Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:27  |  03/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

  13 de maig de 2020

  TELEGRAM, NOU CANAL DE COMUNICACIÓ DE L’ATENEU COOPERATIU DEL VALLÈS ORIENTAL

  L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha ampliat els seus canals de comunicació creant un nou espai a Telegram. Des de ja fa unes setmanes, el canal de difusió de Telegram de l’Ateneu vallesà comparteix formacions, activitats, notícies i esdeveniments que organitzen.
   
  Es tracta d’un canal unidireccional per rebre al mòbil o a la tauleta les darreres novetats de l’Ateneu i poder estar-ne al dia de l’activitat que realitza.

 • Infograma ajut

  30 d'abril de 2020

  EL 30 D'ABRIL JA ES PODRÀ TRAMITAR L'AJUT EXTRAORDINARI DE 200€ PER A PERSONES AFECTADES PER LA SITUACIÓ DE CRISI OCASIONADA PER LA COVID-19

  El Govern de la Generalitat ha aprovat una prestació d’urgència per a subministraments bàsics per a persones afectades per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19. Es tracta d’un ajut d’un únic pagament de 200€ que podran sol·licitar les persones treballadores afectades per un ERTO, les persones treballadores amb contracte temporal que han estat acomiadades i també les persones treballadores per compte propi.

 • OMIC

  30 d'abril de 2020

  SI TENS DUBTES SOBRE CONSUM, INFORMA'T DES DE CASA

  Com ja és sabut, les diferents oficines d'atenció directa a la ciutadania ubicades a l'Ajuntament de Montmeló, romanen tancades físicament al públic, des del 16 de març. Però la ciutadania pot efectuar tràmits, consultes i gestions de manera no presencial, a través del telèfon, del web o del correu electrònic corresponent.

 • PIMEC

  16 d'abril de 2020

  PIMEC OFEREIX UNA NOVA WEB DE CONSULTA PER A EMPRESES I AUTÒNOMS

  PIMEC, patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, ha creat un web específica informativa COVID19 sobre totes les mesures, normatives i protocols de suport que s'han aprovat per part dels Governs.
   
  Aquest web s'actualitza cada dia amb totes les novetats i interpretacions jurídiques dels recursos que es posen a l'abast de les pimes i els autònoms del nostre País.

 • Que-es-la-FUE

  16 d'abril de 2020

  LA FUE OFEREIX UN SERVEI D'ATENCIÓ DIGITAL A EMPRESES, AUTÒNOMS I PROFESSIONALS

  La FUE, Finestra Única Empresarial, és l'espai físic i virtual on fer totes les gestions necessàries per desenvolupar una activitat ecònomica, amb independència de l'Administració responsable.

 • Whatsapp SLO

  8 d'abril de 2020

  EL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ PER WHATSAPP AMB LES PERSONES USUÀRIES DEL SERVEI

  A principis de març es va incorporar una nova tècnica al Departament de Promoció Econòmica per donar una atenció molt més individualitzada i reforçar l’ajuda a les persones amb més problemes d’ocupabilitat.

 • Alta com a demandant d'ocupació

  2 d'abril de 2020

  INFORMACIÓ D’INTERÈS PER A LES PERSONES A L’ATUR

  Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’ha obert un nou procediment per a que les persones que s’hagin quedat a l’atur i no hagin estat mai apuntades puguin inscriure’s, doncs l’atenció presencial a les seves Oficines de Treball de la Generalitat s’ha suspès.
   
  La inscripció es pot fer de forma telemàtica, per internet, emplenant el formulari que es pot trobar al web del SOC o bé per telèfon, trucant gratuïtament al 900 800 046.

 • Línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus

  2 d'abril de 2020

  NOVA LÍNIA D’AJUTS PER A AUTÒNOMS

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC),  ha posat en marxa un ajut econòmic de fins a 2.000 € per a les persones treballadores autònomes –persona física-, que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes del coronavirus en la seva activitat econòmica, i sempre que figurin d'alta en activitats de les que les autoritats sanitàries han decretat el tancament i no...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA