Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:53  |  18/08/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Festa de la Patrona 2019

  13 d'agost de 2019

  FESTA DE LA PATRONA

  Un any més, els dies 14 i 15 d’agost, Montmeló es vesteix de Festa Major per celebrar la festivitat de l’Assumpció de Maria, patrona del municipi. Les activitats es tancaran amb una ballada de sardanes a la plaça de l'esglèsia, en el nou espai urbanitzat.

   
  Aquest any amb algunes novetats. Dimecres 14 d’agost i dijous 15, els montmelonins i montmelonines podran gaudir gratuïtament de les piscines, dimecres en horari nocturn i dijous al llarg de tot el dia, de 11h a 20h.

 • Montmelo decideix - Pressupostos Participatius 2019

  12 d'agost de 2019

  FINALITZA LA FASE DE SUPORTS DE PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

  Fins a 220 persones han donat 497 suports a les propostes del pressupostos participatius. Un cop finalitzat el recompte de suports, els equips tècnics ja treballen per desenvolupar  les 10 propostes que han recollit més suports, entre les quals votarà la ciutadania.

 • Nou adhesiu de la Zona Taronja de Montmeló

  12 d'agost de 2019

  NOU ADHESIU IDENTIFICADOR PER A LES ZONES TARONJA DE RESIDENTS

  Properament, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, rebran una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".
   
  L'Ajuntament de Montmeló enviarà pròximament als domicilis dels titulars d'un vehicle registrat al municipi, el distintiu identificador per a l'estacionament gratuït en l'aparcament de zona de residents, que servirà durant els anys 2019 i 2020.

 • Grupdem amb el CF Montmeló UE

  11 d'agost de 2019

  L’EQUIP DEL CET GRUPEM S’INTEGRARÀ AL CLUB FUTBOL MONTMELÓ UNIÓ ESPORTIVA

  Ja fa un temps que el nostre equip de futbol del Centre Especial de Treball està entrenant al camp del FC Montmeló.
   
  El dia 8 de Juny va jugar un partit amistós amb el FC Sabadell i el 16 va participar en la jornada "Enfutbola't" organitzada per la Fundació Catalana de l'FCF. La notícia és que a partir de la temporada vinent el nostre equip s'integrarà al FC Montmeló.

 • Nits d'Estiu a la Romana 2019

  10 d'agost de 2019

  LES NITS D’ESTIU A LA ROMANA DE MONS OBSERVANS GAUDEIXEN DE BONA SALUT CULTURAL

  Un any més les Nits d’Estiu a la Romana del Mons Observans ha aconseguit aglutinar arqueologia, cultura, art, patrimoni i literatura en un sol espai. Les restes romanes, de més de 2200 anys d’antiguitat, es van vestir de gala per acollir a músics, cantants,  actors i escriptors.

 • Grupdem

  10 d'agost de 2019

  SINGULARS, UN BAR AMB PISCINES

  Aquest estiu tornem a gestionar el bar de les piscines de Montmeló. L'hem posat aquest nom, ja que creiem que reflecteix el nostre esperit.
   
  Som una empresa singular per ser una cooperativa sense afany de lucre, per què molts dels nostres treballadors són persones amb DI i per què apostem per la singularitat a l'hora de l'atenció a les persones. També és una manera de reivindicar la diferència: Tots som diferents, tots som singulars.

 • L'Estació Jove de Montmeló

  9 d'agost de 2019

  L’ESTACIÓ JOVE, UN ESPAI EN CONSTANT EVOLUCIÓ

  L'Estació Jove és un espai adreçat als i les joves de Montmeló entre 12 i 35 anys, on poden gaudir de l'antiga estació de tren reformada i adaptada per cobrir les seves necessitats, lúdiques, socials i d'aprenentatge.
   
  L'espai de l'Estació Jove disposa de diverses sales per afavorir la realització de les activitats planificades i les propostes que sorgeixen dels i les joves que assisteixen al recurs.

 • Camins escolars

  9 d'agost de 2019

  ELS CAMINS ESCOLARS DE MONTMELÓ FOMENTARAN LA MOBILITAT I L'AUTONOMIA DELS INFANTS

  Amb el començament del nou curs escolar, es posarà en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló, un projecte triat per la ciutadania de Montmeló en els Pressupostos Participatius 2018, que possibilitarà als infants i a les famílies un recorregut més lliure de trànsit rodat.

 • Imatge aèria de camp de futbol

  8 d'agost de 2019

  EL CANVI DE LA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL PATEIX UN ENDARRERIMENT

  El procediment de licitació del subministrament, instal·lació i servei de manteniment de la gespa artificial i projectors LED per al Camp de Futbol Municipal ha quedat anul·lat quan únicament restava pendent la formalització del contracte amb l’entitat bancària Caixabank, per un import de 245.274,59 € IVA inclòs. 
   
  Aquest és un nou revés al procediment endegat el març de 2018 i que ha estat objecte de nombrosos entrebancs per la via jurídica, per part d’empreses del sector...

 • Ple ordinari del 30 de juliol de 2019

  8 d'agost de 2019

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 30 DE JULIOL DE 2019

  La sessió ordinària de Ple de l'Ajuntament, realitzada el 30 de juliol de 2019, a les 20 hores, va tenir les següents resolucions:

   
  1.- APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES DE LES SEGÜENTS SESSIONS EXTRAORDINÀRIES (15 i 20 DE JUNY DE 2019). No es vota 
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- DESIGNAR EL REPRESENTANT DEL CONSELL RECTOR DE L'ORGANISME AUTÒNOM RESIDÈNCIA CAN DOTRAS. Aprovat per unanimitat3.- DESIGNAR ELS REPRESENTANTS EN ELS CONSELLS ESCOLARS, CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL I CONSELLS...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA