventut.

 • Taxa d’atur novembre 2018

  18 de desembre de 2018

  L'ATUR BAIXA UN 2,01% AL NOVEMBRE

  El comportament de les xifres d’atur en el mes de novembre que acabem de tancar ha estat a l’alça al Baix Vallès, al Vallès Oriental, a Catalunya i a la resta de l’estat espanyol.

 • Passmuseum: Museu Municipal de Montmeló

  18 de desembre de 2018

  EL MUSEU DE MONTMELÓ OFERTA EL “PASSMUSEUM”

  Enguany, en el marc de la doble celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i de l’Any del Turisme Cultural promogut per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, el Museu de Montmeló ha impulsat, juntament amb el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, el Museu Thermalia de Caldes de Monbui, el Museu de Granollers i el Museu Abelló de Mollet del Vallès, un programa d’activitats d’abast comarcal que gaudeix del recolzament del Servei de Turisme...

 • Ple extraordinari 18 desembre 2018

  17 de desembre de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI DEL 19 DE DESEMBRE DE 2018

  La sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Montmeló, que es farà dimecres 19 de desembre de 2018, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, comptarà amb el següent ordre del dia:
   
  ÀREA DE SERVEIS CENTRALS I ECONOMIA
  1- Aprovació de l'expedient de modificació de Pressupost 4/20182- Aprovació inicial del Pressupost General de la Coorporació per l'any 2019, integrat pel Pressupost de l'Ajuntament i Can Dodras: bases d'execució, plantilla i relació...

 • Campanya escolar de civisme

  16 de desembre de 2018

  CAMPANYA ESCOLAR DE CIVISME

  Els escolars de primària de Montmeló, han rebut aquesta setmana l'auca del civisme. L'objectiu és que els infants del municipi participin en un concurs sobre el tema del civisme.

  Es tracta que fotografien actes cívics i incívics i que enviïn aquestes imatges al correu: civisme@montmelo.cat. És un concurs bàsic i divertit que tracta de conscienciar el públic infantil de quesi totes les persones ens comportem de manera cívica, la convivència serà millor.

 • Nou curs de català 2019

  15 de desembre de 2018

  NOU CURS DE CATALÀ PER AL 2019

  Els cursos de català per a adults que es fan arreu de la comarca han finalitzat a mitjans de desembre. És per això que del 18 al 21 de desembre es faran inscripcions a l'Ajuntament per als cursos trimestrals previstos de gener al març dels diferents nivells de llengua.

 • Els grups de català fan la nadala al Museu de Montmeló

  14 de desembre de 2018

  ELS GRUPS DE CATALÀ FAN LA NADALA DEL MUSEU DE MONTMELÓ

  Els alumnes de català de l'Elemental 1 i del Grup de Conversa visiten el Museu per assistir al taller de nadales sobre la imatge del vitrall que hi ha l'església de Santa Maria de Montmeló. 
   
  Oficina de Català de Montmeló - A partir d'un petit espectacle teatralitzat, els assistents poden entendre l'antic ofici de vidrier, que data de fa més de 3000 anys,el significat de la tria de colors en els vitralls i l'elaboració de rosasses segons els canvis de cada època, des de la riquesa de...

 • Exposició "Els principis del cinema"

  14 de desembre de 2018

  ELS ALUMNES DE 3r B DE L’INS MONTMELÓ AL MUSEU

  Del 17 al 21 de desembre el Museu de Montmeló acollirà una exposició dedicada als orígens del cinema organitzada pels alumnes de 3r B de l'INS Montmeló.
   
  L’exposició, que presentarà els principals invents i inventors del setè art, s’inaugurarà el dilluns 17 de desembre a les 6 de la tarda i estarà oberta dilluns i dimarts de 9:00 h a 13:30 h i de 15:00 h a 17:00 h; dimecres i dijous de 9:00 h  13:30 h i divendres de 9 a 12:30 h.

 • Montmeló amb la Marató de TV3

  13 de desembre de 2018

  UN ANY MÉS, MONTMELÓ ES MOU PER LA MARATÓ

  El càncer tornarà a protagonitzar La Marató de TV3, que es farà el 16 de desembre. Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

 • Mediació d’habitatges buits per a lloguer assequible

  12 de desembre de 2018

  TENS UN PIS BUIT? VOLS LLOGAR EL TEU PIS AMB GARANTIES I SEGURETAt? BUSQUES UN PIS PER LLOGAR?

  Mitjançant la Xarxa de Mediació pel Lloguer Social de la Generalitat de Catalunya, integrada dins la Brosa comarcal d'Habitatge s'ofereix un servei gratuït de mediació entre persones propietàries d'habitatges i persones que busquen habitatge en règim de lloguer, cercant la millor opció per ambdues parts, i oferint tots els mitjans necessaris i adients per formalitzar un acord mitjançant el contracte de lloguer.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA