Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:03  |  19/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Enderroc de l'antiga escola bressol de Montmeló

  14 de setembre de 2018

  ENDERROC DE L'ANTIGA ESCOLA BRESSOL DE MONTMELÓ

  Dijous 13 de setembre va començar l'enderroc de l'antiga llar d'infants situada al passatge Colom, edifici que fa més de 15 anys que no s'utilitza com a equipament escolar, tot i que ha estat seu d'algunes entitats del municipi en aquest anys.
   
  El procés per a l'enderroc s’ha realitzat directament amb màquina, donat que es tracta d'un edifici aïllat. Pel tipus d'edifici i volum, es preveu que no caldran desmuntatges manuals previs.

 • ClicMob!

  13 de setembre de 2018

  CLICMOB!, EL CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA SETMANA DE LA MOBILITAT

  El concurs fotogràfic ‘ClicMob!’ consisteix en la publicació de fotografies i vídeos sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2018 a la xarxa Instagram.
   
  Pot participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 14 anys o més i amb domicili a l'àmbit territorial de Catalunya. Les persones menors de 18 anys han de tenir el consentiment dels seus pares o tutors per participar en el concurs.

 • Setmana de la Mobilitat 2018 - Activitats

  12 de setembre de 2018

  TOT A PUNT PER A LA SETMANA DE LA MOBILITAT A MONTMELÓ

  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

 • Evolució de l’atur a Montmeló durant el període d’agost 2008-2018

  12 de setembre de 2018

  AGOST ES CONFIRMA COM UN MES IRREGULAR PER A L'OCUPACIÓ

  Només cinc dels trenta-nou pobles que conformen el Vallès Oriental han registrat una davallada en la taxa d'atur del mes d'agost. Es confirma així, un any més, que el mes d'agost és un dels pitjors mesos de tot l'any per a l'ocupació.

 • El tràmit - Preestrena a Montmeló

  11 de setembre de 2018

  INICI DE LUXE DE LA TEMPORADA DE LA POLIVALENT AMB LA PREESTRENA DE L'OBRA "EL TRÀMIT"

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, han protagonitzat la preestrena de l'obra "EL tràmit", el passat diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent.

 • Curs de català per a adults setembre 2018

  11 de setembre de 2018

  OBERTES LES INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE CATALÀ

  S'obre el període d'inscripcions per als cursos de català que començaran el mes d'octubre arreu de la comarca. Del 13 al 20 de setembre l'Oficina de Català de Montmeló informarà i farà proves per saber quin nivell de llengua tenen les persones usuàries i així poder-se inscriure a fer un curs de llengua a fi d' obtenir un certificat de català.

 • Taller "Fes d'arqueòleg"

  11 de setembre de 2018

  MONS OBSERVANS ENCETA LA NOVA TEMPORADA DE TARDOR

  El diumenge 16 de setembre l'assentament romà de Mons Observans tornarà a obrir les portes, amb un esmorzar a la romana, després del parèntesi estival. Fins al 28 d'octubre s'organitzaran visites guiades cada diumenge al matí en l'horari habitual, d'11  a 14 hores.

 • Plataforma tutriesmontmelo.cat

  10 de setembre de 2018

  ÚLTIMA SETMANA PER A VOTAR ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

  La plataforma tutriesmontmelo.cat  es tanca el dia 17 de setembre, després de dos mesos en marxa per realitzar la votació dels primers Pressupostos Participatius de Montmeló.

 • Ple extraordinari 13 setembre 2018

  10 de setembre de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI DEL 13 DE SETEMBRE DE 2018

  La sessió Extraordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 13 de setembre de 2018, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, comptarà am el següent ordre del dia:
   
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  1. PRESA DE POSSESSIÓ DEL REGIDOR SR. IMANOL MARTÍN GARCÍA PER COBRIR LA VACANT DEL SR.  ANTONI GUIL ROMÁN.2. APROVACIÓ DE LA DEDICACIÓ, INDEMNITZACIONS, RETRIBUCIONS ALCALDE / REGIDORS.3. DESIGNAR NOU PORTAVEU...

 • Vintena edició de les 24 Hores de Barcelona

  9 de setembre de 2018

  HERBERTH I CUPRA BRILLEN A LA VINTENA EDICIÓ DE LES 24 HORES DE BARCELONA

  Herberth Motorsport s’ha coronat a les 24H GT Series mentre que Cupra Racing-Monlau Competición ha conquerit el campionat 24H TCE Series amb Alba Cano, Laia Sanz, Francesc Gutiérrez i Jordi Gené. Bon paper de l’NM Racing Team, amb victòria a la categoria GT4.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA