Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:24  |  18/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • España ingobernable, amb Alberto San Juan

  15 de febrer de 2018

  ALBERTO SAN JUAN ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'ESPECTACLE "ESPAÑA INGOBERNABLE

  Després del pas per l'escenari de la Polivalent de Quim Masferrer i el Sevilla, el més de març s'obrirà la programació de la sala amb l'actor Alberto San Juan. Sota el títol de España ingobernable, San Juan i Fernando Egozcue (guitarra) alcen la veu amb textos i cançons en relació al que vivim actualment al nostre país.

 • Consell de Poble de Montmeló

  15 de febrer de 2018

  PRIMER PLENARI DEL CONSELL DE POBLE, DIJOUS 22 DE FEBRER

  Dijous 22 de febrer a les 19 hores al Centre de Formació i Recursos G2M se celebrarà el primer plenari del Consell de Poble.
   
  El Consell de Poble es planteja com l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del poble i, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

 • Urban Innovative Actions

  15 de febrer de 2018

  PROJECTE EUROPEU SOBRE LA QUALITAT DE L'AIRE - UIA

  L'Ajuntament de Montmeló conjuntament amb els municipis que formen la ZQA2 del Vallès Oriental i liderats per l'ajuntament de Granollers, han acordat formar part d'un projecte a presentar a la tercera convocatòria de l'Urban Innovative Actions per a tecnologies i procediments innovadors.

 • Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

  14 de febrer de 2018

  SEGON TALLER FORMATIU PER A ENTITATS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 • Horts de Cal Quico

  14 de febrer de 2018

  CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN L'ADJUDICACIÓ D'UNA PARCEL·LA DELS HORTS DEL RAIGUER I DE CAL QUICO

  Des de l'1 i fins al 28 de febrer, l'Ajuntament de Montmeló obre la convocatòria per a l'adjudicació de parcel·les a la zona d'horts municipals del Raiguer i de Cal Quico.
   
  Després de concedir totes les parcel·les de l'anterior llista d'espera, s'obre un període d'un mes per a les persones interessades a accedir a una de les parcel·les que encara queden disponibles.

 • Les tradicions funeràries romanes. Visita Avis Savis, novembre 2017

  13 de febrer de 2018

  VIU LA TEVA HISTÒRIA

  Com cada any l'Oficina de Català i el Museu de Montmeló han organitzat un programa conjunt d'activitats adreçat als alumnes dels cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística i al col·lectiu dels Avis Savis del Casal d'Avis de Montmeló.

 • Conveni de col·laboració amb l'associació In via

  12 de febrer de 2018

  PROJECTE DE SUPORT A LES NECESSITATS BÀSIQUES DE LES FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

  L'Ajuntament va signar un conveni de col·laboració amb l'associació In via dins el marc del Projecte de suport a les Necessitats Bàsiques de les Famílies en Situació de Vulnerabilitat, any 2017.

 • L'atur a Montmeló desembre 2008-2018

  12 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

 • Taller d'arqueologia a Mons Observans

  11 de febrer de 2018

  VOLS FER D'ARQUEÒLEG? EL 18 DE FEBRER PODRÀS SER-HO A MONS OBSERVANS

  Qui no ha somniat de furgar la terra i descobrir-hi un objecte antic? A Mons Observans la canalla ho pot fer aprenent els mètodes dels arqueòlegs mentre els grans visiten les restes d'un palau romà.

  Aquesta és la principal el taller que es realitzarà diumenge 18 de febrer al jaciment romà de Mons Observans. A les 11, a les 12 i a les 13 hores, les famílies podran gaudir d'una bona estona de coneixement, aprenentatge i també diversió.

 • Moreres del carrer de Miquel Biada

  9 de febrer de 2018

  TRASPLANTAMENT I TALA DE LES MORERES DEL CARRER MIQUEL BIADA

  Amb l'inici de la primera fase de les obres d'integració de la llosa del soterrament, aquest dilluns 12 de febrer, s'actuarà en l'arbrat del carrer Miquel Biada.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA