Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:44  |  19/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Participació en el proces del parc del Sant Crist

  9 de febrer de 2019

  FINALITZA EL PROCÉS PARTICIPATIU PER LA REMODELACIÓ I DEFINICIÓ DEL PARC DEL SANT CRIST I LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ (CUCURNY)

  El dia 7 va finalitzar el termini de votació per tal d’escollir uns dels tres projectes proposats per a cada parc. En ambdós casos el projecte 2 va estar el més votat.
   
  Divendres 8 es va fer el recompte de vots efectuats de forma online i presencial pel procés participatiu de remodelació del parc del Sant Crist i la plaça de la Constitució (Cucurny).

 • Votació projectes finals Parc del Sant Crist i Plaça de la Constitució

  29 de gener de 2019

  ÚLTIMA SETMANA PER VOTAR LES PROPOSTES FINALS DEL PARC DEL SANT CRIST I DE LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

  Dijous 7 de febrer és la data límit per a votar les propostes dels tres projectes finals de la remodelació del parc del Sant Crist i de la plaça de la Constitució.

 • Classe oberta: taller de percussió - Companyia Brincadeira

  14 de juny de 2018

  VINE A VEURE COM ES FAN ELS TALLERS DE PERCUSSIÓ DE BRINCADEIRA A LA TORRETA

  El centre cultural La Torreta de Montmeló, de la mà de la companyia Brincadeira us convida aquest 18 de juny a assistir a una classe oberta de percussió. Les persones assistents podran veure i viure com es fa una classe adulta i una infantil de percussió amb tambors i bidons. És tota una experiència plena de ritme i molt terapèutica.

 • Taller formatiu per a entitats d'elaboració de projectes

  10 de març de 2018

  FINALITZA EL PRIMER CICLE D'ACCIONS FORMATIVES PER A ENTITATS LOCALS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 • Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

  16 de febrer de 2018

  SEGON TALLER FORMATIU PER A ENTITATS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 • A Montmeló, cap infant sense regal

  20 de desembre de 2017

  ÚLTIMS DIES DE LA CAMPANYA "A MONTMELÓ, CAP INFANT SENSE REGAL"

  Aquest any la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal" s'ha iniciat el dia 4 de desembre i finalitzarà el dia 22, i compta amb quatre punts de recollida: les dues escoles de primària - Sant Jordi i Pau Casals-, l'escola bressol La Fireta i el propi Ajuntament.

 • A Montmeló, cap infant sense regal

  2 de desembre de 2017

  LA CAMPANYA "CAP INFANT SENSE REGAL" DÓNA EL TRET DE SORTIDA DE LES ACTIVITATS NADALENQUES

  Un dels indicadors que ja és aquí el Nadal és el començament de la campanya "Cap infant sense regal". Com cada any, des de l'àrea de Serveis Socials, es promou aquesta activitat amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els infants de la població, sobretot als més desfavorits.

 • Festival de fi de curs del Casal de la Gent Gran de Montmeló

  25 de juny de 2017

  UN CAP DE SETMANA PLE DE FESTIVALS DE FI DE CURS

  El cap de setmana abans de Sant Joan, coincidint amb l'acabament dels cursos, és una de les dates de l'any amb major nombre d'activitats. Enguany, un total de sis festivals de fi de curs es van realitzar durant el cap de setmana del 16, 18 i 19 de juny. A això s'ha de sumar les activitats esportives de final de temporada i les de lleure de diferents entitats. El resultat de tot plegat ha sigut que entre divendres a la nit i diumenge a la tarda es van programar dotze activitats.

 • Borsa de participació ciutadana de Montmeló

  18 de novembre de 2016

  LA BORSA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE MONTMELÓ

  La participació ciutadana és "la definició col•lectiva del bé comú". En definitiva, és prendre part en les decisions públiques, de participar per a transformar col·lectivament.

 • PAM Pla d'Acció de Mandat 2016-2019

  28 d'abril de 2016

  ENCARA ES POT RESPONDRE EL QÜESTIONARI SOBRE EL PAM 2016-2019

  El document de PAM, que ha de ser aprovat pel Ple municipal és, a mode de full de ruta, el recull del conjunt de projectes que l'equip de govern municipal es compromet a desenvolupar durant el mandat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA