Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:40  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Ajuntament de Montmeló

  16 d'agost de 2018

  ACTE EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS TERRORISTES DE BARCELONA I CAMBRILS

  Amb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'Ajuntament de Montmeló convoca un acte en memòria de les víctimes d'aquells atemptats per recordar-les i homenatjar-les i reiterar el suport a tots els familiars i amics i compartir amb ells el compromís indiscutible de defensa els valors democràtics que guien la societat catalana.

 • Equipaments - Horaris estiu 2018

  12 d'agost de 2018

  HORARIS D'ESTIU DELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS

  Durant el mes de juliol i especialment durant el mes d'agost, els equipaments municipals canvien l'horari d'atenció al públic i en alguns casos, tanquen per vacances per reiniciar la seva activitat al setembre.

  A continuació adjuntem els horaris dels diferents equipaments i serveis municipals establerts per a aquest mes d'agost.

 • El tràmit

  11 d'agost de 2018

  PREESTRENA DE L'OBRA TEATRAL "EL TRÀMIT" A LA POLIVALENT

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, protagonitzaran la preestrena de l'obra "EL tràmit",  diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent
   
  Aquesta preestrena és fruit de l'acord entre l'Ajuntament i la companyia, per a fer la residència dels assajos a la Polivalent. Posteriorment l'obra s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona.

 • M.Jesús Prieto (regidora de Salut) i Pere Rodríguez (alclalde) amb membres de la Policia Local a la presentació de la campanya #pelsvalents

  10 d'agost de 2018

  MONTMELÓ AMB ELS VALENTS

  La Policia Local de Montmeló s’ha adherit a la campanya que, amb l’eslogan #pelsvalents, està recollint fonts per tal de fer realitat el SJD Pedriàtic Càncer Center Barcelona, que serà el centre d’Oncologia Pedriàtica més gran d’Europa.

 • Festa de la Patrona

  9 d'agost de 2018

  TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  Els dies 13, 14 i 15 se celebrarà la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa seran les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats comencen un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta
   
  La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 és l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que tindrà lloc als jardins de la Torreta, a les 20 hores, dilluns...

 • Plataforma tutriesmontmelo.cat

  8 d'agost de 2018

  CONTINUA EN MARXA LA PLATAFORMA DE VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

  Un cop introduïdes les més de 500 paperetes de votació presencial als pressupostos participatius, s'obre la plataforma electrònica tutriesmontmelo.cat per tal que, en el termini, de dos mesos la ciutadania de Montmeló major de 16 anys, pugui votar cinc projectes, entre les vint propostes seleccionades previament.

 • La nova App 061CatSalut Respon

  7 d'agost de 2018

  LOCALITZA EL DESFIBRIL·LADOR MÉS PROPER AMB EL MÒBIL

  La nova App 061CatSalut Respon permet la localització de desfibril·ladors amb el mòbil (DEA). Es tracta d'una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a cila ciutadania com a les persones professionals de la salut.

 • Tríptic sobre la tinença i protecció d'animals

  7 d'agost de 2018

  MESURES PER ACONSEGUIR UNA TINENÇA D'ANIMALS DE COMPANYIA MÉS RESPONSABLE

  Al mes de març de 2015 va ser aprovada la nova Ordenança Municipal sobre la Tinença i Protecció d'animals. Amb ella es va garantir una tinença responsable dels animals per aconseguir un bon nivell de convivència entre ells i les persones, assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, i preservar tant la seva salut i seguretat com la de les persones.

 • Foto de grup de les persones guaronades

  6 d'agost de 2018

  58 FOTOGRAFIES S'HAN PRESENTAT AL CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR 2018

  El concurs fotogràfic de Festa major organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia, ha tingut gran participació i molt nivell. Un total de 58 obres fotogràfiques s'han presentat en les dues categories del concurs

  Aquest record de participacions consolida aquest concurs com una activitat que desperta molt d'interès en la localitat. A més la qualitat de les fotografies presentades ha estat un handicap a l'hora que el jurat donés el veredicte final.

 • Deixalleria municipal de Montmeló

  5 d'agost de 2018

  DURANT L'ESTIU, FES SERVIR LA DEIXALLERIA

  L'època estival és moment propici de canvis i reformes a la llar. Això comporta desfer-se d'objectes i petits estris domèstics. L'opció més adequada és portar-los a la Deixalleria.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA