Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:24  |  11/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Voltes solidàries

  11 de desembre de 2019

  EL PROPER DIUMENGE, LES VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUIT

  La 12a edició de l’activitat permet realitzar voltes per la pista amb vehicle particular, amb un GT o amb bicicleta per recaptar fons per a La Marató de TV3.

 • Vista aèria de Montmeló

  11 de desembre de 2019

  ACTUALITZACIÓ DE LA INFORMACIÓ SOBRE L'INCENDI

  Protecció Civil ha emès un nou comunicat que la recomenació de confinament es limita a la població vulnerable amb problemes respiratoris, si els hi arriba fum.
   
  D'altra banda, l'avís que s'ha emès sobre les captacions directes de l'aigua del riu Besòs, no afecta a l'aigua de l'aixeta que no pateix cap afectació.
   
  Els trens de rodalies ja tornen a aturar-se a Montmeló.

 • Incendi a una empresa de Montornès del Vallès: columna de foc visible des del centre de Montmeló

  11 de desembre de 2019

  INCENDI A UNA EMPRESA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

  Aquest matí s'ha declarat un incendi a una empresa de Montornès del Vallès del polígon de Can Buscarons. Es tracta d'una empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials segons informació de Bombers a través del seu canal de twitter.
   
  Protecció Civil activa el Pla #PLASEQCAT i recomana als municipis de Montornès del Vallès, Montmeló i Martorelles, que si es noten molèsties derivades pel fum s'evitin els desplaçaments i es tanquin portes i finestres.

 • Cens caní

  9 de desembre de 2019

  ACTIVACIÓ DEL CODI QR DE LA XAPA IDENTIFICATIVA DEL CENS GENÈTIC DE GOSSOS

  Aquest dimecres 11 de desembre a les 18 h en la Sala de la Concòrdia es realitzarà una xerrada-taller per l'activació del codi QR de la xapa identificativa del cens genètic de gossos.

 • Bon Nadal - UBCM

  6 de desembre de 2019

  NADAL SOLIDARI I DE PREMIS AMB LA UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTMELÓ

  Enguany les teves compres a Montmeló més solidàries i amb premi. La Unió de Botiguers i comerciants de Montmeló engega una campanya nadalenca solidària.

 • Reunió entre els equips de govern de Montmeló i Granollers

  5 de desembre de 2019

  REUNIÓ ENTRE ELS EQUIPS DE GOVERN DE MONTMELÓ I GRANOLLERS PER ABORDAR REPTES CONJUNTS

  Primera trobada de mandat entre els equips de govern de Montmeló i Granollers. A la reunió hi han participat els alcaldes de tots dos municipis i s’han tractat temes relacionats amb el medi ambient, la mobilitat o l’urbanisme.

 • Portaveus

  5 de desembre de 2019

  DONACIÓ A L’ARXIU MUNICIPAL

  La coneguda veïna de Montmeló, Carme Gambín, ha fet una donació de documentació a l'Arxiu Municipal. Es tracta dels números de la revista Portaveu publicats entre la dècada de 1980 i 1990 i el número 2 de la revista Papagayo que publicava el col·legi Sant Jordi el 1976. Aquests exemplars van ser custodiats i donats a Gambín per Mossèn Ferran.

 • Tarifes de transport 2020

  5 de desembre de 2019

  NOUS TÍTOLS I TARIFES DE TRANSPORT

  La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona acorden un canvi de model tarifari pel 2020 per afavorir l’ús del transport públic, amb educcions del preu de fins el 25% per als usuaris habituals. La nova proposta simplifica la gamma de títols i dona lloc a la T-usual, de 30 dies, que passarà a ser la nova targeta d’ús habitual, amb viatges il·limitats i amb una reducció del 25% respecte el preu de l’actual T-mes. La nova T-casual, targeta...

 • Monogràfic de gintònics

  5 de desembre de 2019

  TALLERS DE CUINA I CÒCTELS PER A AQUESTES FESTES A LA TORRETA

  Des del Centre Cultural la Torreta s'organitzen i gestionen tallers monogràfics per cuinar i servir còctels en aquests dies de Nadal.

 • Mirada tactil 1

  4 de desembre de 2019

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITATS AL MONS OBSERVANS

  El passat dia 1 de desembre en motiu de Dia Internacional de les Persones amb discapacitats el jaciment romà de Can Tacó – Turó d’en Roina  (Mons Observans) va obrir les seves portes. L’activitat fou organitzada amb la col·laboració de la fundació ONCE i emmarcada  dins del programa de la Diputació de Barcelona “La Mirada Tàctil”.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA