Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:56  |  18/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Curs de carretons elevadors

  11 de gener de 2019

  CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Oficina Jove del Vallès Oriental

  14 de novembre de 2018

  L'OFICINA JOVE DEL VALLÈS ORIENTAL INICIA LA CAMPANYA DE TREBALL AL NADAL PER A JOVES DE 16 A 35 ANYS

  S'inicia la campanya de TREBALL AL NADAL per a joves de 16 a 35 anys,amb el hashtag #nadaloj2018. Es tracta d'una campanya informativa que a Montmeló es realitza des de l'Estació Jove, durant les sessions d'assessorament laboral que es realitzen amb caràcter quinzenal.

 • Taxa d'atur octubre 2018

  10 de novembre de 2018

  INCREMENT DE LA TAXA D'ATUR AL MES D'OCTUBRE

  Octubre ha estat, almenys en els darrers onze anys, un mes en el qual tradicionalment la taxa d'atur experimenta creixements. Així d'ençà de l'any 2008 només el 2017 la taxa d'atur va enregistrar una baixada.

 • Atur a Montmeló setembre 2008-2018

  12 d'octubre de 2018

  L'ATUR BAIXA FINS AL 9.80% EN EL MILLOR SETEMBRE DES DE 2008

  El mes de setembre, després de la campanya d'estiu, ha estat tradicionalment un mes on la taxa d'atur experimentava creixement.

  Enguany a la comarca les persones aturades han estat 402 menys que el mes anterior, una xifra superior que el decreixement registrat en el total de Catalunya que ha estat de 374 persones.

  A Montmeló, per primer cop des del 2010, la taxa ha baixat, fins al 9,80%, amb 429 persones aturades, la més baixa des del 2008, després que 13 persones hagin trobat feina.

 • Evolució de l’atur a Montmeló durant el període d’agost 2008-2018

  12 de setembre de 2018

  AGOST ES CONFIRMA COM UN MES IRREGULAR PER A L'OCUPACIÓ

  Només cinc dels trenta-nou pobles que conformen el Vallès Oriental han registrat una davallada en la taxa d'atur del mes d'agost. Es confirma així, un any més, que el mes d'agost és un dels pitjors mesos de tot l'any per a l'ocupació.

 • Ofimàtica i Internet per a la recerca de feina

  7 de setembre de 2018

  OFIMÀTICA I INTERNET PER A LA RECERCA DE FEINA

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Agenda d'activitats setembre 2018

  30 d'agost de 2018

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • Guia de serveis i empreses de Montmeló

  4 d'agost de 2018

  LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  Un any més, posem a les vostres mans la nostra Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 • Bombons - Can Manils

  12 de juliol de 2018

  CAN MANILS GUANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU EL CIRCUIT DE TAPES

  De 5 al 8 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la sisena edició del 'Circuit de Tapes'. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar com la millor la tapa de 'bombons' de la Carnisseria Manils.
   
  Aquest és el segon any que la Cansaladeria Manils és guardonada amb el premi de millor tapa de Montmeló dels dotze restaurants i establiments d'alimentació que van participar en aquest consolidat concurs anual.

 • 13a Fira del Comerç, Artesania i Entitats de Montmeló

  26 de maig de 2018

  TOT PREPARAR PER LA 13a EDICIÓ DE LA FIRA DEL COMEÇ DE MONTMELÓ

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana. La fira tancará la programació amb un concert de nit del grup Catfolkin

   
  L'organització, formada per representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i responsables de la Regidoria de Comerç i Turisme, han valorat introduir novetats en aquest certamen anual, com és el canvi d'ubicació i l'ampliació de l'horari. La Fira torna...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA