Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:23  |  14/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Reunió entre els ajuntaments del Consorci del Besòs

  13 de desembre de 2019

  REUNIÓ DELS AJUNTAMENTS QUE CONFORMEN EL CONSORCI DEL BESÒS

  L'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez ha assistit avui divendres 13 de desembre, a la reunió convocada amb la resta d'ajuntaments que conformen el Consorci Besòs-Tordera, per tal de cercar un compromís i un pla de xoc per a recuperar la biodiversitat del riu Besòs.

 • Mercat Solidari

  13 de desembre de 2019

  PARADETA SOLIDÀRIA PER LA CAMPANYA CAP INFANT SENSE REGAL!

  Un any més,  l’alumnat de 3r de l’ESO de l’INS Montmeló muntarà una paradeta de venda de decoració nadalenca per recaptar diners per la campanya “A Montmeló, cap infant sense regal”. L’any passat van recollir 1.084 € que es destinaran a la campanya d’aquest any.

 • Ajuntament de Montmeló

  13 de desembre de 2019

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI DEL 17 DE DESEMBRE DE 2019

  La sessió Extraordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 17 de desembre de 2019, a les 20:00 hores (segona convocatòria a les 20:30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, comptarà amb el següent ordre del dia:
   
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  1.- APROVACIÓ EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DEL PRESSUPOST 4/2019 2.- APROVACIÓ INICIAL PRESSUPOST GENERAL DE LA CORPORACIÓ PER L'ANY 2020 INTEGRAT PEL PRESSUPOST DE L'AJUNTAMENT I CAN DOTRAS, BASES D'EXECUCIÓ, PLANTILLA...

 • Alerta per vent

  13 de desembre de 2019

  COMUNICAT D'ACTIVACIÓ DEL VENTCAT EN FASE D'ALERTA

  Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'ALERTA.

 • Circuit de Barcelona-Catalunya

  12 de desembre de 2019

  BALANÇ DE TEMPORADA 2019 I CALENDARI 2020 DEL CIRCUIT

  Durant el 2019, el Circuit ha tingut un 87% d’ocupació i 576.891 espectadors. El calendari esportiu 2020 tindrà 19 esdeveniments.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya acomiada una altra temporada al màxim rendiment de la qual han gaudit milers de persones, i ho corroboren les xifres. Abans de tancar el curs esportiu, el traçat català ha fet balanç de l'any i ha revelat el calendari esportiu del 2020, amb novetats significatives.

 • Exposició de la història del cinema

  12 de desembre de 2019

  EXPOSICIÓ DE LA HISTÒRIA DEL CINEMA AL MUSEU MUNICIPAL DE MONTMELÓ DE L’ALUMNAT DE 3R B DE L’INS MONTMELÓ

  La recaptació servirà per llogar l’equipament per filmar un curtmetratge
   
  El passat dia 10 de desembre es va inaugurar al Museu Municipal de Montmeló una exposició sobre el pre-cinema i la història del cinema. El Museu ha cedit els seus espais a l’alumnat de 3r B de la ESO del Institut de Montmeló, que han estat els organitzadors i gestors de l’activitat.

 • Bibliopati1

  12 de desembre de 2019

  INAUGURACIÓ DE L’ESPAI BIBLIOPATI A L’ESCOLA PAU CASALS

  L’antiga escola del conserge de l’escola s’ha convertit en un espai de lectura per a l’alumnat de l’escola.
   
  Dimarts 11 de desembre, l’alcalde, el regidor d’educació i la comunitat educativa de l’escola Pau Casals, han inaugurat el Bibliopati, espai on a més de llegir llibres, també es faran altres activitats.

 • Peixos morts a l'aigua. AJ Montcada

  12 de desembre de 2019

  EL CONSORCI OBRE EXPEDIENT A L'EMPRESA SINISTRADA A MONTORNÈS

  Tècnics del Consorci, en coordinació amb l’ACA i altres administracions, ja estan treballant per conèixer l’abast de l’afecció ambiental
   
   
  Consorci Besòs Tordera- Des del Consorci Besòs Tordera, i en coordinació amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) -que ha declarat avui l’emergència per actuar a la conca del riu Besòs-, ja s’ha començat a treballar per conèixer l’abast de l’incendi que ahir va cremar una fàbrica de reciclatge i recuperació de dissolvents...

 • Fira de Nadal 2019

  11 de desembre de 2019

  TOT A PUNT PER A UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL

  Aquest dissabte 14 de desembre se celebrarà la vuitena edició de la Fira de Nadal de Montmeló amb novetats com la desfilada de diferents establiments i el sorteig de vals de compra. La fira es realitzarà al llarg del carrer Major.

  Després de l'edició especial de la Fira de Nadal de l'any passat que va coincidir amb els actes d'obertura de la llosa del soterrament, enguany torna la Fira de Nadal amb un format que combina tradició i novetats.

 • Voltes solidàries

  11 de desembre de 2019

  EL PROPER DIUMENGE, LES VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUIT

  La 12a edició de l’activitat permet realitzar voltes per la pista amb vehicle particular, amb un GT o amb bicicleta per recaptar fons per a La Marató de TV3.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA