Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:25  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Comença el curs a Montmeló amb un total de 1427 alumnes inscrits

  17 de setembre de 2018

  COMENÇA EL NOU CURS A MONTMELÓ AMB UN TOTAL DE 1427 ALUMNES INSCRITS

  Montmeló comptarà aquest any amb un total de 1427 alumnes entre els diferents centres escolars; La Fireta, Sant Jordi, Pau Casals, Institut i el Centre de Formació d'Adults. El dia 12 es va iniciar formalment el curs a primària i l'institut, mentre que batxillerat comença les classes divendres 14.

 • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

  14 de setembre de 2018

  MONTMELÓ DÓNA LA BENVINGUDA AL PROFESSORAT

  L'escola del segle XXI i els reptes de la transformació educativa, han estat els temes de la conferència de Josep Martínez durant la presentació del nou curs escolar 2018-2019 a la Sala de la Concòrdia el passat 7 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 • Agenda d'activitats setembre 2018

  30 d'agost de 2018

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • Escola Municipal de Música - Concert 30 aniversari

  17 de juliol de 2017

  L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MONTMELÓ CELEBRA 30 ANYS DE VIDA

  El passat dia 18 de juny, l’Escola de Música va celebrar el seu 30è aniversari amb un gran acte de cloenda inspirat en la dècada dels 80.

 • G2M Montmeló

  1 de maig de 2017

  PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE LA FIRETA, L'ESCOLA DE MÚSICA I EL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS

  Durant el mes de maig s'obre el període de preinscripció per al proper curs dels centres educatius no reglats de Montmeló: l'Escola Bressol La Fireta, l'Escola de Música i el Centre de Formació d'Adults

  La Fireta realitza les preinscripcions del 2 al 17 de maig i les sol·licituds s'hauran de presentar a l'OAC de l'Ajuntament.

 • Santa Cecília. 30 Aniversari Escola Municipal de Música

  15 de novembre de 2016

  L'ESCOLA DE MÚSICA CELEBRA 30 ANYS

  Dissabte 19 de novembre s'inicien els actes de celebració del 30è aniversari de l'Escola de Música.
   
  Coincidint amb la celebració del dia de la Patrona de la Música, Santa Cecília, a les 10.30 h del matí a la plaça de la Quintana es durà a terme un taller de decoració de la façana de l'escola, a les 12.30 h es donarà inici al cercavila musical que recorrerà els carrers Diputació, plaça de la Vila, Major i novament Quintana. Alumnes i professors desfilaran amb els seus respectius...

 • Sensibilització musical per a infants de 3 anys

  8 de novembre de 2016

  NOU GRUP DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 3 ANYS A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  Mitjançant una didàctica adequada a l'edat, basada en la vivència i l'experiència directa, el professorat de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), vol facilitar l'expressió musical natural dels nens i nenes de P3, despertant l'interès per la música i les possibilitats del món sonor.

 • Centre de Formació i Recurso G2M

  8 de setembre de 2016

  MATRÍCULA OBERTA AL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS FINS AL 14 DE SETEMBRE

  Durant el mes de setembre s'està realitzant la matrícula del nou curs 2016-2017 a l Centre de Formació d'Adults de la G2M, que ja va obrir el període de matrícula al juny, ha reobert del 5 al 14 de setembre la matriculació de les últimes places.

 • 15 de desembre de 2015

  El Concert de l'Escola de Música obre el cicle de concerts nadalencs d'enguany

  Sota el títol de "Dotze del Dotze, tocant a Nadal", l'Escola Municipal de Música de Montmeló va oferir, el dissabte dia 12,  el primer concert de Nadal d'aquest any a Montmeló. Professors i alumnes van passar per l'escenari de la Polivalent. El diumenge, 13 de desembre, va ser el torn de la Gala nadalenca dels alumnes de l'Escola de Dansa Fuensanta. Ambdues actuacions van tenir un caràcter solidari, ja que es va fer una recaptació voluntària per a la Marató de TV 3.

 • L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília

  23 de novembre de 2015

  L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília

  Un any més, l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), va celebrar de dia de Santa Cecília, la patrona dels músics, amb una cercavila, per fer partícips a la ciutadania.

  La cercavila va sortir de la mateixa escola, a la plaça de la Quintana, per continuar per carrer Diputació i la zona de vianants del carrer Vic.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA