Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:32  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Oferta d'ocupació municipal

En aquesta pàgina trobareu els edictes i els anuncis que publiquen els municipis al BOPB, al DOGC, al BOE i al DOUE relatius a:

  • Els processos selectius de personal d'accés lliure: les ofertes, les convocatòries i les altres publicacions relacionades, dels processos en curs.
  • Les licitacions dels contractes administratius amb el procediment d'adjudicació obert, així com les seves adjudicacions.
  • Les subvencions, els ajuts, les beques i els premis amb el termini de presentació de sol·licituds obert. També hi trobareu les concessions que hagin estat publicades.

La informació referent als processos selectius apareix a la llista fins a sis mesos després de la darrera publicació.


La informació de les licitacions i de les subvencions estarà exposada fins a set dies després de la finalització del termini de presentació d'ofertes o de sol·licituds. Una vegada han estat adjudicades o realitzada la concessió, respectivament, tornen a aparèixer i es mantenen a la llista durant el mes en curs en què s'ha publicat i el mes següent.

 

Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO) Diputació de Barcelona

 

 

Data de publicació Nom
4/11/2019 Procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de treballadors/es familiars i auxiliars de geriatria per a l'Ajuntament de Montmeló i Residència Can Dotras.
8/10/2019 Procés selectiu per a la provisió amb caràcter interí d’un lloc de tècnic/a en informàtica i creació d’una borsa de treball
2/10/2019 Procés selectiu per a l’accés a tres places d’agent de la policia local com a funcionari de carrera i creació d’una borsa de treball.
2/10/2019 Oferta pública d’ocupació 2019
2/9/2019 Procés de selecció de persones a contractar en el marc del Pla d'Ocupació Local 2019
15/5/2019 Procés selectiu per a la creació/ampliació d’una borsa de treball de monitors/es d’activitats fisicoesportives i de lleure
28/3/2019 Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball controladors/es d’accés i una borsa de treball d’informadors/es.
28/3/2019 Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball d’operaris/es i una borsa de treball d’oficials de brigada.
28/2/2019 Bases del procés selectiu per la creació d’una borsa de treball d’auxiliars de la llar i una altra borsa de treball d’operaris/es de neteja d’edificis.
7/1/2019 Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de personal administratiu
7/1/2019 Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de conserges
27/9/2018 Procés de selecció per la contractació interina d'un/a professor/a de música especialitat violoncel per l'Escola Municipal de Música
12/6/2018 Procés selectiu per contractar amb caràcter interí dos professors/es pel Centre de Formació d'Adults
4/4/2018 Convocatòria per la creació d'una borsa de treball de monitors/es d'activitats fisicoesportives i lleure per a l'àrea de serveis a les persones de l'ajuntament de Montmelò mitjançant el sistema de concurs.
28/2/2018 Procés selectiu per la creació d'una borsa de treball d'auxiliars de geriatria per l'Ajuntament de Montmeló i Residència Can Dotras.
24/1/2018 Procés selectiu per cobrir interinament una plaça d' Enginyer/a
27/5/2016 Bases generals processos selectius per a la creació d'una bossa de treball

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA