Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:22  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Pere Rodrígues presta jurament del càrrec

  9 d'agost de 2018

  VISUALITZA ELS PLENS DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ

  Des del mes d'octubre de 2014  les sessions plenàries de l'Ajuntament de Montmeló són gravades en vídeo i penjades junt amb l'acta d'aquests plens. La ruta a seguir en el web municipal és : Seu Electrònica --> Informació Oficial--> Ple Municipal ( clicant sobre el títol del Ple- en negreta- s'accedeix al vídeo i clicant sobre Acta Ple - en vermell- a l'Acta de dit Ple.
   Des del mes de maig de 2017 la gravació i edició d'aquests vídeos la fa Vallès Visió

  Amb la finalitat...

 • 9 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 se celebrarà la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa seran les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats comencen un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 és l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que tindrà lloc als jardins de la Torreta, a les 20 hores, dilluns...

 • El tràmit

  8 d'agost de 2018

  PREESTRENA DE L'OBRA TEATRAL "EL TRÀMIT" A LA POLIVALENT

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, protagonitzaran la preestrena de l'obra "EL tràmit",  diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent
   
  Aquesta preestrena és fruit de l'acord entre l'Ajuntament i la companyia, per a fer la residència dels assajos a la Polivalent. Posteriorment l'obra s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona.

 • Plataforma tutriesmontmelo.cat

  8 d'agost de 2018

  CONTINUA EN MARXA LA PLATAFORMA DE VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

  Un cop introduïdes les més de 500 paperetes de votació presencial als pressupostos participatius, s'obre la plataforma electrònica tutriesmontmelo.cat per tal que, en el termini, de dos mesos la ciutadania de Montmeló major de 16 anys, pugui votar cinc projectes, entre les vint propostes seleccionades previament.

 • Tríptic sobre la tinença i protecció d'animals

  7 d'agost de 2018

  MESURES PER ACONSEGUIR UNA TINENÇA D'ANIMALS DE COMPANYIA MÉS RESPONSABLE

  Al mes de març de 2015 va ser aprovada la nova Ordenança Municipal sobre la Tinença i Protecció d'animals. Amb ella es va garantir una tinença responsable dels animals per aconseguir un bon nivell de convivència entre ells i les persones, assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, i preservar tant la seva salut i seguretat com la de les persones.

 • Foto de grup de les persones guaronades

  6 d'agost de 2018

  58 FOTOGRAFIES S'HAN PRESENTAT AL CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR 2018

  El concurs fotogràfic de Festa major organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia, ha tingut gran participació i molt nivell. Un total de 58 obres fotogràfiques s'han presentat en les dues categories del concurs

  Aquest record de participacions consolida aquest concurs com una activitat que desperta molt d'interès en la localitat. A més la qualitat de les fotografies presentades ha estat un handicap a l'hora que el jurat donés el veredicte final.

 • M.Jesús Prieto (regidora de Salut) i Pere Rodríguez (alclade) amb membres de la Policia Local a la presentació de la campanya #pelsvalents

  6 d'agost de 2018

  MONTMELÓ AMB ELS VALENTS

  La Policia Local de Montmeló s’ha adherit a la campanya que, amb l’eslogan #pelsvalents, està recollint fonts per tal de fer realitat el SJD Pedriàtic Càncer Center Barcelona, que serà el centre d’Oncologia Pedriàtica més gran d’Europa.

 • Deixalleria municipal de Montmeló

  5 d'agost de 2018

  DURANT L'ESTIU, FES SERVIR LA DEIXALLERIA

  L'època estival és moment propici de canvis i reformes a la llar. Això comporta desfer-se d'objectes i petits estris domèstics. L'opció més adequada és portar-los a la Deixalleria.

 • Seguretat a les platges

  5 d'agost de 2018

  GAUDEIX D'UN BANY SEGUR

  Amb l’inici de la temporada de bany a platges, piscines i aigües interiors, el Govern posa a punt el dispositiu de prevenció i seguretat per tal de garantir un gaudi segur del bany a tothom.

 • Ajuntament de Montmeló

  4 d'agost de 2018

  EL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC SETMANAL SORTIRÀ ELS DIES 9 I 23 D'AGOST

  EL butlletí digital setmanal amb les notícies del web municipal deixarà de publicar-se els dijous 2 i 16 d'agost.

  El 9 d'agost es realitzarà un butlletí especial per a informar sobre les activitats que s'organitzaran durant els dies 13, 14 i 15, amb motiu de la Festa de la Patrona de Montmeló (Santa Maria). La darrera setmana d'agost el butlletí tornarà a la seva periodicitat setmanal.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA