Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:27  |  10/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • El Toc

  9 de juliol de 2020

  Casal d'Estiu al Servei Socioeducatiu “EL TOC”

  Enguany hi assisteixen 55 infants, entre 6 i 16 anys, repartits en 6 grups tot seguint les recomanacions sanitàries i de protecció civils aprovades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on determina un màxim de 10 infants per grup. Cada grup assisteix 2 dies a la setmana durant 2 hores.

 • Tostada mexicana, la tapa guanyadora del 8è circuit de tapes de Montmeló

  9 de juliol de 2020

  Gran participació de públic durant la 8a edició del Circuit de Tapes

  De 2 al 5 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la vuitena edició del Circuit de Tapes. Més de 300 persones van tastar les tapes dels 13 establiments participants i van triar com la millor la tapa "La Tostada Mejicana" del bar "Nahias".

 • Aquest any, més que mai: mulla't per l'esclerosi múltiple

  9 de juliol de 2020

  Diumenge 12 de juliol, Montmeló es mulla per l'Estefanía

  Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge 12 de juliol i la recaptació de la venda d'entrades d'aquest dia anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. 
   
  Pots mullar-te de moltes formes. Pots adquirir un producte Mulla't, fer un donatiu, crear un repte o fer una transferència bancària. També pots fer-te soci/a des de www.fem.es/soci.

 • Interior del Museu Municipal de Montmeló

  9 de juliol de 2020

  El patrimoni històric de Montmeló a Vallès Visió

  El passat dijous 2 de juliol es va emetre per Vallés Visió el programa Visions, que en aquesta ocasió es va centrar en presentar diferents espais essencials  per comprendre la cultura i el patrimoni del Baix Vallés. Uns dels espais que el programa ha destacat han estat el Museu Municipal de Montmeló, el Mons Observans, l’Església de Santa Maria de Montmeló i la Fàbrica Cucurny. Visualitza el programa Visions aquí:   

 • Subvencions per a la rehabilitacio d'edificis

  9 de juliol de 2020

  Subvencions per a la rehabilitació d'edificis

  El 6 de juliol es van publicar les bases reguladores per a la subvenció de la rehabilitació d'edificis residencials. Des del 7 de juliol està oberta la convocatòria per presentar la sol·licitud d'aquests ajuts.
   
  Quin és el termini per presentar la sol·licitud?
  El termini de presentació comença a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució de la convocatòria, el 7 de juliol de 2020 i s’estén fins al 18 de setembre de 2020.

 • Joan Rione

  6 de juliol de 2020

  Nova edició de Les Nits d'Estiu a la Romana al Mons Observans

  Aquest divendres 10 de juliol es donarà el tret de sortida al programa de les Nits d'Estiu a la Romana a Mons Observans, que enguany arriba a la vuitena edició.

 • Beques i ajuts escolars

  3 de juliol de 2020

  Aprovades les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs 2020-2021

  L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria i compleixin els requisits establerts en aquestes Bases.

 • Acte de reconeixement i homenatge (Covid-19)

  2 de juliol de 2020

  Montmeló realitza un acte de reconeixement a les persones i empreses que han col·laborat en primera línia durant la crisi de la Covid-19

  A l'acte de reconeixement realitzat als jardins de la Torreta dimarts 30 de juny han participat unes 200 persones, entitats i empreses així com tot el consistori municipal. L'acte també ha servit per retre homenatge a les víctimes de la Covid-19.

 • 28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI

  2 de juliol de 2020

  L'Ajuntament de Montmeló s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI

  El Ple de l'Ajuntament celebrat dimarts 30 de juny va aprovar, a proposta de Canviem Montmeló i amb el consens de la resta de grups que composen el Ple Municipal, la moció d'adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI (pobles i ciutats per la diversitat afectiva, sexual i de gènere) amb l’objectiu de lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la intersexobòfia i la bifòbia de manera quotidiana i des dels diversos àmbits de la política local.

 • Teatre Musical

  2 de juliol de 2020

  El Casal de la Gent Gran reprèn les activitats presencials

  Comença el Casalet d'Estiu de la Gent Gran de Montmeló. De l'1 al 23 de juliol es reprenen les activitats de manera presencial del Casal de la Gent Gran. Enguany comptaran amb tres tallers: teatre musical, psicomotricitat i jocs cognitius.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA