Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

13:48  |  03/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Creu Rpja Respon

  16 d'abril de 2020

  EL PROGRAMA "CREU ROJA RESPON" OFEREIX SUPORT PSICOSOCIAL DAVANT EL COVID-19

  El Pla "Creu Roja Respon" enfront de l'COVID-19 té la finalitat d'atendre 1.350.000 persones durant dos mesos. El suport psicosocial és una de les seves línies d'intervenció. La trucada és anònima i gratuïta. L'horari d'atenció a el públic és de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

 • Associació Espanyola Contra el Càncer

  15 d'abril de 2020

  ATENCIÓ AL DOL DES DE L'ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER

  El dol és un procés natural sempre que es cuidin les necessitats emocionals que l'envolten. Però avui, i com a conseqüència de la situació d'alerta sanitària i alarma a casa nostra per COVID-19, aquest procés s'ha vist completament alterat.

 • #cadacasaesunmon

  15 d'abril de 2020

  CADA CASA ÉS UN MÓN. SUPORT EMOCIONAL A TRAVÉS D'INTERNET

  Una cinquantena de professionals han creat una línia d'atenció personalitzada, que s'adapta a cada demanda i que han batejat amb el nom de Cada Casa És Un Món, per oferir suport emocional a través d'internet.
   
  Es tracta d'un grup de més de 50 psicòlegs i psiquiatres que treballen conjuntament de manera voluntària oferint atenció telemàtica a totes aquelles persones que ho necessiten.

 • App GestioEmociona

  14 d'abril de 2020

  ES CREA UNA APP PER AVALUAR LA SATUT EMOCIONAL A CAUSA DEL CONFINAMENT

  Salut crea una aplicació per ajudar a la ciutadania en la gestió i la millora de la seva salut emocional en el context generat per la pandèmia de la Covid 19  Salut crea una aplicació per ajudar a la ciutadania en la gestió i la millora de la seva salut emocional en el context generat per la pandèmia de la Covid 19. L’aplicació permet avaluar l’estat emocional a través d’un test. Un equip de psicòlegs del SEM donarà suport a les persones que ho necessitin. L’App disposa de...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA