Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:47  |  03/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Lliurament dels diners de la venda de mascaretes del Calidoscòpia

  30 de juliol de 2020

  La Fundació Hospital de Granollers rep els diners recollits per la venda de les mascaretes de Calidoscòpia

  El passat divendres 24 de juliol, l'Ajuntament de Montmeló va donar els 1-806 € recollits de la venda de mascaretes solidàrias durant la festa del Calidoscòpia.

 • La cultura és segura

  30 de juliol de 2020

  Montmeló amb "La cultura és segura"

  Amb la pandèmia de la Covid-19 s'han produït una sèrie de canvis, obligats per la situació sanitària, en les maneres de fer en la vida diària de les persones. Aquests canvis han tingut una especial incidència en el consum cultural, en tots els seus àmbits.

 • Ajuntament de Montmeló 2020

  28 de juliol de 2020

  Resolucions del Ple telemàtic del 28 de juliol de 2020

  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- APROVACIÓ DE LES FESTES LOCALS ANY 2021. Aprovat per unanimitat3.- SOL·LICITUD DE CONVENI PER A L'ANY 2021 ENTRE EL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L'ORGANISME AUTÒNOM RESIDÈNCIA CAN DOTRAS.  Aprovat amb 9 vots favorables (6 PSC, 2 FEM, 1 ERC) i 4 abstencions (4 Canviem Montmeló) 
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA. Regidoria Participació Ciutadana , bon govern i transparència
  4.- APROVACIÓ DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ...

 • Mesures restrictives

  20 de juliol de 2020

  Preguntes sobre les mesures restrictives per la Covid-19 a Catalunya

   El Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública, i d'adopció de mesures urgents per fer front al risc de brots de la COVID-19, estableix les mesures de limitació a l'activitat, el desplaçament de les persones i la prestació de serveis en determinats àmbits territorials, en els casos d’aquests brots.

 • Posa't la mascareta

  9 de juliol de 2020

  Noves mesures en l'ús de la mascareta

  La resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, estableix noves mesures en l'ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19.

 • testimoniem la pandèmia

  6 de juliol de 2020

  Testimoniem la pandèmia. Recollida de documentació sobre la Covid-19 a Montmeló

  El Museu i l’Arxiu Municipal de Montmeló fan una crida a la ciutadania perquè facin arribar tota mena d’evidències documentals sobre aquest moment excepcional que estem vivint que permetran  preservar i entendre millor els efectes actuals a les generacions futures.
   
  Amb aquesta iniciativa es vol incentivar un procés de documentació proactiva que permeti disposar en un futur d’una memòria social directament construïda per la ciutadania.

 • Acte de reconeixement i homenatge (Covid-19)

  2 de juliol de 2020

  Montmeló realitza un acte de reconeixement a les persones i empreses que han col·laborat en primera línia durant la crisi de la Covid-19

  A l'acte de reconeixement realitzat als jardins de la Torreta dimarts 30 de juny han participat unes 200 persones, entitats i empreses així com tot el consistori municipal. L'acte també ha servit per retre homenatge a les víctimes de la Covid-19.

 • Font reoberta

  2 de juliol de 2020

  A partir de demà divendres es reobren les fonts públiques

  Aquest divendres 3 de juliol, Montmeló tornarà a posar en funcionament les fonts públiques que es van tancar per qüestions de salut amb motiu del Coronavirus.
   
  Un cop enllestides les tasques de neteja i desinfecció es tornar a obrir totes les fonts públiques i les de les zones d'esbarjo per a gossos.

 • Ajuntament de Montmeló 2020

  1 de juliol de 2020

  Resolucions de l'ordre del dia del Ple Ordinari del 30 de Juny de 2020

   1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA ANTERIOR: 26 DE MAIG DE 2020. No es vota 2.- APROVAR L'INCREMENT DE LES TARIFES URBANES DEL SERVEI D'AUTOTAXI - ANY 2020. Aprovat per unanimitat3.- MODIFICACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. Aprovat per unanimitat4.- APROVACIÓ MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL NUM. 26. Aprovat amb 9 vots favorables (6 PSC, 2 FEM, 1 ERC) i 4 abstencions (4 Canviem Montmeló)5.- SOL·LICITUD DE PRORROGA CONVENI PER...

 • Informe Montmeló Covid-19

  30 de juny de 2020

  L'Ajuntament presenta l'Informe de gestió de l'acció municipal durant la crisi de la Covid-19

  L'Ajuntament presenta a la ciutadania l'informe sobre la gestió portada a terme durant la crisi de la Covid-19, en els mesos de març, abril i maig.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA